Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość totylkojaaaaa

W pewnym wieku na znalezienie dziewczyny jest już za późno

Polecane posty

Gość Dziwne...
"a co to znaczy "coś sobą reprezentować"?" Chodzi rzecz jasna o status odpowiedni do wieku.

Gość trente
idac twoim tokiem myslenia , to mozesz sobie tak porownywac do 60tki a jakie porownanie mialy juz w tej chwili malzenstwa na wymarciu z 50 letnim starzem , jezeli potrzebujesz porownania to nie wiesz poprostu kogo szukasz

poprostu TEZ CHCE MIEC PORÓWNANIE a nie tylko aby kobieta wiedziała JAK JEST Z INNYMI ITP ITD . oczywiscie ja zle mysle mam szukac jedyną :D

Gość wersalka
Wydaje mi się że te 5 kobiet/mężczyzn w nadwyżce nie robi żadnej różnicy, bo ta nadwyżka jest zwykle i tak wybrakowana :) albo o innej orientacji ;)

Chodzi o posag, luksus w związku, perspektywy. Jeśli chodzi o demografię to kurde bierzcie pod uwagę też wiek- chyba że lubicie podrywać moherowe berety :) Kobiety żyją dłużej

[zgłoś do usunięcia] **cream** ja widze pełno facetów co nic nie reprezentują a mają atrakcyjne laski A widać im te niby atrakcyjne laski???????????????? Często patrzę, przecieram oczy i nic, więc coś Panowie cyganicie....l

Gość Dziwne...
"poprostu TEZ CHCE MIEC PORÓWNANIE" No to miej. Kto ci broni?

Gość babek jest więcej
więc nie narzekajcie, wolna babeczka ma dopiero kłopcik ze znalezieniem, lub daniem się znaleźć "_

kto mi broni? wygląd poprostu sie nie podobam nigdy zadna sie mną nie interesowała tak abym o tym wiedział więc jest jak jest

kto mi broni? wygląd poprostu sie nie podobam nigdy zadna sie mną nie interesowała tak abym o tym wiedział więc jest jak jest

Gość Dziwne...
"wygląd poprostu sie nie podobam" Po pierwsze przestań walić konia gdy to piszesz bo wysyłasz posty x2 po drugie z tego co piszesz na innych tematach to raczej taki trochę niedorozwój jesteś a nie że brzydki.

Gość Dziwne...
"niedorozwój to ty " Ja przynajmniej mam maturę.

Cream jeżeli to zdjęcie co lata po kafe jest Twoje to nie jesteś jakimś brzydalem i nie przesadzaj

boratka ...ja wiem ze jestem nieatrakcyjny i zawsze bede sam a bycie z kims co mi sie z wyglądu nie podoba to jest głupota więc laski myslą podobnie poprostu tak jest i juz i zawsze bede sam

Gość Dziwne...
"i sie ciesz z tego ze ci sie udało zdac" Cieszę się. Ty za to zmarnowałeś ten czas całkowicie. Pracowałeś? Jeśli tak to masz doświadczenie. Jeśli nie to tym bardziej jesteś niedorozwinięty.

Gość Dziwne...
"ja wiem ze jestem nieatrakcyjny i zawsze bede sam" Tak, tak - to na pewno wygląd :D Zapewne gdyby z tobą porozmawiać to jesteś fascynujący tylko ten wygląd stracha na wróble ci przeszkadza. Weź się nie ośmieszaj. Pusty jesteś człowieku. Nie masz nic czym mógłbyś zainteresować dziewczynę.

Cream pracuje jako roznosiciel ulotek. Jak widać dobrze wykorzystał 5 lat przewagi na rynku pracy przed studentami :D

Cream znam takich brzydali, że przy nich jesteś prawie modelem;-) Ale to naprawdę fajni faceci i nie mają problemów z kobietami

"Wygląd to działa na krótko. Liczy się charakter." Wytłumacz to temu gamoniowi :D Jak grochem o ścianę.

Gość MarcinUam87
Ja mam 24 lata i co ? i nic, mam na laski po prostu wyjebane - hehehe - niech sobie żyją z damskimi bokserami, alkoholikami, łajdakami etc. Więc drogi autorze wątku - polecam PS3 i dobrą grę oraz wypad z kolegami:))) a te klocki zostaw właśnie tym ludziom :)))