Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trussskawkaaaaaaa

Czy on nie lubi seksu??

Polecane posty

Gość trussskawkaaaaaaa

Wczoraj miałam pierwszą wspólną noc z chłopakiem. Wszystko było ok, zrobił minete, aa gdy zaczęłam loda mu robić nagle krzyknął OJ WEŹ, tak jakby coś go zabolało ale chyba nie o to chodziło. Potem czułam jak pościel i kołdra jest mokra. Nie wiem czy to był przed wczesny wytrysk czy co. Na dodatek chciał gumke założyć ale nie chciał mu stanąć. Dodam, że wcześniej był bardzo podniecony bo czułam. W końcu poszliśmy spać i zdziwiłam się że odwrócił się i nie dał buzi ani nic. Dopiero nad ranem zaczął się tulić całować itd. O co mogło chodzić?

może chciał przedłużyć i faktycznie miał przedwczesny wytrysk...głupio mu było i się tyłkiem odwrócił :) jak zobaczył rano, że jednak z nim zostałaś to mu przeszło :P

Gość igułana
mój też minetkę zrobi, tyle, ze ja chcę się z nim kochać, ale gdy dochodzi co do czego to penis opada? jak myślicie dlaczego tak to jest?

Gość igułana
kurde nie mogę już przy nim wytrzymać, ale nie chcę naciskać, wiem, ze po tym jak nie wyszło się boi powtórki... jak moge mu pomóc delikatnie?

Gość trussskawkaaaaaaa
up

Gość dsdsdds
Nie dziw sie ze facet nie chce sie kochac. Dla faceta seks jest dzuo bardziej stresogenny, meczacy a facet ma duzo mneijsa przyjemnosc z seksu od kobiety.