Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość neera

chłód w łóżku. Ziiiimno

Polecane posty

każda droga jest dobra jeżeli prowadzi do celu czyt. orgazmu :)

Gość wewew
Celem seksu nie jest orgazm. Orgazm jest srodkiem do celu a nie samym celem

Gość neera
o tym to wgl na razie moge tylko pomarzyc a tesknie za tym :) ale bede szczesliwa jesli chociaz jakosc seksu sie poprawi

o przepraszam, orgazm u kobiet jest pożądanym finałem :)

NERKA a może weź po prostu tupnij nóżką i powiedz mu, żeby wziął się w końcu do roboty i już :)

Gość neera
yes , z tą nóżką to by było pewnei najbardziej dobitne :) chociaz czasem po tez mu sie pytam :i co teraz kochanie powinienes zrobic? a on ze nie wie po czym gdy sie dowiaduje to znowu to slynne AHA. Myslalam nad odmowa ale chyba z tego nic dobrego nie bedzie:P

Gość tezz
Wróć do poprzedniego faceta ooo!

masz już tyle opcji do wyboru, że jak nic nie zadziała to facet jest stracony dla ludzkości (kobiecości) i bedziesz musiala postawić na nim krzyżyk albo się z nim męczyć

Gość neera
do poprzedniego nie wróce:) no tak wiec mam misje moze cos wyjdzie mam andzieje

Gość tezz
No to wczesniej czy pozniej możesz go zdradzic. Tak i tak żle.Faceta mozesz nauczyc zachowań w lozku ale zawsze bedziesz miala odczucie jakby byl tresowany haha, a i on tez ze cos robi nie ze swej woli.

"mam nadzieję" tu nie wystarczy, twarda musisz być albo chcesz coś zmienić albo nie")

Gość neera
no wlasnie bo to sie nie da przeciez tak pokazac zrob tak powiedz tak dotknij tak ... a myslalam ze to bedzie ten jedyny a teraz sie coraz bardziej martwie:( wiem ze musze byc twarda a u mnei czasem z tym kiepsko od razu mi przykro ze na niego najezdzam alei tak mowie co mysle bo wiem ze to dla naszego dobra hmm ale czy ja sie myle ze facet powinien chciec swojej kobiety dazyc do tego seksu dbac o nia jakos zebyu tez jej dobrze bylo a nie klasc sie na mnie , jechane i koniec zero czulosci nic

nie mylisz się, powinno byc tak jak tego oczekujesz a jeżeli nadal bedzie tak jak jest, to bedzie to prowadzić do co raz większej frustracji z Twojej strony i wszystko rozleci się z wielkim hukiem i dopiero bedzie cierpienie albo znajdziesz sobie kochanka i tez cierpienie, może najzwyczajniej w swiecie nie dopasowaliście się seksualnie?

Gość neera
no nie wiem niby on chce czesto ja tez chce czesto alej ak on skonczy to na mnie juz zlewka :/ ostatnio zaczelam unikac seksu bo sie po tym zle czulam... i tez juz myslalam ze moze przesadzam ze facet juz pozneij nie moze ze..cos tam.. ze moze tak tez jest dobrze.. ale nie jest. wiem ze sie wyzalam ale nie bardzo mam gdzie bo przeciez z kolezankami nie bede o tym gadala :/

czy ja dobrze rozumiem, że na jednym razie się kończy?

Gość neera
no tak, jest jeden raz, a pozneij to juz zalezy czy mu sie drugi raz zachce... niby stara sie przedluzac i ja wiem ze facet pozneij juz neimoze odrazu ale po jakims czasie jzu raczej chyba tak? :(

Gość tezz
Mysle że kazdy facet ma swoj sexualny charakter, a wiesz ze charakter trudno zmienic , ale próbuj , tylko czy on bedzie zadowolony? Teraz jest widocznie mu dobrze, jesli go kochasz to ciesz sie że go zadawalasz. Milosć poleg na dawaniu jak najwiecej siebie....ale ale czy on cie kocha? skoro za malo daje?hmmm przemysl to.

Gość neera
no ja sie ciesze ze mu sie podoba ale jak widze ze to w 2 str nie dziala to tego nie rozumeim po prostu

powiem tak, jeżeli kobieta jest pociągająca dla swojego mena to wystarczy mu kilka minut i chce znowu ja zaspokoić, chyba musisz odpowiedzieć sobie na pytanie jak ważny dla Ciebie jest seks, czy to tylko dodatek czy uzupełnienie uczuć, o :)

Gość neera
no jerst wazny, to sa te chwile kiedy mozemy byc naprawde blisko, w lozku chce pokazac facetowi swoje uczucia, z tym ze bez przesady ja nie oczekuje wielkiego cackania sie ze soba ani kolacji ani tych klimatow che widziec tylko w jego oczach ze chce to robic wlasnie ze mna a nie chce seksu po prostu

Gość tezz
No wlasnie jak wazny sex. Jak co to zawsze mozesz uzupelnic sex z kims innym, albo uczucie- takie ez sa wyjscia haha.Ale coz sie nie robi dla milosci , mozna i poswiecic i sex !...o to stąd wniosek że ksieża najbardziej kochają???????

TEZZ, dobrze prawisz, pozdro:) autorko i tu dotklaś sedna sprawy, że w łóżku jednym gestem można powiedzieć więcej niż tysiącem słow więc teraz już musisz sama sobie odpowiedzieć na pytania co dalej robic, nasze rady nawet te najlepsze na nic się już zdadzą

Gość Interpol.pl
i co jakos nie zjechaliscie autorki za uzalanie sie nad swoim zyciem łozkowym?????? ciekawe dlaczego hmmm

Gość neera
tak, wiem dziekuje za wszystkie wypowiedzi:)

Gość tezz
neera tak na koniec jak w lozku jest namiętność to znaczy że kocha, jak kocha to musi być namieność i sex tez musi byc udany, nawet jak i trwa te 5 minut. poprzedni facet pewnie cie kochal skoro d.awal ci satysfakcje