Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość meryblack

Body Tite ? Slim Lipo ? opinie

Polecane posty

Gość meryblack

Witam , rozważam zabieg liposukcji. Zastanawiam się nad wyborem pomiędzy Slim Lipo a Body tite - czy ktoś moze mi cos doradzić?

Gość zulkagadulka
hmm, znajoma była na tym Slim Lipo, rzeczywiście było widac efekt. A Body Tite to jakaś nowość

Gość werkaaaaa
A ja przeczytałam gdzieś ostatnio, ze Slim Lipo i podobne metody wycofują we Francji juz, bo są szkodlwie

Gość maryblack
A to niby dlaczego??? Słyszałam, ze to dobre

Gość werkaaaaa
Bo to są metody, które zostawiają śmieci po liposukcji w organizmie, w sensie resztki komórek tłuszczowych. I to ponoć się dostaje do krwi i przytruwa nerki i wątrobę. Powazne powikłania po tym byli i rząd francuski wycofuje z uzycia. A o co chodzi z tym Body Tite?

Gość wyniosłaosła
Moja znajoma była na Body Tite łydek w Krakowie. rezczywiście efekt ma super, byłam zdziwona ze az tak. Wrecz ma lepszą skórę po tym zabiegu

Gość jesli chodzi
o body tite to prawda,ze jesli rozpuszczony tluszcz nie wszystki zostanie odessany,to dlugo po zabiegu sa komplikacje.ja przez to przechodzilam,wiec wiem co pisze.wydalam duzo pieniedzy na ten zabieg i rezultat beznadzejny.niektore miejsca po zabiegu maja wiecej tluszczu niz przed zabiegiem i sa ciagle obolale,a minelo 13 miesiecy.

Gość Zieloneoczykota
Ja jestem bardzo zadowolona z zabiegu SlimLipo i nie rozumiem negatywnych opinii na jego temat. Robiłam zabieg w profesjonalnym centrum laseroterapii Elite w Warszawie, zabieg był bezbolesny i po nim nie miałam żadnych komplikacji, a robiłam dwa lata temu ponad. Efekty są rewelacyjne, brzuch płaski, bez obwisłej skóry. Polecam!