Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

małaWielka1987

ciąża urojona/rzekoma jak długo trwa?

Polecane posty

Heyy wszytskim jestem na forum pierwszy raz i dlatego zakładam nowy temat. Przejdę do rzeczy, a mianowiciechcialabym sie dowiedziec jak to u Was bywało jak podejrzewalyście, że bylyście w ciaży, a tak naprawde byla to ciaża rzekoma, czyli wmawianie sobie objawów i przez to objawy fizyczne wystepowalay. U mnie od sytuacji kryzysowej minęło już 3 i pół miesiąca, czyli licząc dokładnie zaczynalby sie 15 tydzień ciąży. Od tamtej pory mialam już 3 okresy z czego tylko pierwszy byl troche krótszy od reszta a pozaostale normalne jak zawsze. Oczywiście zrobiłam test około 8 tygodni po i wyszedl negatywny. Teraz zaczynam miec znowu jakies schizy i szukam w sobie objawów, chyba lekuchno brzuch sie powiększył, myslę, że macica tez sie troche rozpulchniła przez te wkręty, mam widoczne żyly na calym ciele (lekarz mówil, że to od tego, że teraz jest cieplo to naczynia sie rozszerzają), innych objawów w sumie jakos narazie sobie nie wmówiłam. Chciałabym wiedziec jak długo potrwa jeszcze taki stan u mnie?? Jak długo trwało to u Was?? Bo przeczytałam w necie, że ciaża rzekoma trwa polowe zwykłej. Czy to mi przejdzie, czy da się jakoś o tym zapomnieć? W jaki sposóbb u Was to przeszłoi jak dlugo trwało? PORADZCIE COŚ!!!

Gość A WIECEJ NIE POMGLAS
IDZ SIE LECZ DO PSCHIATRY JEDYNA RADA:o

mysle, że psychiatra mi nie jest potrzebny, zastanawiam sie tylko czy faktycznie mimo okresu i negatywnego testu ciazowego moge byc w ciąży

Gość nie mogaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
buahhahaahha chyba oszalalas a JAK JUZ MASZ COS TAK Z GLOWA TO IDZ DO GINEKOLOGA ALBO NA BADANIE BETA HSG