Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PrzyszłaMamaaaa1234

Czy tylko ja tak mam?

Polecane posty

Gość PrzyszłaMamaaaa1234

Jestem w 17 tc, a mam wrażenie, ze po prostu... głupieję. Dosłownie. Wolniej kojarzę fakty, zadaję oczywiste pytania, nieraz mam problem z wyłapaniem sensu wypowiedzi czyjejś... Sesja na studiach za 2 tygodnie, a ja nie wiem, jak to zniosę. Masakra.

Gość trzeba bylo myslec wczesnij
a nie jak sie gziło:O

Gość to normalneeeeee
ja jestem w 26tc i tez mam zwiechy dziwne, a do tego wszystko leci mi z rąk...niedługo pewnie zacznę się potykac bo ptrzestanę widziec swoje stopy...hihi, uroki ciąży

jesteś rozkojarzona, możliwe że przemęczona, Twój organizm wciąga wszystkie witaminy i minerały, które są potrzebne maleństwu, więc Twoja dezorientacja może brać się z braku jakiś witamin. Osobiście jestem w końcówce 17tc i od 10tygodni 'odwalam' takie numery, że mi samej nieraz głupio- chleb do lodówki, warzywa do chlebaka, talerze do śmieci, klucze w drzwiach frontowych..... ech.

Gość PrzyszłaMamaaaa1234
To mnie trochę uspokoiłyście... Mam nadzieję, że jakoś ogarnę sesją, choć to jedna z trudniejszych w mej karierze studenckiej;/ A powiedzcie, macie juz widoczny brzuszek? Ja przed ciążą nie była gruba, ale miałam taką jakby faldę w dole brzucha. Teraz urosl mi brzuch, ale moim zdaniem bardziej wygladam jak gruba baba niz jak ciezarna...

ta brudna szmata to świeży ręcznik, a Tobie proponuję nie udzielać się niepotrzebnie w topiku, do którego wnosisz tylko gnój na wsiowych buciorach.

Gość a ja myślę ze to
nie kwestia ciąży tylko pogody Ja urodziłam ponad 2 miesiące temu a czasem łapie się w środku zdania na tym, ze nie wiem co chce dalej powiedzieć. Czuje się taka rozkojarzona, niemyśląca. To przez niskie ciśnienie i niekorzystne warunki biometeorologiczne