Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość energizer

lepiej czekac w samotnosci na miłosc czy miec kumpla z którym mozna

Polecane posty

Gość patty88.88
Wiesz lepiej dmuchac na zimne niz później cierpiec, taka moja mała rada dla ciebie:) ja sie nie umiem nadal pozbierac, nie wyobrazam sobie zycia z inny ale po tym wszystkim z nim takze ehhhhh

Gość patty88.88
kazdy czlowiek potzrebuje bliskosci, taka nasza natura no

Gość EL NINKA
Nie umiem odpowiedzieć.

Gość patty88.88
Dobra dziewczyny, ja lece i zycze dokonywania jak najlepszych wyborow w zyciu:) pozdr

Gość energizer
patti w twojej sytuacji musisz to zakończyc bo cierpisz a to nie o to chodzi zeby cierpiec.Nawet w takim układzie jak ja mam to ma byc miło i sympatycznie. A czy ty rozmawiałs z nim na ten temat?jesli tak to co on na to?

Gość energizer
el ninka...sama sobie zadaje to pytanie i tez nie wiem co lepsze,dlatego załozyłam watek bo moze ktos cos zasugeruje heheheh

Gość patty88.88
zakonczylam to w lutym i to barzdiej z jego inicjatywy. powiedzial mi ze widzi ze sie angażuje i takie tam i ze moze nie powinnismy sie spotykac. Ale to naprawde nie takie proste zeby to teraz opisac. Dlugie i skomplikowane aj.... pozdrawiam i zegnam po raz drugi:)

Gość patty88.88
mozemy popisac potem jak bedziesz tu jeszcze:) ja musze leciec na jakas 1/1.5 h

Gość energizer
mysle ze to dal ciebie dobre rozwiazanie,zreszta mogło sie skończyc zwiazkiem,ale po co ma cie oszukiwac.postawił sprawe jasno>przezyjesz i bedziesz jeszcze szczesliwa.Pozdro

Gość energizer
ok to zajrze za 1/5 godz.jesli temat upadnie heheh

Gość energizer
oj i upadło heheh

Gość ja mam kolezanke
która by cie poparła,Ona tez nie che nic powazniejszego,tyle ze ostatnio mi mówiła ze faceci na których trafia chca zwiazku a jej własnie potrzeba tyko przyjaciela.Chyba byscie sie dogadały hahah Sama to w sumie nie wiem,bo w takiej sytuacji nie byłam,ale kazdy kij ma dwa końce.Mysle jednak ze jak sie zakochasz to bedziesz chciała czegos wiecej..

Gość energizer
ale ja bym własnie chciała powaznego zwiazku pełnego miłosci,tyle ze nie z tym przyjacielem,a nikt inny mi narazie sie nie trafił hihihi

Gość a skad wiesz
ze jego nie ranisz,moze on sie zakochał w Tobie.Jestes pewna ze nic nie czuje oprócz sympati.Rozmawialiscie na ten temat?

Gość energizer
tak na powaznie to nie,ale własnie moze dlatego nie widze w nim partnera bo jest zimny jak lód.Moge na niego liczyc,fajnie sie nam gada,ale jest dyktatorem a mi to nie pasuje. Pozatym wiem ze chce kobiety uległej a ja raczej taka nie jestem i w zwiazku by sie nam nie układało.

Gość hoger
ja tam wolałabym byc sama i czekac na swoje. Obydwoje jestesci wygodni i tyle. Nie oceniam bo to wasza sprawa jak wam tak dobrze..tylko dokad prowadzi ta droga. Obudzisz sie z reka w nocniku za pare lat i powiesz ale ja głupia byłam.. Ty sie boisz smotnosci on tez,siebie nawzajem tez sie boicie.. Moze skoro znacie sie tyle czasu i umiecie sie dogadac to spróbujcie zwiazku a jak nie wyjdzie to zostaniecie dalej przyjaciółmi..

Gość energizer
No moze masz i racje,ale z nim napewno nie!predzej zakończe ta przyjazn i poczekam na swoje szczescie hehe