Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zosia smutna

Chłopak rozmawia z każdą oprócz mnie.

Polecane posty

Gość Zosia smutna

Pewien chłopak się na mnie ciągle patrzy nawet gdy ja się nie patrze tz. jakby mnie obserwował. Nie rozmawiamy ze sobą. Kiedyś rozmawaliśmy tylko ja czasem mu pojade , Nawet wtedy mi nic nie powie mimo, że innym zaraz też by pojechał. Myśle, że ja zachowuje się tak dlatego, żeby nie pomyślal ze mi się podoba. Boże, jestem głupia. Po prostu nie chciałam być tak jak niektóre dziewczyny, które lecą na każde zawołanie takie robią się pierwsze lepsze wg mnie. Ja taka nie jestem i nie będę. Bardzo mi się podoba. Nie chodzi o wyglad bo nie jest ładny tylko jego charakter taki tajemniczy jak ja. Wkurza mnie to, że nie rozmawia ze mną tak jak z innymi. Nie wiem dlaczego nie traktuje mnie tak jak wszystkich. Nie chodzi tu o to, że się obraził. Bo jak on sie pokłoci z kimś nie ważne czy to z jego winny czy nie to dąży do poprawienia stosunków. A on się tylko na mnie patrzy.

Gość Ja mam tak samo
A myslisz, ze dlaczego z Toba nie rozmawia? Jakie masz podejrzenia?

Gość Zosia smutna
Nie wiem własnie. Może myśli, że nie jestem nim zainteresowana i go nie lubie.

Gość Ja mam tak samo
Ale zeby takie mysli chodzily mu po glowie, to musiałabys mu sie podobać. Czy myslisz, ze tak jest? Jak dla mnie to albo mu sie podobasz, albo Cie nie lubi za to ze bylas dla niego nie mila.

Gość a czemu ma rozmawaić
z jakąś popierdoloną kretynką co się go czepia? myślisz ty aby? :D ;)

Gość Zosia smutna
To po co się na mnie patrzy? Po co mnie obserwuje cały czas? Po co się uśmiecha?

Gość Zosia smutna
Poza tym jakby mnie nie lubił to by mi mógł pojechać tak jak on to umie. A on mi nigdy złego słowa nie powiedział.

Gość Ja mam tak samo
Czyli Ty go nie lubisz, ze go tak jedziesz?

Gość Zosia smutna
Ja go uwielbiam! Zachowywałam się tak, żeby sie mna zaintrygował, że jestem inna niż te dziewczyny. Tajemnicza jak sam jest tajemniczy.

Gość Ja mam tak samo
No widocznie to nie skuteczne skoro juz z Toba nie rozmawia

Gość Zosia smutna
hmm a co mam zrobić, żeby było lepiej?

Gość Ja mam tak samo
Przynajmiej czasami badz dla niego mila zeby wiedział, ze go lubisz:) ale bez przesady nie podlizuj sie jak te kolezanki. Skoro sie na Ciebie patrzy to pewnie mu sie podobasz, też sie do niego uśmiechaj patrz w oczy, daj odczuć ze go lubisz. Moze on tylko czeka na Twoj znak:)

Gość gwoli wyjasnienia...
Poza tym jakby mnie nie lubił to by mi mógł pojechać ... pojechac? dziecko drogie...i ty sie dziwisz, ze on z toba nie chce rozmawiac...a usmiecha sie pewnie z politowaniem. widac facet wyzej mierzy niz twoje slownictwo bbuuhhhhhhhhhhh....

Gość gość
Taaa, jasne, grunt to czekać cholera wie ile, aż sobie typ znajdzie jakąś normalną dziewczynę, która zwyczajnie rozpocznie z nim rozmowę, gdy boi się zagadać, skoro inna klientka zjechała go o byle co.