Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość GoGoSmart

ładne dziewczyny z "brzuszatymi" facetami ?!

Polecane posty

Gość fawila tez nie lepsz ze tyle
pisze z kretynem. widac cos facet ma ja wdupie:D:D:D

Gość autor to taka pipka nie facet
;)

Gość fawiIa
Mój też ma małego kutasa :D

niby czemu? bo mam o 5kg za malo? dlatego "pipka"? nie zgadzam sie. o tym czy facet jest "pipka" czy nie decyduje jego charakter.

Uważasz, że kilogramy to jedyny wyznacznik atrakcyjności? Przecież jest cała masa cech które składają się na atrakcyjność fizyczną. Uczepiłeś się nadwagi tamtego gościa jak rzep psiego ogona, cholernie musiało Cię zaboleć. Co do realizmu - też się za marzycielkę nie uważam i pewnie w porównaniu do wielu połknęłam bardzo sztywny kij, ale to wcale nie wyklucza zainteresowania czymś więcej niż życiem z dnia na dzień i kredytem. Poza tym o tym czy ktoś jest dla nas atrakcyjny ogólnie często przesądza to jak ludzie dogadują się w codziennych sprawach. Może nie mięliście po prostu tak zwanej "więzi". No...i nie podobałeś się jej.

fawila, nie chodzi o zadne "wiezi". mielismy. wielokrotnie probowala zagadywac do mnie, żeby sie żalić. oczywiscie olewałem, bo mam w dupie takie przyjaciolki do wypłakiwania sie na ramieniu. powiedzialem jej ze jak sie bedziemy spotykac to moze mi wtedy swoje żale wylewać. nie chciala. wiec niech spierdaala. :) a teraz to juz przeszlosc. mam ją w dupie. zero kontaktu od 5 lat.

Gość to taka forumowa popierdółka
i dlatego tak ciągnie ten temat:O🖐️

Gość fawiIa
Też jestem pasożytem i nic nie robię tylko piszę na kafe :D

GoGo - sam już sobie odpowiedziałeś. Dla tej konkretnej dziewczyny nie nadawałeś się na nic poza dobrym kumplem do wypłakiwania się. Nie nadawałeś się na partnera. I to właśnie tej jednej, chemicznej więzi między wami zabrakło. Poza tym dlaczego wyśmiewasz ludzi z nadwagą i kobiety które są z takimi facetami, skoro to charakter się liczy? :P

Do podszywa, a żebyś wiedział, że jak siedzę w domu to z zasady uwezmę się na jakiś topik i marudzę :)

nie twierdze ze charakter tylko sie dla mnie liczy. przynaje ze jestem bardzo wzrokowcem. gdyby nie to moglbym miec juz wczesniej dziewczyne, byly chetne, ale niestety grube byly i mnie nie krecily. tyle ze ja nie pierrddolilem zebysmy zostali przyjaciolmi. to najgorsze co facet moze uslyszec od dziewczyny. czemu wiele dziewczyn to takie malo odwazne pizzdddy ktore nie potrafia powiedziec wprost "nic z tego nie bedzie"? ja mowilem tym dziewczynom wprost. mowilem: "niestety, nic z tego nie bedzie. na razie". mimo iz latwo nie bylo to powiedziec. ale na szacunek zasluguje kazdy. pozdro.

Gość babsztyl jest szurniety
.

Ludzie, to już pogadać nie można jak temat akurat mnie ciekawi? GoGoSmart - wiesz, to, że ktoś nie chce z Tobą być nie znaczy, że Cię zwyczajnie nie lubi. Też mam kolegów z ktorymi lubię pogadać i ponarzekać na pogodę, w których szanuje pewne cechy (a których może brakować mojemu partnerowi), co nie znaczy, ze uważam ich w jakimkolwiek stopniu za lepszych i mam ochotę się z nimi związać.

fawila, jedno ci powiem co uwazam: jesli chlopak wysilil sie i wyznal jakies uczucia dziewczynie, to uwazam ze jest ona zobowiazana do jednego: do pelnej szczerosci. jesli jej sie nie podoba niech to powie! a nie pierrddoli o przyjazni. to oczywiste ze zaden normalny chlopak nie pojdzie na taka "przyjazn".

Gość xxx2325252xxxx
Bo ci brzuchaci nie siedzą na babskich forach nie użalają się nad sobą i nie trują dupy jakbyś był taki zajebiście przystojny to być miał ogon bab za sobą najwidoczniej nie jesteś ot tyle ...

xxx.-cos tam - nie potrzebuje "ogona bab". mam jedną która mnie kocha i którą ja kocham. fakt, musialem na nią czekac prawie 30 lat i zwatpilem juz w ten gatunek, ze cos innego sie dla niego liczy poza masą ciała, ale jednak udalo sie :) a moje wszystkie niedoszłe i byłe niech sie pierddolą

Gość jest brzydki i tyle
👄

Gość maliboouo
Chlopie takiego jak ty bym nie chciala za doplata. Lecz sie na leb.

Gość maliboouo
"zeby facet tyle pie**olil o jednym i tym samym w kolko,musi byc poj**any. Bo jest.

Gość maliboouo
Jestes gownem. Zegnam idioto.

Gość buahhahhaaa
:D

Gość maliboouo
Ty jestes ponizej poziomu, jestes szambem.

jedno jest pewne - zaczalem bardzo poczytny temat, ktory na pewno bedzie mial z 20000 odpowiedzi. bedzie jednym z popularniejszych :)

Offerma - sam się zajmujesz prowokacją na forach. Ja spadam, temat był ciekawy, ale autor okazał się łatwym do sprowokowania dla trolli debilem.