Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość foxyyy1

Masakra jaki koles

Polecane posty

Gość foxyyy1
Czyzby Egoist31??

fragment - ten najlepszy! - tego opisu: (...) "Ja uwielbiam kobiety twarde, zimne, aroganckie, bezczelne, szydercze, kłamliwe manipulantki, żądne przygód egoistki, itd... Wszelkie normalne, zwykłe, dobre, ciepłe, pogodne, szczere, wrażliwe, pokorne, wierne, romantyczki i szczególnie te trochę szalone (Masakra!) - także nie piszcie - i tak nie odpowiem." Powinien jeszcze dodać: Ja uwielbiam sado-maso, szczególnie jak zimna suka we mnie w śrdoku manipuluje za pomocą wziernika ginekologicznego. Wszelkie normalne w łóżku nie piszcie! :D

fakt slodki jest ale z takimi wymaganiami to watpie ze znajdzie dlatego sam jest nadal:-(

Gość Swoj Ziomek
No i co Granaty ? Teraz pewnie jad wam się ulewa że koleś ma takie wymagania co ? Ciekawe czemu teraz nie piszecie że to takie "normalne" wymagania tylko "SZOK! co on sobie myśli ?!" Hipokrytki! Dokładnie odwrotna sytuacja już tu była tylko że zdjęcie przedstawiało atrakcyjną dziewczynę o mega wymaganiach. Jeżeli to nie jest prowokacja (ten profil) to gościowi współczuję, pełna skrzynka spamu od Granato / Kasztanów liczących że go w sobie rozkochają. No lejcie jadzik granaty :)

a mi coś nie pasuje cały ten opis do chociażby bezsensownych podpisów pod zdjęciami, no ale przystojny to jest.

Ja nie pisalam w temacie o wymaganiach tej panienki nawet nie wiem o co chodzi od niedawna tu jestem

Gość prawiczek z warszawy
kasztanów i granatów? :classic_cool:

tak teraz patrze to tylko na tym glownym fajny jest na tych dalszych to nie bardzo:-( te pierwsze to na maxa przerobione

szczerze to nawet nie wiem co to te kasztany i granaty moze ciemna jestem:-)A nawet gdybym spelniala te wymagania to z takim idiota bym nie chciala byc

normalnie palant a nie facet, ale bym mu nosa utarla, a zeby tak dostal od jednej babeczki po glupawej glowce, no moze i ladny ale dno w mozgu

Gość prawiczek z warszawy
Ej dziewczyny nie spinajcie się tak. Na bank jest w was jedna z wymienionych przez niego cech, nie jesteście takie do rany przyłóż :classic_cool:

Gość re-minka
z wyglądu jakiś nieciekawy, wydaje się nieco... upośledzony? :P

Gość ahahaha na tym 1
super z urody , ale photoshop czyni cuda.Faktycznie jak naćpany , a te oczy -jak obiektyw panoramiczny.

Gość re-minka
dla mnie to nie jest super uroda, ale ja mam bardzo przystojnego faceta, więc nie jestem obiektywna :classic_cool: ten jest średni, a do tego stroi głupawe miny jakiegoś androida.

prawiczek w jakim wieku Jestes?pewnie nieraz pisales ale ja niewtajemniczona:P

widziałam już podobne elementy na symp jest ich pełno nie dziwota , że są ami:D

Gość nie jest waclae ladny
.......

Gość gsgggdg
Morda do wymiany :D i charakter zjebany :D ----------------taki daj opis cwelu :D

Gość foxyyy1
Wacka ma 14 cm

Gość leje z tego
faktycznie niezle :D najlepsze jest to, ze nawet pomimo tak narcystycznego opisu ma tabuny chetnych :D

Gość wcale_sie_nie_zale
zeby chociaz przystojny był...

Gość wcale_sie_nie_zale
LEJE Z NIEGO bo nikt nie czyta co on ma w opisie tylko patrza na jego paszczę

Gość kbjj
hah ale jaja. zdziwiło mnie bo na końcu ma moje motto które mam w opisie na takiej jednej stronie odkąd skończyłam 16 lat. teraz mam 24. pewnie bym nie spełniła jego wymagań. dopiero kończę studia medyczne (jeszcze rok) poza tym nie wydaje mi się żeby miał coś ciekawego do zaoferowania pod względem emocjonalnym. wygląda na pustego człowieka i mało ciekawego. mam na studiach pełno takich bufonów z pseudointeligenckimi poglądami, horyzontami. wybrałam zwykłego chłopaka własnie po licencjacie i jestem z niego bardzo zadowolona a na takich bufonów szkoda czasu. nawet takim, wyrachowanym i ze skłonnościami do autodestrukcji, złym kobietom jak ja .

Gość leje z tego
oj, zaloze sie, ze ten opis tez sie podoba wielu :D a po reszcie fot widac ze ta jedna tak wypozowana ze az strach :D