Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość totylkojaaaaa

W pewnym wieku na znalezienie dziewczyny jest już za późno

Polecane posty

Niktóre baby są po prostu głupie i mają inne kryteria doboru. Tak samo niektórzy faceci

Kobiety których facet siedzi w więzieniu nie są osiągalne dla faceta który nigdy nie miał dziewczyny. Tamte raczej lubią dostać w papę, a prawiczek raczej ręki nie podniesie nawet muchę. To dwie przeciwne skrajności.

"przecież ci wszyscy kolesie za którymi laski sikają to mają takie charaktery zaj**iste" Dla nich mają. "no to ja odpadam przez wygląd charakter mam ok" Pod względem umysłowym jesteś na równi z Tomeczkiem FHG.

"Niktóre baby są po prostu głupie i mają inne kryteria doboru." Mądrzeją wraz z menopauzą.

Nie offerma pisząc o niektórych miałam na myśli kilka takich, które znam. A kobiety lecą dokładnie na to samo co faceci

Gość nie do wia rrrek
Przecież mając 30 lat nie będę szukał dla siebie 20-to letniej dziewczyny. dlaczego nie ?:)

Faceci też nie lecą tylko na cycki i dupę, chyba że to podryw na chwilę. Nikt nie chce spędzić życia tylko w towarzystwie cycków i dupy

Gość Pawoll
Co ty chrzanisz, jakie 105 na 100 w przedziale 25-30, nie wymyślaj sobie sam danych. Do 60 roku życia kobiet i mężczyzn jest mniej więcej po równo, potem większa umieralność jest wśród facetów. Już nie mówiąc o dużych miastach, gdzie samotnych, dobrze wykształconych kobiet w przedziale 28-35 jest pełno i nie mogą znaleźć odpowiedniego faceta. Wystarczy chcieć, żeby kogoś poznać.

w miescie w tym przedziale wiekowym jest zawsze wiecej kobiet-nawet na geografii o tym ucza. Oferma?jestes na podrywie? a co dla ciebie znaczy atrakcyjne?

to podobnie jak dla mnie, choc patrze inaczej...wiesz-charakter sie liczy ;D jak ktos na to pójdzie to sie podziel..wrazeniami!

liczy sie wygląd równorzednie z charakterem. ja tego nie dziele. czemu wszyscy pytaja mnie o płeć?

Gość w necie jest ich duzo
''proszone sa o wysylanie zdjec'' - - znowu zbierasz zdjecie ?

i mam szczesliwy zwiazek, bo cenie i charakter i wygląd jesli trafiasz na kogos kto super wyglada a jak sie odezwie to widzisz ze to inna bajka to nie przyjdzie ci do głowy miec z nia cos wspólnego i odwrotnie, jak wyglada apskudnie ale jest fajna to sie mozna przyjaznic ale nie wiazac w uczuciu. musi miec i jedno i drugie. radosc w tym ze obydwa apekty ludzie postrzegaja subiektywnie i kazda potwota (creme :) ) znajdzie amatora!

z takim podejsciem pewnie tak ;) ale z przysłów nam tez ze "jaki pan taki kram" i "ciagnie swój do swego"

juz nie twórz wiem ze mam sszanse tylko na brzydule z przebiegiem więc wole byc sam

Gość radzi jeden drugiemu
radzi ten co byl przez jakies panny na forum podrywany i namawiany a uciekal z oznakami paniki najdalej jak mogl :classic_cool:

Gość wyglada ok, ale
cream jest dziecinny

Gość wyglada ok, ale
ty

ja nie wyglądam ok bo kurwa zawsze ponosiłem porazki przez wygląd a nie charakter itp

Gość Hilda von Knedel
No proszę, a ja szukam właśnie kogoś takiego jak autor wątku. Gdzież się oni wszyscy podziewają ;)

Gość do Autorki naszej!!!!!!!!
Przecież ludzie też rozstają się po 30tce. Kończą im się związku z różnych powodów. Więc są zarówno kobiety i mężczyźni po 30tce, którzy szukają kogoś wolnego do związku.

Gość do Autorki naszej!!!!!!!!
Pytanie zasadnicze brzmi, gdzie tego kogoś poznać. Internet pod tym względem schodzi na psy, mam wrażenie. A jeśli ktoś pracuje w zespole męskich lub kobiecym to możliwości też maleją. Może wyjście samotne na wystawę jakąś byłoby rozwiązaniem? Jeśli szukamy typu intelektualisty; albo na siłownię jeśli szukamy kogoś kto żyję aktywnie w sensie sportu. ;)

Gość jajcyk pierdajcyk
Autorowi ktoś wmówił, że w 25 lat trzeba mieć narzeczoną, dwa lata potem hipotekę na 30 lat, rok później ślub. A życie dla faceta zaczyna się po trzydziestce. :)