Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tralalalalala

praca na wakacje zbiór truskawek świętokrzyskie

Polecane posty

Gość ivonnka20
ja w klapkach zbieram

Gość baca z gór
najlepiej gdy zbierasz na godzine nie akord ,ale dziennie te 50-do 80sztuk łupianek po2,5kg to nie problem,zależy od dnia i plantacji

Gość ivonnka20
misiaaa20 moze gdzies do sadu spróbuj? truskawki fajna robota, ale na poczatku kregosłup od schylania boli, ale potem jest spoko:D

Gość tralalalalala
a jedzie z was ktos do krajna?

Gość miastowy
Ivonka, a nie bałaś się żab i ślimaków?

Gość y/.77
ja jestem ze swietkrzyskiego i wiele lat jezdzilam na rozne zbiory .... do mazowieckiego tez np mozna zarobic - jezeli nie bedziecie sie wyglupiac, tylko skupicie na kasie, wyciagniecie z tego sporo ... przygotujcie sie na bolace plecy, nogi, upal .. ale kaska na pozniejsze wydatki wam wynagrodzi trudy i bardzo zahartuje charakter

Gość gregortang
ja też zbieram w świętokrzyskim teraz będzie mój drugi sezon. wszystkoo boli ale kasa na koniec spox. Świetokrzyskie the best! też kolo bielin

Gość Blizniaczki09
Witam ja też zbierałam truskawki jakiś czas temu tylko w mazowieckim kilka sezonów jeździliśmy do takiego Pana i naprawdę był spoko.a teraz się w tym roku wybieram na truskawki do świętokrzyskiego bo tu teraz mieszkam może mi poradzicie gdzie najlepiej pojechać może jakiś kontakt :) było by miło. Bo nie chce trafić na jakiś gburów :) ja pamiętam to zbierałam tak 80 -100 łubianek ale z szypułkami

Gość malakaskaaaaaaaa
nie lepiej za granicę? lepiej płacą ja jeździłam na studiach do Holandi praca ciężka, kilkanaście godzin na dobę każdy dzień tygodnia ale wspominam te czasy jako najlepsze wakacje mojego życia :D:D nie wiem jak jest w Kielcach ale ja brałam zawsze kalosze, ochraniacze na kolana (zeby wygodniej było klęczeć w rajce) i kup maśc na ból mięśni, bo pierwsze 2-3 tyg będą ciezkie :P

Gość malakaskaaaaaaaa
aha ja 5 lat temu przywoziłam po 3 miesiącach 12 tysięcy złotych (tam jedzenie było bardzo tanie, a nocleg miałam za darmo) opłacało się teraz podobno jeszcze lepiej zarabiają tam gdzie byłam tyle, że teraz nie zbierają truskaw a maliny

ja nieśmiało wrzucę, że dla odważnych jest alternatywa za 1500 - 3000 euro na tydzień w klubach erotycznych w Niemczech. ofert w necie od grom. jednak w tym przypadku trzeba naprawdę bardzo dokładnie sprawdzić ofertę...

Gość tak, a potem
ktokolwiek widział, ktokolwiek wie :(