Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niedoświadczony.

Jakie środki antykoncepcyjne?

Polecane posty

Gość niedoświadczony.

Witam. Chciałem się Was poradzić, jakie prezerwatywy jest najlepiej stosować? Proszę wsiąść pod uwagę zarówno komfort, jak i bezpieczeństwo. Od siebie dodam, iż mam 19 lat, i robiłem "to" tylko raz, po "okrutnym piciu(czego raczej się nie chwali)" Zbliża się weekend, a ja wraz z koleżanką mamy plany :) Myślałem nad prezerwatywami Durex extra safe (dla komfortu psychicznego), oraz nad Durex elite (dla lepszych doznań). Co Wy sądzicie? Z góry dziękuję za odpowiedź.

Gość *liliann
Możesz spróbować Durex Arouser :) Tylko dopasuj rozmiar.

Gość ojjjtam
Żadna prezerwatywa nie da ci 100% skuteczności, czy twoja koleżanka bierze tabletki, macie globulki albo testy owulacyjne? ja sama na początku stosowałam właśnie testy owulacyjne, wpierw na mocz teraz na ślinę TesterAfrodyta i jest ok, jak mam owulację to lepiej dmuchać na zimne i zachować abstynencję.

Gość niedoświadczony.
Nie, nie bierze żadnych tabletek, ani nie stosuje owych testów. Stawialiśmy raczej na prezerwatywy. Podobno globulek nie powinno się stosować z prezerwatywami, to prawda?

Gość też biorę
ja tez najbardziej lubię durexy eksrta safe....powiem ci szczerze ze nie czuje rózicy między nimi a elitte

Gość niedoświadczony.
No to nic, lecę do apteki :)

Gość też biorę
no to leć :)

Gość ojjjtam
oj tam oj tam globulki plus gumka jak najbardziej, ale kiepskie wrażenia, bo cieknie i się pieni. Napisz jak tam wam poszło :)))

Gość niedoświadczony.
Ale słyszałem, że globulki czasami rozpuszczają latex czy coś w tym stylu.

Gość ojjjtam
coś ty, nic nie rozpuszczają, tylko hmm ona może być zbyt mokra i ci zwiędnie wtedy.

Gość jarloooo
Nie bawcie się z globulkami, bo się pienią, są wręcz obrzydliwe...najlepiej npr ew prezerwatywa. Po tabletkach dziewczyna może się źle czuć. Moja laska ma takie coś przypomnające szminkę - tester płodności Afrodyta i w dni płodne tylko prezerwatywy używamy

Gość gość
A czy słyszałyscie moze o takich tabletkach jak Belara? Pytam, bo własnie sama o nich uslyszalam i ich działanie i brak skutków ubocznych jest dla mnie jak najbardziej na tak.

Gość gość
Poszukuje takich po których nie bede tyła i nagle po prostu nie spadnie mi libido. Czy w ogole jest to mozliwe zeby trafic na tak idealne tabletki anty?

Gość gość
U mnie ginekolog poleciła mi teraz tabletki Belara. Numer jeden jesli chodzi własnie o działanie tabletek antykoncepcyjnych. Nie mamy po nich problemów z zatrzymywaniem sie wody, puchnieciem.

Gość agenezka1988
ja stosuję belare i mogę tylko potwierdzić, że dobrze wpływają na stan włosów i skóry

Gość tratetka
W moim wypadku tylko tabletki się sprawdziły. Niestety spirala się okazała nie dla mnie, a plastry jakos do mnie nie przemawiają. Lekarz polecił mi tabletki antykoncepcyjne i przy takiej formie antykoncepcji już zostanę.

Gość avocadoo23
to już kwestia indywidualna, no bo wiadomo u mnie też najlepiej wypadają tabletki, a aby nie zapomnieć codziennie nastawiam alarm

Gość gość
Witam! Biore tabletki lessipluss i zapomnialam wziac 3 tabletki z 1 bistra. Przyjelam ją z 10h opoznieniem. Na ulotce pisalo zawsze ze jesli do 12h opoznienie to nadal jestem zabezpieczona, a teraz wydali nowe opakowania i na tej ulotce pisze ze do 24h. I ja juz sie pogubilam :/ czy to oznacza nadal ze 10h opoznienia nic nie zmienia? Tabletke biore zazwyczaj o 21 a przyjelam o 7rano. Chodzi i to, ze moge nawet teraz zamiast 12h spoznic sie 24h? Prosze o pomoc!!