Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yasminnnn18

spisanie przez policję/straż miejską

Polecane posty

Gość yasminnnn18

jestem miesiąc przez osiemnastką, palę tylko okazyjnie i dziś miałam tego pecha, że zapaliłam. zajechała straż miejska, z koleżankami ze strachu rzuciłyśmy papierosy na ziemię. spisali nas ale RACZEJ za ZAŚMIECANIE, a nie palenie. Bynajmniej na to wychodziło. ze strażnikiem była policjantka i to ona nas spisała. powiedziała, że skończyło się na pouczeniu. to nasze pierwsze spisanie. Czy będą z tego konsekwencje??

Gość rt678999oiuy
nie bedzie. Mnie tez spisali za palenia jak mialam 17 lat. Jesli to bylo przed szkola, to powiadomia szkole jesli nie, to pewnie Twoi rodzice dostana pismo ze strazy (moi dostali)

Gość yasminnnn18
to nie bylo przed szkołą. jakaś masakra z tym pismem :/ oby nie wysłali.. będzie tam napisane za co?

Gość tak to jest jak sie
gównarzeria za palenie i picie bierze🖐️

Gość rt678999oiuy
wiesz, to bylo u mnie z 5 lat temu, i wtedy w pismie bylo napisane, zeby rozmawiac z corka i takie klimaty, zebym nie popadla w nalog :o :D

Gość yasminnnn18
zapomniałam dodać, że spisali mnie w innej miejscowości, niż w tej, której mieszkam.

Gość yasminnnn18
tak to jest jak sie - tak, a ty na pewno zawsze bylas/byles swieta/-y ;)

Gość yasminnnn18
Coralick - nic mi nie zrobi, tylko strasznie sie nagada :/:/:/

Gość rt678999oiuy
to chyba nie ma nic do rzeczy jesli chodzi o miejscowosc, powiedz rodzicom, ze Cie spisali bo stalas z kolezankami, ktore pala i wszystkie spisali, moze nie dostaniesz listu, u mnie tak bylo i to jeszcze z jakims miesiecznym opoznieniem

Gość yasminnnn18
rt678999oiuy dobry pomysł :) bo za co, jak za co, ale za papierosy strasznie sie nagadają.. nie dziwiłabym się, jakbym paliła dzień, w dzień, ale ja zapalę baaardzo rzadko, a tu akurat pech :/

Najgorsze, co zrobić, to wyrzucić peta na ziemie przy policjancie. Na następny raz trza spokojnie iśc, odgasić i do śmieci ;) Mnie też spisali za zaśmiecanie (bo paliłam i rzuciłam na ziemie), ale mandatu nie miałam. Pouczenie - to było z rok temu i do dzisiaj policja mnie nie ściga :P

Gość yasminnnn18
to bardzo dobrze :D mam nadzieje, ze i moi nic nie dostana.. dzieki wszystkim za odp, pozdrawiam

Gość rt678999oiuy
moze policja nie wysyla bo im sie nie chce zajmowac glupotami, ale "strazaki" moim starym wyrombali cale pismo a4 :O

Gość yasminnnn18
Juzek zpod usemki - to juz wiem, ze moge byc spokojna :D

Spisali Cie , jestes juz w rejestrze ! Koniec masz ze wszystkim , roboty nie znajdziesz , bank Ci kredytu nie da itd !

Gość lusi292
Nie martw się. Nie mają, co robić więc spisują zresztą i tak nic innego nie umieją robić hi. A konsekwencji nie będzie żadnych, ale następnym razem się pilnuj i lepiej schowaj.

Gość gość
Mnie kilka dni temu spisała straż miejska za spożywanie alkoholu w miejscu publicznym(na ławce w parku)!Przez przypadek dałem im dowód z offshoreidcardscom i wiecie co?nie zorientowali się, że jest to dowód kolekcjonerski....