Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość i chooy

Jestem ciągle głodna!

Polecane posty

Gość i chooy

Od kilku dni wpierdalam jak odkurzacz dosłownie :o Za oknem 30 stopni, powinnam zdychać, pić na umór i stawiać jedzenie na ostatnim miejscu, a ja nie piję w ogóle za to ciągle jem. Przykładowo: rano zjadłam bułkę, potem placki ziemniaczane, naleśniki, zapiekankę, trochę słodyczy, znowu bułkę, minęła godzina, a mnie znowu ssie. Zazwyczaj jestem niejadkiem, potrafię przeżyć na dwóch bułkach dziennie, a przez ostatni tydzień nie poznaję siebie ni w chuj, jem nawet to, czego nie lubię :( Czy ktoś też to przeżywał i wie co może być przyczyną? W ciąży nie jestem, bo seks to dla mnie abstrakcja, leków żadnych nie przyjmuję, trybu życia nie zmieniłam, nie wiem co się dzieje.

Gość i chooy
Chciałabym bardzo, ale nie. Ona chyba tyle nie wpierdalała :o

Gość fikimik
ja tak mam przez całe moje dotychczasowe świadomie konsumpcji życie więc ci nie pomogę 🖐️ szczerze to jak dla mnie nawet teraz mało jesz :D

Gość alkujka
jem kupe

Gość tasiemiec
:D

Gość i chooy
No właśnie dla niektórych to pewnie nic, ale jakby mi ktoś w przeszłości powiedział, że tyle pochłonę jednego dnia to bym pierdolnęła na ryj. Miałabym na to wyjebane gdybym nie przytyła i gdyby moje cyce nie przybrały rozmiarów konkretnych donic :o I nie wiem z czego cieszycie michy, to jest poważny problem 😠:classic_cool: