Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pinky dinky

a tak k*rwa chcę sobie pokląć

Polecane posty

Gość Obrażone żony
Jestes słaba i mu wybaczysz za pare dni Ci przejdzie.Szczekasz tylko glosno na kafeterii ale i tak wierną suczka bylaś przez tyle lat że to się nie zmieni. Kobiety ...

Gość no to SE
no to jak bedziesz 3 dni jechac pinky dinky to Ty na Dalekim Wschodzie jestes :). nie usypiaj dzieci ale pakuj torby i na pociag zasuwaj.. a tego moczymorde zostaw tam gdzie lezy niech sie jutro sam leczy.. 0:40 masz na Wrocław pospieszyny :).

Gość dobre dobree
i co i zaraz z obcymi fagasami zrozpaczona żonka sobie orgię urządzi :O

Gość Obrażone żony
Zdradzone żony i desperaci podsuwajacy pomysły z czubka chuja. Zrób coś kobiet z tą sprawa bo takie pisaiena kafe nic nie pomoże.Jak masz troche oleju w głowie to powinnaś się głeboko zastanwic co dalej a nie szukac doradców w internecie.

Gość no to SE
dobre dobre... licz sie ze słowami, nie fagasami tylko z jednym. i nie orgie tylko pokaże temu swojemu zdradzieckiemu kutasowi gdzie jego miejsce.

eee tam,jak wam nie pasuje to się nie wtrącajcie.i bez zadnych suczek mi tu bo gówno wiecie. a swoją drogą to chyba jesteście sami niespełna rozumu jak myślicie że mi o jakieś orgie chodzi. do tej pory się nie szmaciłam to już nie będę czy wybaczę,czas pokaże-dla was wszystko jest czarne albo białe kto jie znalazł się w takiej sytuacji to nawet nie jest sobie w stanie wyobrazić tego. to tyle teraz zajmę sie panem "no to se" bo mnie bardzo podbudowuje a tego mi akurat teraz potrzeba ;-)

Gość albert s
pinky dinky tez mialem taka sytuacje nawet gorsza

Gość Obrażone żony
Kobiety są tępe jak druga strona ostrza noża :O

Gość albert s
ciebie facet zdradzil z kolezanka a mnie dziewczyna z wlasnym mezem ktorego walila w rogi od x lat i zazekala sie ze sie rozwiedzie :)

Gość no to SE
no to sie sobą zajmiemie pinky dinky bo ja od poczatku własne żartem chce Ciebie podbudować a te nawiedzone pomarancze (niektóre) na siłę chcą wycisnąc z Ciebie łzy. a Ty teraz jak nigdy powinnas oddawac sie relaksowi żeby zagłuszyc w sobie żal... i tego sie trzymajmy. zajmuj sie mną.. :)

" Kobiety są tępe jak druga strona ostrza noża " oczywiście,idź poszukaj sobie widelca "ciebie facet zdradzil z kolezanka a mnie dziewczyna z wlasnym mezem ktorego walila w rogi od x lat i zazekala sie ze sie rozwiedzie " a nie,on z koleżanką to się całował tylko (chociaż to w sumie dla mnie też zdrada) a zdradzał mnie z barmanką z baru,w którym przesiadywał może ta dziewczyna myślała że z mężem to nie zdrada.

Gość albert s
pinky dinky :) starsza od ciebie byla i mega wyrachowana a ja mlody i glupi ;)

"no to sie sobą zajmiemie pinky dinky bo ja od poczatku własne żartem chce Ciebie podbudować a te nawiedzone pomarancze (niektóre) na siłę chcą wycisnąc z Ciebie łzy." musiałabym naprawdę ocipieć żeby wdawać się w orgie z facetami ,z którymi zamieniłam pięć postów. na pociąg do Wrocławia tez się nie wybieram bo już w piżamie jestem ;-)

albert widzisz,są kobiety i .... ta kochanka mojego ślubnego jest mężatką,z dwójką dzieci z dwóch różnych ojców.i teraz myśli że ten akurat jej spasuje?kopnie go w dupę jak tylko się zorientuje że więcej kasy przepija niż wypłaty przynosi

Gość albert s
pinky nie jestes zalezna od meza w zaden sposob?

Gość no to SE
noo tak włąsnie myslałem, ze pozytywne zakręcenie sprawi ze w te obłoki sobie polecisz i bedzie Ci odrobine fajniej z jakims usmiechem na ustach. łeeeee.. w pizamie.. ;). a ja juz konie po Ciebie zaprzegałem.. ;).

albert no jestem zależna bo ja nie pracuję-po ślubie ustaliliśmy że ja z dziećmi w domu zostanę i obiadki mu będe pod nos podawać-to się mi odwdzięczył. ale zapowiedziałam dziadowi że jak zdecyduję o rozwodzie to z orzeczeniem o jego winie i zażądam alimentów nie tylko na dzieci. nie na darmo robiłam mu przez prawie 9 lat za sprzątaczkę,kucharkę itp.

"łeeeee.. w pizamie.. . a ja juz konie po Ciebie zaprzegałem.. . " jak białe a ty w zbroi to się ubiorę ;-)

Gość albert s
a kiedy sie dowiedzialas o zdradach?

Gość no to SE
no to mnie teraz rozłozyłas na łopatki pinky_dinky..i skąd ja zbroje wytrzasne o pólnocy.. echh to ja Ciebie w obłoki wynosze w ciemno bez pytania .. a Ty mnie w zbroje chcesz zakuć.. obrazam sie :) :P..

"a kiedy sie dowiedzialas o zdradach?" w poniedziałek się przyznał dupek na początku stycznia mi powiedział że się ktoś w jego życiu pojawił (tak niby platonicznie)ale jestem dla niego najważniejsza i chce żebyśmy dali sobie szansę itp ok.były długie rozmowy,patrzenie w oczy,po prawie 16 latach bycia razem było prawie jak na początku. i patrząc w oczy,jak miałam jakieś pretensje i podejrzenia,mówił "jesteś tylko ty" tylko zapomniał dodać "i ta druga" dureń k*rwa,czego mu brakowało?w łóżku full serwis,obiad pod nos,w dresach nie chodziłam,prawie codziennie umalowana itd. to se k*rwa polepszył

Gość albert s
a ty do tego czasu bylas zadowolona z malzenstwa po tylu latach nie bylo znudzenia?

albert wiadomo że po tylu latach już nie ma tych motyli w brzuchu,są obowiązki,szara codzienność itd. ale przecież prawdziwa miłość to nie tylko patrzenie sobie w oczy... na palcach jednej ręki można policzyć ile razy mnie nie było w domu jak wracał z pracy,zawsze mógł na mnie liczyć,zmagałam się jakiś czas z jego piwkowaniem bo oczywiście tak sobie urozmaicał życie... ja chciałam tylko trochę zainteresowania,adoracji-no k*rwa nie jestem taka brzydka że nikt mnie kijem nie chce dotknąć.

wojtek bo ja ku*wa jestem fajna ;p wierz mi,nie jestem może pięknością i nie mam figury modelki ale nie jeden facet się za mną obejrzy.

Gość no to SE
no dobra pinky.. nie obrazam sie .wbije sie w garniturek zaprzegne i wpadne tam do Ciebie :). i potwierdzę tu wszystkim że ładna z Ciebie kobieta...

Gość albert s
pinky poki mloda jestes pomysl o sobie mozesz pouklaac sobie zycie z kims lepszym zamiast meczyc sie z alkoholikiem ktory cie zdradza