Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość totylkojaaaaa

W pewnym wieku na znalezienie dziewczyny jest już za późno

Polecane posty

Gość totylkojaaaaa

Zaraz napisze ktoś, że na znalezienie miłości dobry jest każdy wiek. Jest to jednak nieprawdą. Jak ktoś ma prawie 30 lat na karku to znalezienie wolnej dziewczyny, która nie będzie straszyć charakterem i wyglądem jest prawie niemożliwe. W tym wieku każdy ma już swoją parę. Praktycznie każda dziewczyna mająca 25 lat i więcej ma chłopaka. Nawet wśród tych młodszych ilość wolnych kobiet maleje bardzo szybko. Przecież mając 30 lat nie będę szukał dla siebie 20-to letniej dziewczyny. Widać to też na portalach randkowych. Wolnych kobiet po dwudziestce jest sporo, natomiast wolnych przed trzydziestką jest bardzo mało. Wiadomo przecież, że w przedziale wiekowym między 20 a 35 lat na 100 kobiet przypada 105-ciu facetów i nie dla każdego faceta wystarczy kobiet. Ja niestety za późno zacząłem szukać i wiem, że moje szanse na znalezienie są bardzo małe, tym bardziej że nigdy nie byłem w związku. Z drugiej strony teraz to już nie za bardzo mi się chce kogoś szukać, bo w mojej sytuacji aby znaleźć nie wystarczy przejść przez rzekę, tylko trzeba przepłynąć ocean

heh obudziłeś się z ręką w nocniku... Moja ciotka wdówka ma 65 lat i za miesiąc się żeni :P

masz prawie 30 lat i nigdy nie byłeś w związku???? Ty coś kręcisz:-P

Gość psiarczyk
jestes w błedzie, jest mnostwo kobiet, ktore zajely sie studiami/ doktoratami i zostalo z niczym;d problem w tym, ze sie pewnie nie mozecie znalezc. Tylko, ze te kobiety maja pewne wymagania co do przyszlego partnera i nie mam na mysli wygladu ale to co masz w glowie. Co soba reprezentujesz, jaka wiedze i zainteresowania posiadasz. A co z Twoja osobowoscia?

Facet, masz ten problem, ze Ty chcesz a uparcie pokazujesz, ze w zasadzie to ci sie nie chce i lata ci, i tak jest za póżno, nic nie ma, wiec sie poddam. marne podejscie, albo kiepska poza...i czemu do cholery zamykasz sie na jeden przedzial wiekowy? mnie różnica wieku nigdy nie przeszkadzała, rekord to 26 lat i moze nie był to zwiazek przyszłosciowy, ale wiele mi dał.

Gość psiarczyk
a np w warszawie w takim wieku to mezczyzn jest wiecej nie kobiet;p i to my za pare lat bedziemy walczyc o faceta. A juz taki z wyksztalceniem to RARYTAS. Nie uswiadczysz

Gość fvegvfsdvgfsdava
No to zdychaj na cmentarzu - na co czekasz?. Ja widzę ogrom dziewczyn po 28-ce które zerwały ze swoimi facetami wieloletnimi i szukaja nowch miłosci. Ślepy jesteś ? -szukasz współczucia?

Gość totylkojaaaaa
Ja jestem chorobliwie nieśmiały jeśli chodzi o kobiety. Mógłbym też napisać, że pewnie mam jakąś fobię społeczną. Macie rację. Obudziłem się z ręką w nocniku. To tylko i wyłącznie moja wina. Teraz widzę, że nawet jeśli chciałbym coś zmienić w relacjach z kobietami to nie mam już żadnego wyboru. Jeśli teraz czegoś nie zrobię to obawiam się, że zostanę sam już do końca życia. Czasami sobie myślę, że jeśli mnie jakaś kobieta nie poderwie to nigdy z nikim nie będę.

nie czaje o co kaman. facet narzeka, ze nie ma i nie miał laski, ale szukac nie bedzie bo nie ma juz wolnych. fajne podejscie. tylko nie wiem po co zrobiony temat, bo wiekszosc zdanie ma inne, a autor raczej nie chce pomocy...

nie przesadzaj :) moj wujek ma 40 lat i za rok bierze ślub. ( mówi że w końcu trafił na tą właściwą ) Powodzenia i odwagi :)

zmien na chwile myslenia, zastanów sie czy faktycznie chcesz kobiety (?) i potem jak jakos znjadziesz (jest sama, wierz mi) to mozemy myslec jak przełamac niesmiałość. tylkon wykarz jakas aktywnosc a nie czekaj narzekajac. próbowac, próbowac i jeszcze raz...

oczywiscie ze większosc ma inne zdanie ale dlatego ze chcą autora pocieszyc a na co takiemu laska po kilku związkach lub panna z dzieckiem jak sie do pewnego wieku nie miało kogos to lepiej nie zaczynac szukac bo bedzie jeszcze gorzej

a niech szuka! nawet jak nie znajdzie to cokolwiek przezyje a nie bedzie jak stary piernik!

Skup się na zarabianiu, a jeżeli nie idzie ci z pieniędzmi, to popracuj nad swoim wyglądem. Dzięki temu znacząco zwiększysz szansę na związek z kobietą. Z reguły one gardzą brzydkimi i/albo biednymi facetami.

facet a wiek nie ma znaCZENIA poprostu pisze tak jak jest nie lubie suiebie oszukiwac , ja sie nikomu nie podobam więc sie poddałem a nie interesują mnie laski po kilku związkach lub panny z dziecmi

Gość ememkiiii
a masz jakieś hobby? na ulicy to ciezko zlapac. Zajmij sie czyms i poznaj nowych ludzi, chodz do znajomych a jak ich nie masz to zapisz sie na jakies zajecia po to by ich poznac- generalnie wyjdz do ludzi- sama sie znajdzie

cream i autor, ja was wyrywania lasek uczyc nie bede bo kazdy ma swoje zdanie, ale uparcie twierdze, ze sa fajne, wolne przed 30, tuz po, które szukaja i chca dac sie znalezc, tylko do tego nie wystarcza uznac ze jest sie brzydkim (kazdy ma w sobie cos) i sie poddac...

papcio-juz cie lubie ;D wreszcie ktos kto ma gorsze zdanie o kobietach niz ja! ale chyba zbyt czerno to widzisz, fajne laski tez sa i nie kazda oczekuje Brada Pita z wygladu i stanu konta.

taa ja 30 lat jeszcze nie mam ale jakbym miał sie teraz znowu starac choc wiem ze to nic nie da bo co jak sie uda i kogos poznam ? mam sie zaraz z pierwszą zenic?

Gość Dziwne...
"Przecież mając 30 lat nie będę szukał dla siebie 20-to letniej dziewczyny." A czemu by nie?

Gość fekalioplastyk
"Wiadomo przecież, że w przedziale wiekowym między 20 a 35 lat na 100 kobiet przypada 105-ciu facetów i nie dla każdego faceta wystarczy kobiet." Przypada 105ciu osobników płci męskiej (o ile dane są prawdziwe), ale mężczyzn przypada znacznie, znacznie mniej. Np. można odliczyć tych, którzy siedzą na kafe, np. mnie też jeśli ktoś chce. :)

Gość Dziwne...
"20 latki to za młode dla autora" Nie są. Autor i ty jesteście tylko zbyt wielkimi pizdami by taką wyrwać.