Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dsakdnjfnjn2w

Co myslicie o mojej figurze FOTO

Polecane posty

Gość gsgdfgdfh
na 70 wyglądasz powinnaś schudnąć z 10

na 64 kg...troche okraglutka jestes ale faceci lubia takie kobiece wdzieki...

Gość gsgdfgdfh
ej az tak fatalnie nie jest, masz wcięcia, kształty prawidłowe ale pocwiczyc, zdrowiej i mniej jesc schudnac troche i bedzie dobrze

jak dla mnie 7-10 kg za dużo, ale wielu osobom takie figury się podobaja

wyglądasz na jakieś 60-62 kg. według mnie wyglądasz w porządku.

wiesz co, masz ładną kobietą krągłą figure, nie jesteś gruba absolutnie, nie jesteś wieszakiem, moim zdaniem ok, powinnas byc dumna bo wiekszosc kaffeterianek podejrzewam takowej figury nie posiada :P wydaje mi sie tylko, że garbisz sie troszke i wypychasz tylek do tylu a brzuch do przodu, ja tez tak robilam :) ale nabralam wlasciwej postawy ciala

jesli chesz schudnac to nie wiecej jak 4-5kg i to niekonieczne naprawde fajnie wygladasz, nie wszystkie dziewczyny musza wygladą szablonowo, to jest nudne

Gość greqer
wyglądasz super kobieco , nie zważaj na blużnierswa wychudłych kobył powyzej

no nie wiem, ja jestem moze ciut grubsza, albo nawet i taka sama i czuje sie okropnie w swojej skorze:)) ale najwazniejsze jak Ty sie czujesz

przy 158 wzrostu to wyglądasz na jakieś 60-65kg. Myślę, że powinnas zrzucic z 10kg

Wyglądam podobnie...tylko ja mam problem z biodrami.. no i nogami...talię mam super...zresztą Ty też jakieś 65 cm pewnie:) Ja nawet mniej..

ja mam 168 cm i ważę chyba ok. 56-57 kg chociaż nie mam wagi (może na szczęście) więc nie wiem dokładnie ale mam problem z udami, jakie znacie ćwiczenia na uda, żeby ładnie szybko w objętości stracić?

masz figure gruszka! musisz schudna . ogolem figura ladna ale schudnac. a i tez mam 158;-) ale 50 kg he

prawka, te 57 to ważyłam jak nie miałam tych ud, więc teraz będzie z 58-59 jak nie więcej :(

Gość ja też mam prośbę odnośnie fig
ja też mam problem co do ud, nie będę kłamać, siedzący tryb życia, zima, objadanie się no i jest jak jest, za miesiąc jadę na wakację i nie ukrywam, że chciałabym coś zrobić z udami bo wyglądają źle, może poradzicie mi jakie ćwiczenia na takie uda, żeby wyglądały smukło? http://w578.wrzuta.pl/obraz/7oU8H20OF5U/wanda_co_nie_chciala_niemca http://w578.wrzuta.pl/obraz/64LKutYOzGW/wanda_co_nie_chciala_niemca_2 tylko nie komentujcie proszę, że ze mnie krzywa baba, spaślak itd. bo już dość źle się czuję, proszę na prawdę o jakiś opis ćwiczeń jeśli ktoś może podać

podnoszę proszę o poradę odnośnie ćwiczeń

podnoszę