Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dzołana1818

Jak sie pozbyc blizn w trybie ekspresowym!?

Polecane posty

Gość Dzołana1818

Witam. Mam spory problem. Na żebrach mam kilka niegłebokich, niewypukłych ciemnych blizn. Wiem ze byłam głupia, wstydze sie tego strasznie i chce sie tych blizn pozbyc. Jade nd morze i nie chce zeby ktokolwiek je zobaczyl ( puki co ze względu na umiejscowienie udawało mi sie je ukryć) ale jak mam sie pokazać w kostiumie? I tu moje zapytanie ktora masc na blizny jest najleprza i nie jest droga? A moze są jakies domowe sposoby? Prosze pomóżcie

Gość pierniczek z rodzynkami
a od czego masz te blizny ?

Gość false fikka
czy te blizny są w miarę świeże? Najlepsza maść na blizny to contratubex. W drugiej kolejności - nieco tańszy i gorszy cepam. Ważne od czego masz te blizny i jak już długo one są.

Gość Dzołana1818
Nie są stare są dosc swierze moze miesiac moze dwa temu nie pamietam. Nie pamietam czym sobie je zrobilam i strasznie mi tego wstyd. Chyba zyletką. Wiem ze byłam głupia i załuje tego. Ale teraz juz jest wporządku tylko te blizny. W jakim tępie pomogły by takie maści?

Gość Dzołana1818
Od żyletki. Strasznie mi wstyd tego ale juz jest w porządku tylko te blizny. Nie są stare mają moze miesiąc moze dwa, bardzo długo sie goiły. Teraz są ciemniejsze od reszty skory i widac je z daleka. W jakim tepie takie blizny mogły by zniknąc po takiej maści?

Gość Dzołana1818
sory za dwa posty,komputer mi wolnochodzi myslalam ze sie nieopublikowało

Gość SweetMadness
Na pewno nie w takim tempie, które by Cię satysfakcjonowało - po paru miesiącach powinny się zmniejszyć, nie jest powiedziane,że znikną, tylko będą mniej widoczne, to też zależy od ich głębokości, ale jeśli możesz to kup krem od razu i smaruj.

Gość Dzołana1818
No ja wiem ze głupia, naprawde strasznie załuje i sie wstydze. Co do blizn to one nie były bardzo głebokie i powazne. Tylko jakos tak niefortunnie nie raz kaleczylam sie przez przypadek o gorsze rzeczy i blizn nie było. Nie dajesobie nadziei ze znikna, chodzi mi raczej zeby były odrobine mniej widoczne ( i tak nie widac ich jesli nie podniose rąk do góry) zeby nikt ich na pierwszy rzuto oka nie zoabczyl.

Gość pani domu
dziewczyno czym ty się przejmujesz ? blizny na żebrach ! ja po wypadku mam na twarzy i nogach , kilka lat leczyłam najdroższymi specyfikami i co ? i tylko się spłyciły i dalej widać