Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Luccca

Gdzie naprawiacie samochody?

Polecane posty

Go艣膰 klara8r
zale偶y sk膮d jeste艣. Ja jestem z Gdyni tuaj jest par臋 dobrych serwis贸w samochodowych . Jeden z nich to ag expert.Maj膮 bardzo dobrych mechanik贸w dlatego g艂贸wnie do nich oddaj臋 sw贸j samoch贸d ;)

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 pikkot
Zepsu艂 Ci si臋 samoch贸d i nie wiesz co zrobi膰 bo potrzebujesz szybkiej i rzetelnej naprawy? Je艣li tak to na pewno zainteresuje Ci臋 serwis blacharski warszawa www.autoplaza.com.pl/pl/serwis/serwis-blacharsko-lakierniczy.html w AutoPlaza. Mo偶esz by膰 pewien, 偶e Tw贸j samoch贸d trafi w dobre r臋ce i b臋dzie szybko i dobrze naprawiony!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 marekbala
Dobrzy fachowcy pracuj膮 w Wacar na Mokotowie, info o tym jak do nich trafi膰 jest na wacar.pl.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Auto Serwis Wadowicka w Krakowie. Dobra jako艣膰, konkurencyjne ceny, przyjemny kontakt. Do tego przegl膮dy zupe艂nie za free, przechowalnia opon, fajne promocje. Je偶d偶臋 tam ju偶 z 10 lat i nigdy cz臋sto nie wracam, bo jak robi膮 to raz i porz膮dnie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 solonla
Ma艂o kto po gwarancji serwisuje w ASO, a dla mnie to najpewniejsza opcja. W przypadku Forda wcale nie jest drogo, bo maj膮 niez艂e promocje dla aut 4+

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Je艣li na przyk艂ad chodzi o awaryjne otwieranie samochodu, czy napraw臋 zamk贸w i stacyjek, polecam us艂ugi firmy http://cezarszczecin.pl. Bardzo profesjonalna ekipa!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Przymierzam si臋 do przesiadki z Fiata do Peugeota Partnera. Wst臋pnie jestem ugadany z dealerem Drewnikowski. Czekam jeszcze na konsultacje zwi膮zane z leasingiem i wykupieniem ubezpieczenia. Id臋 w nast臋pnym tygodniu ju偶 na finalizacj臋. Uczciwe podej艣cie i ca艂a obs艂uga mi si臋 bardzo podoba艂a. Kumpel z roboty mi ich poleci艂. Sam ma ju偶 3 samoch贸d od nich, wi臋c dok艂adam cegie艂k臋. Jak chcesz to nawet razem mo偶emy p贸j艣膰. Mi nie przeszkadza. Daj zna膰 na priv.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 martylorogicvzny
Ze swoim fordem je偶d偶臋 do ASO, kt贸re nie jest tak drogie jak powiadaj膮. Robi艂em diagnoz臋 pojazdu, w kt贸ra wchodzi m.in. sprawdzanie amortyzator贸w, co mnie wynios艂o 99 z艂.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja sobie chwal臋 pana Krzysia z warsztatu na D藕wigowej ko艂o tor贸w, robi praktycznie wszystko, z艂ota r膮czka z do艣wiadczeniem. Rozrz膮d mia艂em tutaj robiony i samoch贸d je藕dzi super ju偶 prawie od roku, bez 偶adnych awarii i innych problem贸w. Warsztat ma swoj膮 stron臋 z danymi - www.dzwigowaautoserwis.com.pl .

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 艂ukisz
To diagnozowanie w serwisie forda, o kt贸rym piszesz robi艂em przy okazji wymiany opon do swojej fiesty, od sztuki p艂aci艂em pami臋tam jako艣 160 z艂, razem z monta偶em.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mazanka
To ich sta艂e oferty czy jakie艣 czasowe promocje? Szczeg贸lnie te opony mnie interesuj膮, ale mo偶e i diagnoz臋 przy okazji bym zrobi艂a w focusie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja jestem zadowolony z Auto-Szlif na Makuszy艅skiego w Krakowie http://auto-szlif.krakow.pl/oferta/ Regenerowa艂em u nich silnik. Ekipa solidna, wszystko fachowo, sprawnie, jak trzeba, do tego na czas odebra艂em samoch贸d.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 KiaKrzewscyBielany
Naprawiamy i serwisujemy wszystkie popularne marki samochod贸w. Oferujemy bardzo konkurencyjne ceny. Firma w obecnej formie dzia艂a od 1995 roku, jest ona kontynuacj膮 dzia艂alno艣ci zwi膮zanej z motoryzacj膮 prowadzonej przez rodzin臋 Krzewskich od 1965 roku. Jeste艣my serwisem samochodowym, kt贸ry od lat dba o jako艣膰 艣wiadczonych us艂ug. Pracuj膮 u nas certyfikowani mechanicy samochodowi, kt贸rzy wci膮偶 poszerzaj膮 swoje kompetencje uczestnicz膮c w dodatkowych szkoleniach. Pracownicy serwisu dysponuj膮 rozbudowanym warsztatem naprawczym, uwzgl臋dniaj膮cym wysokie zaawansowanie techniczne pojazd贸w marki KIA. Dzi臋ki temu s膮 w stanie sprosta膰 aktualnym wymaganiom i standardom w zakresie technologii naprawy samochod贸w. 艢wiadczymy kompleksowe us艂ugi serwisowe, w tym naprawy gwarancyjne i pogwarancyjne. Od pocz膮tku Pa艅stwa wizyty b臋dziecie pa艅stwo na bie偶膮co informowani o elementach niezb臋dnych do wymiany, cenie us艂ugi, a tak偶e o statusie naprawy. W zakres naszych us艂ug wchodz膮: Diagnostyka komputerowa Obs艂uga i naprawa uk艂ad贸w hamulcowych Obs艂uga i naprawa uk艂ad贸w zawieszenia Obs艂uga i naprawa uk艂ad贸w kierowniczych Obs艂uga i naprawa uk艂ad贸w ch艂odzenia Sprawdzenie i regulacja geometrii zawieszenia Przegl膮dy, naprawy, dezynfekcja klimatyzacji Przegl膮dy gwarancyjne Przegl膮dy pogwarancyjne Wymiana ogumienia Wymiana szyb Monta偶 wyposa偶enia dodatkowego: np. czujniki cofania, haki holownicze Naprawy blacharskie i lakiernicze Likwidacja szk贸d komunikacyjnych Weryfikacja stanu technicznego pojazdu przed zakupem samochodu u偶ywanego W zakres naszych us艂ug wchodzi tak偶e : Stacja Kontroli Pojazd贸w z podstawowym (B) oraz rozszerzonym (c, e) zakresem bada艅 technicznych Kontakt: Kia Krzewscy Bielany ul. Rudzka 26A 01-689 Warszawa tel. 228330247 email serwis.krzewscy@kiamotors.pl

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zwolf
Auto Serwis Wadowicka w krakowie. Je偶d偶臋 tam od dawna . Zawsze dostaj臋 telefon z szacowanymi kosztami naprawy i ju偶 po kilku godzinach wszystko jest zrobione. Nidy si臋 nie zawiod艂em. Do tego zawsze robi膮 za darmo! przegl膮d na linii diagnostycznej, wi臋c za wczasu mo偶na si臋 ustrzec powa偶niejszych napraw. Warsztat nr 1 jak dla mnie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja je偶d偶臋 wy艂膮cznie do www.autoperfektmulak.pl. Firma specjalizuje si臋 w mechanice, sprz臋g艂ach manualnych, diagnostyce, klimatyzacji oraz chiptuningu. Nieraz tam ju偶 by艂am, wysoka jako艣膰 us艂ug, terminowo艣膰 oraz konkurencyjno艣膰, polecam.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
z w艂asnego do艣wiadczenia (trzy lata) mog臋 poleci膰 serwis Euromaster

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Je偶eli jeste艣cie z Tr贸jmiasta lub okolic to polecam wam warsztat samochodowy www.maxautoserwis.com z Gda艅ska. Zawsze spotykam si臋 tam z profesjonaln膮 obs艂ug膮. Po za naprawianiem samochod贸w, zajmuj膮 si臋 te偶 blacharstwem i lakiernictwem.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 aabuenaa
Widz臋, 偶e nie b臋d臋 oryginalna jak polec臋 auto serwis wadowicka w Krakowie :) je偶d偶臋 do nich obecnie ju偶 z 3 autem i jak dla mnie nie maj膮 sobie r贸wnych. Sprawnie, dok艂adnie i za rozs膮dne pieni膮dze :) Fakt, 偶e mo偶na zrobi膰 darmowy przegl膮d na linii uwa偶am za du偶y plus - ju偶 2 razy korzysta艂am :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja od lat je偶d偶臋 w sprawdzone miejsce - warsztat przy aso Honda Matraszek, http://hondamatraszek.pl. Zdecydowanie polecam, bo oferuj膮 tam rzeteln膮 obs艂ug臋 i bardzo dobre ceny. Takiego uczciwego podej艣cia niestety nie spotyka si臋 cz臋sto, tym bardziej doceniam :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Sama je偶d偶臋 tylko do auto serwisu wadowicka- www.twojmechanik.com. S膮 uczciwi, przed napraw膮 wyceniaj膮 jej koszt i ustalona kwota ju偶 si臋 nie zmienia, nie naci膮gaj膮 na zb臋dne koszty. Poza tym sama naprawa mega profesjonalna (daj膮 na ni膮 gwarancj臋) no i zawsze mo偶na podjecha膰 na darmowy przegl膮d na linii diagnostycznej. Fajny serwis dla ka偶dej zmotoryzowanej kobiety.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Rozrz膮d mia艂em naprawiany w tym roku i powiem 偶e jak na pocz膮tku si臋 ba艂em 偶e finansowo nie ud藕wign臋 to przy podliczeniu si臋 okaza艂o 偶e nawet da艂o si臋 to zap艂aci膰. Naprawiali mi w serwisie Wacar, warsztat jest na Rac艂awickiej, 艂atwo trafi膰, praktycznie centrum Warszawy. P贸ki co je藕dzi si臋 okej, nic nie stuka nic nie puka ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Je艣li ju偶 chcesz wymienic szyb臋 w aucie to polecam FUYAO Jako艣膰 m贸wi sama za siebie.Zapytajcie mechanik贸w, bo w sumie w kazdym warsztacie mo偶ecie je znalezc.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja jestem w艂a艣cicielem Chryslera. Jak wiadomo, jest to pojazd ameryka艅ski w zwi膮zku z czym znalezienie serwisu pojazd贸w tego typu graniczy z cudem, r贸wnie偶 w Warszawie. Po jakim艣 czasie uda艂o mi si臋 trafi膰 na ofert臋 http://edmark.com.pl/ , znajduj膮cego si臋 na ulicy Grochowskiej 168A . Za ka偶dym razem, gdy m贸j pojazd dr臋czy jaki艣 k艂opot to zg艂aszam si臋 w艂a艣nie do nich. :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja naprawiam sw贸j samoch贸d w www.eurocarexpert.pl w Gdyni. Prowadz膮 艣wietny warsztat samochodowy, w kt贸rym potrafi膮 szybko rozwi膮za膰 problem z samochodem. Zajmuj膮 si臋 te偶 serwisowaniem samochod贸w i robi膮 to bardzo dobrze, wi臋c polecam ich wam.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wokni
auto serwis wadowicka. Polecam, na bie偶膮co info o czasie naprawy jak i wszytskich kosztach,wszystko jak najbardziej na du偶y +

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja mog臋 poleci膰 firm臋 http://besthol.pl/ - Pomoc drogowa, warsztat samochodowy, mobilny serwis, auto holowanie, mechanika i elektryka to zakres ich us艂ug. Maj膮 siedzib臋 w Warszawie i pracuj膮 przzez ca艂膮 dob臋, wi臋c warto zapisa膰 sobie kontakt. W razie potrzeby przyje偶dzaj膮 pod dom jak nie mo偶na odstawi膰 samochodu do nich, zabieraj膮 auto i zostawiaj膮 protok贸艂 a potem diagnozuj膮, m贸wi膮 o kosztach, naprawiaj膮 i odstawiaj膮 gotowe autko pod wskazany adres. Polecam :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Mechanik samochodowy z Warszawy, kt贸ry jest zawsze uczciwy i ma dobry kontakt z klientem, co w przypadku mechanik贸w i ca艂ej bran偶y nie zawsze jest norm膮. Korzystam z us艂ug tego warsztatu samochodowego https://dariusztryfon.pl/ od ponad roku i to co dla mnie jest potwierdzeniem wiedzy pracuj膮cych tam fachowc贸w to ka偶dorazowo prawid艂owa diagnoza usterki, wycena i szybka naprawa. Og贸lnie polecam ka偶demu, kto szuka sprawdzonego serwisu w lokalizacji Warszawa Ursus.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 daniel81
auto serwis wadowicka.Dobre opinie w necie nie s膮 wyssane z palca.

Udost臋pnij ten post