Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam kochaną mamę

Mam 19 lat i 2 miesięczne dziecko mama KAŻE MI IŚĆ NA DYSKOTEKĘ

Polecane posty

Gość mam kochaną mamę

witajcie Ostatnio w sobotę rozmawialiśmy z mężem jak to było kiedyś... i że poszła bym na dyskotekę... i tą rozmowę musiała usłyszeć mama bo dzisiaj zaproponowała mi żebyśmy z mężem pojechali w sobotę na dyskotekę albo gdzieś do baru itd. a ona zostanie z naszą córeczką. Zdziwiło mnie to... Czy wy uważacie że się wygłupię jeśli pojedziemy ze znajomymi na dyskotekę ? głupio mi tak trochę zostawić małą z moją mamą. co wy o tym myślicie ?

Więc skorzystaj jak masz taką dobrą mamę. Nasi rodzice mieszkają 200 km od nas i nie mamy z kim dziecka zostawić a sami byśmy gdzieś chętnie wyskoczyli we dwójkę. Może nie na dyskotekę, ale np. do restauracji.

Gość przytulanko ???
idiotyczne pytanie i tty jestes idiotkla z tego co widze. :P

Pewnie ze sie nie wyglupisz. Jedna impreza to nie cale zycie. Ty tez musisz odreeagowac:) skoro masz z kim zostawic malutka to zmykaj i baw sie dobrze:)

Gość Jeżeli mama
sama zaproponowała to jabym poszła.Warto się czasami rozerwać...Chociaż ja osobiście na dyskotekę to może nie ale do pubu posiedzieć to tak.Wyjść na jakąś pizzę,czegoś się napić...My też robimy sobie takie wypady.Na ostatnim byłam w pazdzierniku i teraz też planujemy wyjść tym bardziej że niedłubo są dni naszego miasta.I tak o 24-1 w nocy wracamy.

Gość sdcwc
jasne że idź. fajną masz mamę

Gość carolajllla
pewnie, ze idz. kurcze ja mieszka za granica , z mam widuje sie raz na jakis czas, synek ma 4 miesiace i chcetnie tez bym sie tak rozerwala :) tym bardziej, ze ponad rok tydzien w tydzien balet .... zycie 20 latki :) teraz mamusia , a raz na jakis czas jest wrecz wskazane :) milej zabawy :) a mama bedzie w niebowzieta :)

Gość 368411125
korzystaj póki mama chce zająć się małą. raz na jakiś czas też możecie iść się pobawić. Baw się dobrze