Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość akukukukuku

jak przekonac rodzicow do mojej wyprowadzki

Polecane posty

Gość akukukukuku

otorz, zaczne od tego ze mam 19 lat i ucze sie jeszcze, procz tego wieczorami pracuje w restauracji. Moj chlopak o 2 lata starszy postanowil zmienic uczelnie na taka ktora jest oddalona 400 km od mojego miasta.Wpadlimy na pomysl aby zamieszkac razem ale moi rodzice pewnie beda przeciwko temu (jestem jedynaczka). Juz kiedys poruszylam ten temat i skonczylam od razu po minucie,( rok temu) a dzis przychodzi mi znowu do niego powrocic. Pomozcie mi...dajcie jakas porade PROSZE!!

Gość 1rfcasdty 35y7jnh
Kup słownik ortograficzny. "OTÓŻ" Ia nie "OTORZ" :o

Gość akukukukuku
przepraszam , ale 11 lat temu wyjechalismy do niemiec, nie uczeszczalam do polskiej szkoly tutaj i nikt nie zwracal uwagi na moja ortografie.

Gość halsz.ka
Nie przekonasz ich. Mam córkę w twoim wieku i też nie zgodziłabym sie żeby zamieszkała z chłopakiem . Zapewne sie ze mną nie zgodzisz ale jak dla mnie to za wcześnie. Oczywiście możesz sie wyprowadzić ale nie licz na ich aprobatę.

Gość aspartamkaaa
A po co chcesz ich przekonywać? Zatrzymają Cię siłą? Jesteś dorosła a boisz się co powiedzą rodzice.... Chyba jednak musisz dojrzeć.

Gość ciężka sprawa ;/
jesteś dorosła. jeżeli stać was na samodzielne utrzymywanie się to rodziców o zgodę pytać nie musisz. chyba nie sądzą, że do 50 będziesz z nimi mieszkać? dopóki sama się utrzymasz nie mają nic do gadania, pełnoletnia jesteś.