Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ememkiiii

coś bym zjadła

Polecane posty

Gość ememkiiii

od trzech godzin siedze i mysle co by zjesc. zaraz mi zamkna tesco... mam raz ochote na budyn, raz na sniezke, pozniej na kebaba pozniej nie wiem na co;d co mozna dobrego zjesc? kurde nie jem niby pizzy, zapiekanek itd w tym miesiacu, odzywiam sie zdrowo i zadnej roznicy nie widze. Chyba pojde po chipsy. Co mi polecacie?

Gość prawda swietaaa
ojjj za dużo roboty;d

Gość pixxy
a moze w ciazy jesteś .... bo takie zachcianki masz ?? ;)

Gość ememkiiii
hmmmm w sumie tez lubie, ale faktycznie za dużo pracy z tymi plackami i troche ciezkie. chyba pojde po sniezke light i ukręce

Gość lonsena
kup jakiś deser i czipsy albo lody jezu też bym coś zjadła dobrego, mąż po pracy jechać do sklepu, mam nadzieje że kupi coś dobrego. ale to dopiero będzie za 2h :(

Gość ememkiiii
hehe nie jestem po prostu uzalezniona od jedzenia i nie jestem glodna ale MUSZE jesc. powiedzialam sobie, ze nie zjem i bede sie uczyc a 3 godziny siedze i przezywam, ze nie jem. Zjadlam dopiero albo i az jakies 1300 kalorii wiec moge sobie pozwolic jeszcze na jakies zarełko

Gość ememkiiii
o juz widze, ze ktos sie tam wyglupia tym podszywem. kurcze masz racje ide po lody;p

ja jestem w ciąży :P i wczoraj zjadłam jajecznicę z pomidorami, popiłam mlekiem waniliowym i zajadałam bananem, nic mi nigdy tak nie smakowało :P a dziś zajadałam się truskawkami z cukrem :)

Gość lonsena
lody są najzdrowsze ze słodyczy ale na tyle słodkie że jak się ma ochotę na coś to powinny być ok ja też jestem w ciąży, 38tydz, ostanie podrygi jedzenia czekolady, zakładając ze będę karmiła piersią

Gość ememkiiii
ide do tesco po pizze i chipsy. Smieciowe zarcie ale co mi tam raz sie zyje.

Gość lonsena
ememkiiii dobrze robisz