Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Smuutas Kasia

W Polsce powinien byc przepis, ze firmie powyzej 10 osob musi byc socjolog

Polecane posty

Gość Smuutas Kasia

Tak nie mialabym problemow ze znalezieniem pracy. A jak wyglada sytuacja kazdy wie. W firmach sa nierozwiazane problemy, ale pracodawcy wiedza lepiej i nie zatrudniaja nas socjologow. Na zachodzie byloby to nie do pomyslenia

Gość TAA NASTĘPNY DARMOZJAD NA
LIŚCIE PŁAC :O :O

Gość Smuutas Kasia
Chodziło mi o scjentologów, sorki.

Gość i kapelan
:classic_cool:

Ale nie jestesmy na Zachodnie tylko w Europie centralnej i jak sie nie podoba to dowidzania, won do ameryki Obame straszyć.

W Polsce powinna być określona liczba miejsc na takie hobbystyczne studia jak socjologia :) i powinien być egzamin żeby wyodrębnić spośród kandydatów tych, którzy idą tam z powołania a nie dlatego że gdzie indziej nie dają rady :) wtedy na pewno pracy dla socjologów by nie zabrakło

Gość przodownik
Zaje...fajna, normalnie masz rację!:P

Gość zgadzam się co to wogule jest
za zawód???młodziez często idzie na takie studia które są modne a nie po których będą mieli prace, mój maz zatrudnia 12 i nie wiem po kiego potrzebnybyłby mu socjolog???

Gość Smuutas Kasia
Nic nie rozumiecie - wlasnie takie jest podejscie w zacofanej Polsce. Socjolog rozwiazuje konflikty miedzy pracownikami i prowadzi do zwiekszenia przez nich wydajnosci pracy. Ale to wy tam mozecie wiedziec...Przeciez na TVN mowili inaczej

Odpierdol sie od TVN-u szmato i Won do Trwam albo TVP tam napewno cie przyjma z otwartymi ramionami.

Gość ciekawska z koneicznosci
spierdalaj....co roku uczelnie prywatne w biuzkach wypuszczaja tepakow socjologow ktorzy nie dostali sie na inne kierunki w firmie jest potrzebny doswiadczony psycholog ktory min 2 lata pracowal i mial do czynienia z ludzmi a nie pryszczaty gowniarz po wyzszej szkole zawodowej takich to na praktyki na kilka lat na wies a potem mozna pomyslec zegnam

Gość ja pitole, ja zaczynałam
socjologię, zanim stała się modna, zanim miała opinie jednego z najłatwiejszych kierunków pamiętam, jak serdecznie mi współczuli, że będę miała tyle nauki, że teorii masa, że sobie nie dam rady.... tak było, nie wiedziałam że teraz socjologia jest tak niszowym kierunkiem dawniej jak się mówiło ,,studiuje socjologię'' to czapki z głów no cóż, nie pracuje w zawodzie, nie zamierzam, planuje zmienić profesje- zawód generalnie, zacząć studia od początku