Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Proszek do prania

Jestem we Włoszech, u siostry.

Polecane posty

Gość vxvxcvx
wow zazdroszczę :)) ja lecę do Włoch 16 lipca juhuuu

Gość a w rzymie bylas?
Kocham wlochy ale tylko rzym jest przecudowny:)

Właśnie nie byłam w Rzymie.. ;( ale może się wybierzemy. Jestem sama z mężem, dzieci zostały w Polsce z babcią. Siostra ma ślub w sobote, więc w sumie wszystko (nocleg, wyżywienie) mamy za darmo ;) ale prezentem jej to wynagrodze ;)

Gość jakis czarny mam
ehh to sie koniecznie wybierz:)ja tam chetnie wracam w rzymie mam przyjaciolke i czesto bywam u niej;) ale toscania tez jest cudowana:)

Gość vxvxcvx
ja jadę do hardcorowego Neapolu w tym roku :D fajnie, że masz siostrę we Włoszech, nocleg za friko ulala też bym chciała :D

Najfajniejszy jest fakt, że siostry facet (włoch ona polka) nic nie umie po polsku. Jestem po jednym piwku, i mówiliśmy do niego, ty zasrańcu, ty pierdolony sknero itp. a on się z nami zaśmiewał :D ale tak na kacu, chciałam stwierdzić że jestem naprawde zjebana :(

fajnie sie masz :) tak gadasz o przyszlym mezu Twojej siostry i odrazu mi sie kolega przypomnial z portugalii :D Luis sie nazywa i zawsze mu stopy jada :D nauczylismy go pare slow np Lulu smierdzi noga :D i caly czas to mowi a ja jestem zsikana :D

Gość a w rzymie bylas?
i tez mam wszystko wtedy za free tylko kupuje bilet na samolot w obie strony-500zl i moge siedziec ze 3 tygodnie:)

Mi sie przypomnialo co mi opowiedziala kumpela z dawnych lat. Byla sobie na wakacjach w Grecji i chadzala sobie z kolezankami komentujac glosno i dosadnie greckich facetow. No i przeszedl w ktorejs chwili jakis gosciu a ona: "patrzcie ale kata" A gosciu sie obrocil i do nich: "naprawde? serio myslicie ze mam fajna klate?"

thaisse :D ale wiesz on naprawde nic nie rozumie. Zresztą ja też nie rozumiem co do mnie mówi więc może mnie też wyzywa? :D wiem tyle że dzisiaj go nazwałam prostytutką gejem, hujem i skurwysynem :D

Gość przypomniala mi sie kumpela
miala narzeczonego bulgara tez go bluzgala po polsku a biedak nic nie rozumial,wiec postanowil jej zrobic niespodzianke i wtajemnicy zaczal brac lekcjie polskiego...dwa dni przed slubem oznajmil jej ze slubu nie bedzie bo nie chce ja przywiazywac na cale zycie do posranego brudasa.tak ona go nazywala

Hahaha ale kurcze nie ma on ochoty czegos sie poduczyc? Moj maz tez jest Wlochem, ogolnie polskiego nie zna ale przeklenstw to go nauczylam i jakby ktos mial go zbluznic to by to na pewno zrozumial:))

wybieram sie na 2 tyg. do Romy w lecie, ciekawa jestem jak będzie.... tak sobie pomyślalam, że jak w polskiej stolicy w stosunku do reszty kraju jest bez sensu, tak i w Romie może być mam nadzieję, że się mylę

Ewa...Roma nie powinna cie zawiesc to piekne miejsce, ale radze poradzic sie kogos kto tam mieszka gdzie isc pomijajac obowiazkowe trasy po miescie, jest sporo ukrytych miejsc gdzie nie ma tlumow i mozesz odkryc uroki tego miasta...zobaczyc prawdziwe oblicze tego miasta...a warto :)

Gość arwenaaaaaa
kogos kto tam mieszka? zeby cie zwyzywal od dziwek i smierdzinog a ty bedziesz myslala ze to jakies smieszne zarty ? :(

Gość ines oszustka zakłamana
ines gówno wiesz nie jestes w żadnch włoszech i nigdy nie byłas no chyba że na pielgrzymce jako pielęgniara :D :D skończ te ściemy zawsze w tematach o włoskim tyle piszesz a tutaj zonk?! bo pewnie by ktoś zweryfikował twoje ściemy oszustko

Proszek wez głupia pipo :D musisz sie tam strasznie nudzic skoro wchodzisz na kafe :O mi by nawet do glowy nieprzyszlo na fajnych wakacjach wchodzic na kafe i pierdolic glupoty ,bajki opowiadasz. p.s zazdrosna nie jestem bo bylam dwa razy :P

nie znam nikogo, kto mieszka w zymie tras żadnych wycieczkowych nie planujemy bo to wyjazd indywidualny, więc chodzimy gdzie, jak i kiedy chcemy muszę sobie jakiś dobry przewodnik tylko kupic i mam nadzieję, że będzie fajnie a jak juz zmęczymy się chodzeniem, to nad morze :) albo w ogóle do innego miasta na 1-2 dni, znajomi bardzo Sorrento zachwalali

arwenaaaaaa__nie rozumiem twojej odpowiedzi..niby czemu ktos ma cie wyzywac ?...wlosi to przyjazni ludzie i sa przyawyczajeni do turystow wiec nie widze motywu do takiego nastawienia .

Gość wyzywac przyszłego męzaSiostry
ale jestes chamska proszek. mam nadzieje ze twój przyszły szwagier kiedys nauczy się polskiego i cię piznie w ten pusty łep:O

Gość muszę się wypowiedzieć........
kocham Włochy.Jeżdźiłam tam przez 16 lat, kraj przepiękny, super klimat, atmosfera wśród ludzi......tęsknię za tym.. Ale martwi mnie WAsze podejście, jak można przyszłego męża wyzywać????????????to mi się w głowie nie mieści???????????tzn. że Twoja siostra wychodzi za mąż dla kasy???dlatego że tylko ten facet ją chciał bo nie ma powodzenia???z desperacji???bo jest w ciązy????bo chce zostać we Włoszech?????? Ciekawe jakby Twoja siostra sie poczuła gdyby się dowiedziała że ten Włoch wśród kolegów czy najbliższych wyzywa Twoją siostrę. Czemu Polacy są tak chamscy