Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pinky dinky

a tak k*rwa chcę sobie pokląć

Polecane posty

bo mnie mąż sukinsyn zdradza,najlepsza koleżanka okazała się szmatą i jestem tak na maxa wk*rwiona że musze sie gdzieś wyżyć!!!!!ja pier*olę,jakie to wszystko poje*ane!!!!

Gość no to SE
kurwa nie załuj napierdalaj se tutaj tymi kurwami ile wlezie a temu chujowi niech gały pizdą zarosną. nie pierdol sie z nim tylko wyjebaj chuja z domu i niech zapierdala na dworzec i daje dupy ochujałym dworcowym menelom. powiedz mu "pierdol sie chuju" i wyjebaj na zbity ryj do tej kurwy co Ci go zajebała w pizdu jego mac co za chuj ..

o ja ja pier*olę,lepiej to ujęłaś/ujęłeś niż ja ;-) najgorsze k*rwa jest to że są dzieci i mi ich szkoda.ale z drugiej strony k*rwa jeb*niec nie zasługuje na mnie!k*rwa,ja pierdo*ę!!!!

Gość no to SE
no widzisz.. teraz to masz uśmiech na twarzy :). i nie myśl o tym kutasie zbyt wiele nie zasługuje na Ciebie. weź sobie mnie, patrz jak ładnie nam się będzie wespół rzucało bluzgami :)

Gość albert s
a ty ile masz lat ksiezniczko?

Gość no to SE
41 mam wiec pewnie taka młoda dzierlatka nawet nie rzuci na mnie okiem.

nie no,k*rwa,poklnę dalej bo niby śpi a coś mruczy dureń. taką mam ochotę go wytłuc po ryju że nie wiem.... jak tu się robi jakąś buźkę wku*wioną?

Gość albert s
30tki sa najlepsze :)

Gość no to SE
na żadne boki nie będzie chodził, co najwyżej z boku Ciebie zajdzie. Gon tego zdrajce z domu niech nie marudzi w nachlanym amoku. abo nie, czekaj zaraz tam wpadne sam go wyjebie z Twojej chałupy :)..

Gość albert s
pinky dinky i co zamierzasz ze soba poczac w tej trudnej sytuacji?

Gość no to SE
pinky dinky, my nie bedziemy sie trzymac 30tek .. to ja bede sie trzymał jednej 30tki (cieszysz sie ? ).. a fajna jestes :). ? mów smiało :). fajnie bluzgasz.. juz mi pasi..;)

ale mnie podbudowaliście :-) "Gon tego zdrajce z domu niech nie marudzi w nachlanym amoku. abo nie, czekaj zaraz tam wpadne sam go wyj**ie z Twojej chałupy " ale sie uśmiałam :-) "pinky dinky i co zamierzasz ze soba poczac w tej trudnej sytuacji?" k*rwa nie mam pojęcia,na razie mam czarną dziurę zamiast mózgu i słabo mi idzie myślenie ;-) bo łajza zdradziła a teraz sukinkot twierdzi że mnie kocha.szkoda k*rwa że nie myślał o tym jak tamtej na dupę właził,pier*olony "pinky dinky, my nie bedziemy sie trzymac 30tek .. to ja bede sie trzymał jednej 30tki (cieszysz sie ? ).. a fajna jestes . ? mów smiało . fajnie bluzgasz.. juz mi pasi.." no i jestem w obłokach ;-)

Gość albert s
nie wybaczaj zdrady dalszy zwiazek to fikcja bedzie tylko po czyms takim a dzieci dorosna mysl o sobie ksiezniczko

Gość pudzian_kiler
a ja mogę im porządnie najebać daj tylko znaka to pójdę i napierdolę a potem ktoś go zapyta kto ci tak najebał ?? głupot do głowy to nara biga bongo cmyk cmyk tara rara buj kuj HWDP i ziomki OK

Gość no to SE
pinky dinky... złaź z tych obłoków bedziemy drania teraz zdradzac :).. no to fajna jestes a w tych obłokach to jeszcze fajniejsza.. złaź.. do mnie chodz...

"nie wybaczaj zdrady dalszy zwiazek to fikcja bedzie tylko po czyms takim a dzieci dorosna mysl o sobie ksiezniczko" k*rwa żeby to było wszystko takie proste... na razie jestem tak naładowana adrenaliną że chętnie skopałabym mu dupę na ostro... "a ja mogę im porządnie naj**ać daj tylko znaka to pójdę i napie**olę a potem ktoś go zapyta kto ci tak naj**ał ?? głupot do głowy" i już mnie policzki bolą od śmiechu :-) a myślałam że na kafe same tłumoki siedzą :-) a tu prosze sami fajni faceci ;-)

"pinky dinky... złaź z tych obłoków bedziemy drania teraz zdradzac .. no to fajna jestes a w tych obłokach to jeszcze fajniejsza.. złaź.. do mnie chodz..." :-) najpierw dzieci musze uspać bo jeszcze latają i ani myślą o spaniu. a skąd jesteś?

Gość albert s
jak cie zdradza to zapomnij o nim im szybciej tym lepiej jak ktos jest szmata to nie twoja wina znajdziesz sobie lepszego

Gość no to SE
pinky dinky skąd jestem, jak znam net to zawsze jak ktoś fajny i ciekawy to mieszka na drugim końcu świata. dolny sląsk i juz bedzie po obłoczkach :P

a wiecie że to mój pierwszy i jedyny facet? i taka byłam wierna,jak pies.a teraz piździ*lec mnie skosił i sobie zapija jeszcze bo niby taki nieszczęśliwy.mam ochotę mu powiedzieć Ch*j ci w ryj dziadu,nie potrafiłeś docenić wiernej kobiety to teraz żryj asfalt z tamtą małpą ...

no to se ja na wschodzie bardziej ale to co?pociągi jeżdżą,wiadomo że wolno to wolno ale jeżdżą w jakieś trzy dni będę u ciebie ;-)