Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 38 karola 45

Oddłużenia Porwetto Finanse

Polecane posty

Gość 38 karola 45

Witam. Szukam informacji dotyczących tej firmy. Byłam tam i złożyłam wniosek o oddłużenie. Muszę zapłacić 184 zł podobno za wypis z BIK i innych tego typu placówek. Dzwoniła już do mnie pani z tej firmy i powiedziała że odpowiedź już mi przyszła i jest napewno pozytywna bo jeszcze sie nie spotkali z odmową. Powiedziała też że przez telefon nie może mi podać czy pozytywna bo ja musze być przy otwarciu. I teraz nie wiem czy ta firma nie leci w bambuko. Mam 3 komorników, jestem w BIK i bóg wie w czym jeszcze. Mam ponad 100000zł długów. Szczerze nie wierze że da się to załatwić za marne 200 zł. A na wiecej mnie nie stać. Ledwo wiąże koniec z końcem. Chciałabym wiedzieć czy ktoś miał już doczynienia z tą firmą i doczekał się oddłużenia oraz na jakich warunkach. Bardzo dziękuję za odpowiedzi i pozdrawiam.

Gość ryszard gawlas
ANTYWINDYKACJA-POMOGLIŚMY JUŻ MILIONOM POLAKÓW !!! Masz problemy ze spłatą kredytów ? Sprawdź naszą ofertę Oddłużania Nasze Usługi m.in.obejmują: Zmniejszenie wysokości rat kredytowych Wydłużenia okresu kredytowania Zmniejszenia oprocentowania Umorzenia odsetek Negocjacje z ZUS, US, firmami windykacyjnymi Wykreślanie danych z BIK i ZBP Nie czekaj- ZADZWOŃ!!!-Tobie też POMOŻEMY!!! http://finanse62.freeteria.pl/ email:finanse62@gmail.com e-mail:finanse62@gg.pl tel.kom.+48797687650 gg 31127811 Skype-ryszard1331

Gość Fafinette
zajrzyj na www.animus24.pl

Gość Pivosh
Trzymać się z daleka od takich pomagaczy, szczególnie od nich.

Gość Pamela Rosa

Cześć, jestem Pamela Rosa Flores, uprawniona i wiarygodna pożyczkodawczyni. Udzielam pożyczki z jasnymi i łatwymi do zrozumienia warunkami z 3% oprocentowaniem. Zapewniam pożyczki biznesowe, pożyczki osobiste, kredyty studenckie, kredyty samochodowe i pożyczki na spłatę rachunków. Jeśli potrzebujesz pożyczki, skontaktuj się ze mną bezpośrednio: pamelarosaflores11@gmail.com lub co się ze mną dzieje na +16043053625