Gość zen76 Napisano Grudzień 30, 2019 Ja ostatnio wymieniłam akumulator w serwisie Auto Matraszek w Markach. Mają dostęp do oryginałów, ale bez problemu można u nich kupić także zamiennik. Trochę tańszy, a jakość praktycznie taka sama. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Adam Napisano Grudzień 30, 2019 Ostatnio miałem problem z turbosprężarką. Ze względu na koszty postanowiłem skorzystać z usług regeneracji turbosprężarki. Firma Regmot wykonała dla mnie tą usługę szybko i w bardzo atrakcyjnej cenie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Grzegorz Napisano Grudzień 31, 2019 Dnia 27.07.2019 o 12:23, Gość Karol Michalik napisał: Polecam Irmar w Krakowie - szybka i miła obsługa. Sympatyczna atmosfera.Klient traktowany z szacunkiem i pełną wyrozumiałością. Informacje udzielane chętnie i z uśmiechem.Polecam Ja też naprawiałem w Irmarze: Zlecenie obejmowało: 1. Wymianę dwóch drążków kierowniczych 2. Ustawienie zbieżności 3. Diagnozę błędów ABS/ASC 4. Diagnozę metalicznych hałasów w okolicy tylnego lewego koła Obsługa zadzwoniła do mnie na następny dzień, opowiedziała co jeszcze jest do wymiany i podała ceny części. Okazało się, że do wymiany kwalifikowały się jeszcze stabilizatory. Auto było gotowe do odbioru pod koniec tygodnia. Na miejscu dowiedziałem się jaka jest przyczyna hałasów w podwoziu - ledwo trzymający się kupy układ wydechowy. Na schemacie pokazano mi co będzie do wymiany i jaki będzie koszt. Polecam ich. Dobra diagnoza i wykonanie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość areos Napisano Styczeń 24, 2020 Jeśli macie obawy że to coś z rozrusznikiem lub alternatorem to warto skorzystać z warsztatu www.alternator24.pl/ z Zielonej Góry przy Sikorskiego. Mega dobrzy fachowcy, solidni i terminowi, na bank będziecie zadowoleni z ich usług a do tego z cenami nie szarżują. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ariellka 7 Napisano Luty 19, 2021 Jeśli chodzi o nasze Bmw polecam katowicki serwis ASO na Roździeńskiego Bawaria Motors BMW, najlepsi mechanicy, zawsze szybka diagnoza i naprawa auta. Polecam, miejsce godne polecenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach