Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Luccca

Gdzie naprawiacie samochody?

Polecane posty

Gość gośćTupet
Jeśli o Gdańsk chodzito akurat Ring się bardzo dobrze sprawdza w kwestii wszelakich napraw mechanicznych. No i mają sporo części w ramach własnego sklepu - ja zapłaciłem przez to taniej niż w innych serwisach, gdzie mnie straszyli wielkimi cenami za ściąganie częsci.

Gość gość
w Krakowie, jeśli chodzi stosunek ceny do jakości to zdecydowanie auto serwis wadowicka. Parę osób już o nich pisało.

Gość gość
auto serwis wadowicka. I ja się podłączę. Bardzo ogarnięc***anowie w obsłudze klienta, zawsze fajnie i uczcwie doradzą, fachowi mechanicy zrobią na tip-top, także nie wraca się często, a jak już trzeba to zawsze wiadomo na jaką jakość można liczyć.

Gość manaminuk
Ja ze swoim fordem od zawsze jeżdżę do aso forda, tam robią mi nie tylko naprawy, ale i wszelkie przeglądy, za które wcale dużo nie płacę.

Gość ASOkam
Dla mnie też tylko ASO. Mam focusa i systematycznie go serwisuję w ASO. Cena nie jest wyższa niż w innych punktach a jak jest promocja tak jak teraz to nawet jest dużo taniej.

Gość Lulek

Rzeczywiście, Ring to jest bardzo dobry warsztat samochodowy, fachowcy bardzo dobrzy i ceny są przyzwoite.

Gość walsternik

Regeneracją maglownic, geometrią kół i serwisem układów hamulcowych zajęli się dla mnie specjaliści z warsztatu Autoukład. Obowiązek wykonali niezwykle sprawnie, szybko i profesjonalnie w związku z czym powrót na drogę był szybszy niż sobie wyobrazałem. 

Gość jacek

Jak w Krakowie to tylko fachowcy z auto serwisu wadowicka www.twojmechanik.com, bo po pierwsze są uczciwi- nie ma mowy o naciąganiu na zbędne koszty, poza tym robota zawsze mega profesjonalna i konkurencyjne ceny. A i dodam, że pełna kultura jeśli chodzi o obsługę:)

Gość pakistrz

A ja swój samochód serwisuję tylko w ASO, nie widzę innej opcji. Odkąd kupiłem swojego focusa to jeżdżę z nim tylko i wyłącznie do serwisu autoryzowanego forda, mają dobrą ofertę dla klientów i przystępne ceny. Zadowolony jestem z ich usług.

Gość Luciola

Polecam fantastyczny serwis samochodowy Ring na al. Grunwaldzkiej. Znakomita obsługa, ceny niewysokie i mają części do naprawde wielu modelu w niskich cenach.

Gość remik
Dnia ‎09‎.‎05‎.‎2017 o 16:25, Gość gość napisał:

Jak w Krk to tylko Auto Serwis Wadowicka, robiłem mały risercz zanim zdecydowałem się do nich pierwszy raz podjechać i na większości portali bardzo dobrze wypadają, a jak się później okazało w realu jeszcze lepiej. Szybko, fachowo, za rozsądną cenę.

Zgadzam się, w Krakowie tylko auto serwis wadowicka, Mmła i fachowa obsługa. Panowie szybko diagnozują usterki  i równie szybko je usuwają. Wszystko ustalone przez telefon i od razu podany koszt naprawy. Poleeecam!!

Gość Marzena

Naprawiałam w tym warsztacie samochód kilka razy jeśli chodzi o fachowość to jest ona na wysokim poziomie ale też trzeba za to niemało zapłacić. No powiedzmy nie dużo, ale średnio. Ale warto. Naprawiałam tam układ hamulcowy, robiłam serwis klimatyzacji, a ostatnio wymiana oleju i filtrów i takie tam. Wszystko bez zastrzeżeń

Gość Marzena
1 minutę temu, Gość Marzena napisał:

Naprawiałam w tym warsztacie samochód kilka razy jeśli chodzi o fachowość to jest ona na wysokim poziomie ale też trzeba za to niemało zapłacić. No powiedzmy nie dużo, ale średnio. Ale warto. Naprawiałam tam układ hamulcowy, robiłam serwis klimatyzacji, a ostatnio wymiana oleju i filtrów i takie tam. Wszystko bez zastrzeżeń

Chodzi o serwis Irmar w Krakowie 

Gość Daro

ja robilem kilka rzeczy w swoim autku w IRMAR na Makuszyńskiego w Krakowie - lorzysko przegub wymiane oleju poprawki lakiernicze .jestem w pelni zadowolony .dobre ceny .auto oddane na czas ..sympatyczny pan mechanik .-polecam karzdemu ten warsztat

Gość Jareczek

Ja też naprawiałem w Irmar w Krakowie i jestem zadowolony. Szybka naprawa, wszytsko wycenione przed usługą i pytanie czy dla nie te koszty będa ok. Jestem bardzo zadowolony z ich usług i kompleksowości - jest tez myjnia parowa i ubezpieczenie wszytsko na moiejscu także super opcja

Gość olaff

Z okolic Opola naprawy powypadkowe wykonuje firma www.autoczok.pl Wykonują solidnie, szybko i sprawnie a przy tym ceny mają zupełnie przyzwoite dlatego mogę ich śmiało doradzić.

Gość Karol Michalik

Polecam Irmar w Krakowie - szybka i miła obsługa. Sympatyczna atmosfera.Klient traktowany z szacunkiem i pełną wyrozumiałością. Informacje udzielane chętnie i z uśmiechem.Polecam

Gość Przemysław M.

Ja naprawiam w Irmar serwis od kilku lat, ojca też namówiłem. Jest pewnie, ceny porównywalne z innymi. 

Gość gość

Wszystkim osobom mieszkającym w okolicach Wrocławia, które mają problemy z klimatyzacją samochodową lub alarmem samochodowym polecam skontaktować się z https://www.supral.pl/ Oni zajmują się ich serwisowaniem.

Gość kingakorocinska

W Warszawie korzystam z warsztatu  mechaniksyreny14.pl na Woli bo mam blisko, a panowie naprawiają i obciążają tylko za te naprawy, na które się umówiliśmy. Uczciwie i z poszanowaniem obu stron 

Gość Waldi

Korzystałem z usług Irmar Serwis w Krakowie  kilka razy : wymiana rozrządu , regeneracja rozrusznika , wyciek oleju ; jestem bardzo zadowolony obsługa fachowa , ludzie bardzo mili i konkretni ceny są przystępne czas realizacji szybki . POLECAM

Gość Karolek

Irmar Serwis z Krakow - mogę tylko potwierdzić pozytywne opinie o tym serwisie . Profesjonalnie i sprawnie naprawili moje BMW 1. Problem z dpf oraz regeneracja turbiny wykonana wzorowo. Pełny profesjonalizm ! Serwis olejowy oraz diagnostyka komputerowa wykonana od ręki. Wszystko działa bez zarzutu. Polecam

Gość freeenk

Jak miałem problem z moim golfem, to starałem się znaleźć mechanika, który faktycznie ma pojęcie o tym co robi. Tyle się słyszy o pseudo fachowcach - naciągaczach, że starałem się dokonać mądrego wyboru. Udałem się do sprawka.pl  i nie żałuję. Cena wyszła bardzo konkurencyjna, a uwinęli się na tyle sprawnie, że pozytywnie się zaskoczyłem.

Gość Kusy

Korzystałem w wielku seriwsów ale w Krakowie najelpeiszy jest Irmar. O warsztacie dowiedziałem się przez portal internetowy facebook. Z wielu stron dochodziły do mnie informacje na temat tego warsztatu, które zachęciły mnie do pierwszej wizyty, gdyż chciałem sprawdzić bieżący stan mojego samochodu i zweryfikować niepokojące dźwięki dochodzące z zawieszenia. Warsztat przeprowadził całkowite badanie techniczne zawieszenia oraz zweryfikował wszystkie usterki. Naprawa przebiegła bezproblemowo, o każdych postępach byłem na bieżąco informowany oraz miałem wpływ na podejmowane decyzje. Uczciwy warsztat samochodowy. Obsługa profesjonalna i komunikatywna. Do tej pory, z serwisu skorzystałem trzy razy. Za każdym razem wykonaną usługę oceniam na pozytywną i z całą pewnością mogę polecić ten warsztat innym. Polecam !!!!!!!

Gość giteris

Jeśli chodzi o mnie to ja preferuję aso, a konkretnie serwis forda. Teraz robiłem i nich inspekcję swojego samochodu dostawczego, za którą zapłaciłem raptem 49 złotych - akcjaserwisowa.pl/dostawcze_inspekcja . Nie są to w ogóle duże ceny za taką usługę. 

Gość hela

No te 49 zł to jest wrecz smiesznie niska cena. To stała oferta czy taka czasowa promocja?

Gość hela

No te 49 zł to jest wrecz smiesznie niska cena. To stała oferta czy taka czasowa promocja?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować