Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aśka_j83

Zaprosiłam go na domową randkę..

Polecane posty

Gość aśka_j83

Mieszkamy w małym miasteczku ... jest jedna pizzeria (dosłownie- JEDYNE miejsce gdzie można się spotkać) , w parku syf i samo menelstwo, jedna lepsza restauracja z 15 km stąd.. najbliższe kino 60 km.. więc zaprosiłam go na 3 randkę do domu .. Jak dla mnie na seks jest za wcześnie.. prawie go nie znam.. Przyszedł, po 15 min poszłam do kuchni po jakieś zakąski ,a on poszedł za mną pocałował mnie, nie protestowałam,ale zaczął się do mnie coraz bardziej dobierać.. wytłumaczyłam mu ,że jeszcze nie teraz ,a on na mnie z buzią ,że co ja sobie wyobrażam, że jak faceta zapraszam do siebie to w wiadomym celu i wyszedł :( poczułam się jak jakaś dziwka która oznajmiła sponsorowi ,że rezygnuje :( tak właśnie się czułam, jakby tylko o jedno mu chodziło... wiem ,że seks jest w związku ważny i nie czekam miesiącami, ale prawie go nie znam.. 3 spotkania to dla mnie za mało... :(

Gość dsdsdsdsd
Trafilas na dno a nie faceta. Ciesz sie ze sobie poszedl. On nawet nie zasluzyl na jedna randke z Toba. Glowa do gory, trafiasz na prawdziwego faceta. Takimi frajerami nie ma co sie przejmowac. Glowa do gory.

Gość aśka_j83
mam 26 lat, facet 31 .. mieszkam sama w mieszkaniu

Gość dsdsdsdsd
Nie przejmuj sie. Postapilas bardoz dobrze. ZAdna kobieta nie idzie na 3 randca do lozka, zadna kobieta ktora sie szanuje. Zaden facet nie ma prawa wymagac by kobieta szla z nim na 3 randce do lozka

Gość taka sobieeee
dupek nie facet, głowa do góry nic straconego, ciesz się że wyszło to na 3-ej randce. strach pomyśleć co było by później. ktoś kiedyś powiedział że mężczyzna dojrzewa do 7-go roku życia, później już tylko rośnie :)

Gość aśka_j83
dzięki.. szkoda.. myślałam,ze wreszcie może coś mi się uda :O

Gość prawiczek z warszawy
Są takie które idą na pierwszej, same tu na kafeterii pisały. Ale nikt nikogo przecież nie zmusza :)

skoro mieszkasz sama to i narobił sobie nadziei ale faktycznie zachował się jak dzieciak, bo facet w jego wieku powinien umieć już wyczuć czy można coś "próbować" zdziałać w tematach łóżkowych więc olej dziada, bo nie dojrzał jeszcze do związku

Gość dobre dobre dobre
dsdsdsdsd " ZAdna kobieta nie idzie na 3 randca do lozka, zadna kobieta ktora sie szanuje. Zaden facet nie ma prawa wymagac by kobieta szla z nim na 3 randce do lozka" A po ilu randkach idzie do lozka kobieta ktora sie szanuje?

Gość aśka_j83
dobre dobre--- nie prowokuj kłótni ok ? ja nigdzie tak nie napisałam, dla mnie to za wcześnie i tyle

Gość dsdsdsdsd
"A po ilu randkach idzie do lozka kobieta ktora sie szanuje?" Na pewno nie idzie po trzech...;

Gość Pelet
Tak trzymaj aśka_j83 ;) Takiego chama to powinnaś ..... kopnąć w jaja. Bo ostatni ment był!! :classic_cool:

Gość hhhhhhhhhhh5555
mogłaś się z nim bzyknąć, może by się wtedy z Tobą chciał spotykać? a teraz już na pewno nie będzie chciał, zostaniesz sama!

Gość aśka_j83
kasuję jego numer :O i tak się nie odezwał

Gość Pelet
A kopa w jaja??

Gość dobre dobre dobre
dsdsdsdsd "A po ilu randkach idzie do lozka kobieta ktora sie szanuje?" Na pewno nie idzie po trzech...; ty malo kumata jestes czy czytac nie umiesz? Pytanie bylo po ilu idzie a nie po ilu nie idzie. po ilu nie idzie to juz napisalas.

Gość dobre dobre dobre
aska - facet byl nieobyty , wybacz mu bo nie wiedzial co czyni.

Gość dsdsdsdsd
Nie jestem kobieta tylko facetem!

Gość lonsena
idiota jakiś trzeba było go najpierw czymś przeczyszczającym nakarmić a potem wysłać do domu

Gość dobre dobre dobre
dsdsdsdsd - tym gorzej dla ciebie.