Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kattka 24

czy to ciazą?? blagam ja wiem ze tak

Polecane posty

Gość Kattka 24

Witam dziewczynki Mnie to czekanie wykańcza. Mówię poważnie. W pracy jeszcze jak cie mogę nie myślę bo nie mam czasu a jak wracam tylko do domu to się zaczyna. Czuję że @ przyjdzie. Nie wiem czemu tak. Ale jedyne co mnie zastanawia to to że zawsze przed @ bolały mnie piersi, teraz nic no i te dziwne bóle podbrzusza i jajnika. Zawsze boli mnie brzuch przed @ ale zazwyczaj dzień przed albo pierwszego dnia. A teraz mam te bóle już prawie od tygodnia. To nie tak że boli cały dzień ale boli. Wczoraj bolał mnie tak jajnik że aż na kręgosłup promieniowało. Nigdy tak nie miałam. Ale nie mam takich objawów jak inne dziewczyny opisują typu odrzucenie od papierosów, kawy czy bolące piersi. A i jestem strrrrasznie nerwowa.

Gość Kattka 24
No nie wiem czemu go zrobiłam po prostu już szału dostaję.Tak bardzo chciałabym już wiedzieć. No nie rozumiem nic z tego że ciasno. Ja już nic nie wiem za bardzo się chyba nakręcam i szukam przeróżnych znaków. Ale dlaczego boli mnie tak brzuch już od tygodnia? Nigdy tak nie miałam. A jak jest u Ciebie ze śluzem? U mnie taki biały gęsty kleisty. Nigdy nie obserwowałam śluzu jakoś nie było mi to potrzebne i nie mam porównania.

Gość Boziaaaa
Po co pytasz jak wiesz ?

ładna sciema z tym tematem. Nie podzywac sie pod innych ludzi ja bym tak nie mógł hahaha