Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zaniedbane pachy polskich pań

Kobiety. Czemu nosicie bluzki na ramiaczkąch jak nie macie gładkich pach?

Polecane posty

Takie widoki pojawiają się jak robi się ciepło. Kobiece pachy z czarnymi kropkami albo krótkim zarostem. Czemu nie ubieracie bluzek z krótkim rękawem jak nie macie czasu się ogolić? Jak zakładacie bluzki na ramiączkach to chociaż miejcie ogolone pachy, a nie widoczny zarost

Gość Ale przeciez te
czarne kropki, to wlasnie sa widoczne kiedy sie goli pachy.

Gość faceci nie noscie latem
krótkich spodni jak macie dwucentymetrowe kłaki na nogach nie ma nic gorszego niz facet w krótkich spodniach siedzacy w rozkroku / oni zawsze tak siadaja / z obrzydliwa dzungla na udach fuuuuj bleeee

Gość wyobraź sobie, że ja golę
pachy codziennie i mimo, że mam dobrą maszynkę to zawsze mam te czarne kropki pod pachami :o Mam czarne włosy i dlatego widać te kropki :o Oczywiście nie mam zamiaru zrezygnować z bluzek na ramiączkach 🖐️ Poza tym, ciekawa jestem czy ty golisz pachy? facet z zarośniętymi pachami jak u małpy też wygląda obleśnie :o Poza tym faceci myjcie się bo jak nieraz obok mnie w sklepie czy w pracy stanie facet to aż mnie odrzuca :o Pot zmieszany z tanią wodą toaletową :o

Gość Ale przeciez te
wyobraź sobie, że ja golę--- mam dokladnie tak jak Ty i strasznie mnie to irytowało az sie przełamałam i zaczelam używać depilatora elektrycznego. Na początku koszmarny ból, duzo krwi, ale juz 2 lata minęły i nawet to lubie:)

Chodzi o taki trzydniowy zarost

Gość ja też mam takie czarne kropki
i nic na to nie poradzę, próbowałam depilatorem to krew trysnęła i bolało mnie z tydzień, a potem wrastały włoski.. :(

Gość dzien bry
Na początku koszmarny ból, duzo krwi, ale juz 2 lata minęły i nawet to lubie" i przyklejalas podpaski pod pachy ,czy wkladalas tampony i przytrzymywalas ramionami ?:D

no depilatorem próbowałam i dosłownie "przejechałam" kawałek i myślałam, że umrę, jakoś nie mogę się przemóc. Może kiedyś znieczule się wódką i spróbuję :p Nogi depiluję depilatorem ale pod pachami czy w miejscach intymnych maszynką bo na samą myśl mnie wszystko boli ;)

Chodziło raczej o trzydniowy zarost

właśnie jak spróbowałam w strefach intymnych to tak samo krew się polała więc zrezygnowałam. Uciążliwe jest golenie się maszynką ale może wymyślą jeszcze coś czym można depilować się bez bólu i są dłuższe efekty

Gość Ale przeciez te
A co ty wykorzystywałas podpaski albo tampony? :O mi wystarczała chusteczka higieniczna

Gość Ale przeciez te
A ja znowu nóg depilatorem nie dam rady, bo ból nie do zniesienia :D

Kiedyś mi się podobała jedna koleżanka, ale jak zobaczyłem u niej odrastające włosy pod pachami to sobie dałem spokój

Gość dzien bry
skoro bylo tyle krwi ,to chyba cala paczka chusteczek tobie poszla :D oj dziewuchy:D dla waszej wiadomosci jest cos takiego jak kremy do depilacji ,jak i do depilacji bikini :D bezbolesne i skuteczne na dluzsza mete :D

Kiedyś mi się podobała jedna koleżanka, ale jak zobaczyłem u niej odrastające włosy pod pachami to sobie dałem spokój

Gość Kamecha dawny Jarek84
bo to wsiury pasztetowe :O

Gość Ale przeciez te
dzien bry--- kremy do depilacji... hahaha jesli ma sie mocne wlosy to daja gorszy efekt, kropki sa bardziej widoczne niz przy maszynce. Zamiast dawac pseudo rady zamilcz, jesli nie masz o czymś bladego pojęcia

Gość dzien bry
stul pyska pasztecie :D jak kupujesz najtansze gowno podrobe to masz efekty :D najlepiej wyszoruj sie pasta saama i wygladz papierem sciernym gruboziarnistym :D

stul ryja stara krowo :O

kremy do depilacji są o dupe rozbić :o Nie chce mi się chodzić rozkraczona przez 10min a później jeszcze maszynką poprawiać, wole codziennie podczas kąpieli przejechać maszynką i wsio. Kremy i tak działają tylke co golenie maszynka

Gość dzien bry
buhaju to nie bylo do ciebie :D

Gość Ale przeciez te
Jak sie nie ma argumenów to sie atakuje:) widocznie zrozumiałas ze mam rację i wstydzisz sie przyznać do błędu bo wiesz ze wyjdziesz na idiotkę. A parytetem nie jestem, wręcz przeciwnie:) ty musisz byc oblesna skoro wylądowujesz swoje frustacje na obcych

wriklich :D

Gość dzien bry
chooj wiecie ,bo nawet cipy wygolic dokladnie nie umiecie :D

Gość Ale przeciez te
Czy widzialas moja, ze tak twierdzisz? Nie sądz ludzi po sobie, ze ty jestes taka pokraka i sobie z tym nie radzisz nie oznacza, ze inni maja podobne problemy:)

Moim zdaniem to nagminne zjawisko że w cieple dni kobiety wychodzą w bluzkach bez rękawków nieogolone pod pachami

Gość bo nie maja na depilacje
:D

Gość saszszka
Ale przeciez te ------> ty musiałaś sobie przeszczepić końską grzywę na pisdę ,że teraz wydepilować jej nie potrafisz

Gość Ale przeciez te
Hahaha zmieniłas pseldonim :D to zalosne