Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mam dość takiego kraju

KLUB POPARCIA Janusza Korwina Mikke

Polecane posty

Jeszcze jedno, jakby ktoś był ciekawy. Słyszeliście o tej sprawie? pal czort, jakie facet miał poglądy ale ten przypadek pięknie pokazuje jak media potrafią manipulować wyborcami: http://pl.wikipedia.org/wiki/Stanis%C5%82aw_Tymi%C5%84ski i wypisujcie sobie dalej, jaka to demokracja jest cudowna, jak każdy wie na kogo głosuje i jaki to lud nie jest mądry.

Gość nie jedz tego
a jak odliczyc Vat od benzyny i żarcia bo chętnie odliczę mądralo ?

Gość demokracja nie jest
cudowna ale jest najlepsza wsród wymyslonych rzeczy.

Gość jeśli kupisz i sprzedasz
żarcie czy benzyne to odliczysz tak jak napisałem

Gość bekon w musztardzie
jesli kupiłaś coś z vat 10zł a sprzedałas za vat 12 zł to podatek dla psńtwa wynosi 2 zł. a wg twoich wyliczeń 22 nic dziwnego że opowiadacie takie korwinowe pierdoły ale w tych 10zł jest kilka vatów 😭

Jak ktoś już wyżej napisał VAT to nie jedyne 23% danego produktu ale też opodatkowanie wszystkiego co potrzebne do wyprodukowania produktu, więc nie wiem o co Ci chodzi, poza tym VAT od większości nie jest odliczany.

Gość nie jedz tego
demokracja jest dobra do robienia przez rządzących baranów w hója

Gość bekon w musztardzie
teraz płacisz 10zł za coś w czym są vat. mógłbyś to kupić za 3zł

Gość jest kilka vatów
ale nie z sumowania vatów poprzednich a róznicy pomiędzy poszczególnymi vatami. nie bądz bardziej żałosna niż jesteś

Gość to jaki ustrój
jest lepszy od demokracji?

Gość bekon w musztardzie
niech urządzenie składa się z 4 elementów a, b, c, d do każdego kupionego elementu dokłada się 23% vat a+23% vat b +23% c+23% d+23% niech jakaś firma składa podzespoły z podzespołów a i i sprzeda to nam [(a+23% vat)+ (b+23%vat)] +23% vat = to musimy zapłacić nasz firma niech składa kupione elementy w całe urządzenie czyli kupiliśmy złożone podzespoły ai b ze sobą za [(a+23% vat)+ (b+23%vat)] +23% vat i montujemy je z podzespołami "c+23% " i "d+23%" do zmontowanego urządzenia doliczamy vat : ( {[(a+23% vat)+ (b+23%vat)] +23% vat } + {c+23%} + {d+23%} ) + 23 % = tyle musi zapłacić hurtownia dla nas wszystko kupujesz z vatem

demokracja nie jest cudowna ale jest najlepsza wsród wymyslonych rzeczy. nieprawda!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość nie jedz tego
widze shatyn że znasz się na Vacie

Gość bekon w musztardzie
winę ponoszą sami debilni , niewykształceni ludzie którzy nie chcą zagłosować za zlikwidowaniem dużych podatków

Gość kupujesz i sprzedajesz
z vatem ale państwo z tego otrzymuje RÓŻNICE pomiędzy vatem zakupu i vatem sprzedaży

Gość co ty pieprzysz
bekon nie zna się na vacie

Gość to jaki ustrój
Lukrecjaxxxo jest lepszy od demokracji i dlaczego?

Gość bekon w musztardzie
produkt który kupujesz za 10 zł wygląda tak : [(a+23% vat)+ (b+23%vat)] +23% vat } + {c+23%} + {d+23%} a ty go sprzedajesz więc do tych vatów znowu doliczasz swój vat ///{ [(a+23% vat)+ (b+23%vat)] +23% vat } + {c+23%} + {d+23%} ]/// + 23% vat zamiast kupić produkt za 3zł kupujesz go za 10zł

Gość nazwisko w temacie
odmienia się Korwin-Mikkego.

Monarchia jest lepsza. Lepiej, żeby rządził jeden mądry człowiek, niż banda idiotów. Żeby zdobyć władzę, człowiek ten MUSI BYĆ mądry. Potem dba o państwo, żeby w jak najlepszej formie przekazać je swojemu synowi/córce. Tylko problem, żeby się ktoś taki znalazł i żeby miał dobre poglądy. To jest ustrój idealny, niestety bardzo ciężki do zrealizowania, ale w historii zdarzały się takie przypadki. Na pewno jest lepszy niż demokracja.

Gość nie dolicza się żadnych
vatów!!!!!!!!!!!!!!!!!! nie znasz się na tym zupełnie.

Gość bekon w musztardzie
z vatem ale państwo z tego otrzymuje RÓŻNICE pomiędzy vatem zakupu i vatem sprzedaży masz rację, ale to niewiele zmienia bo kupujesz wielokrotnie opodatkowany produkt, a sprzedaca musi vat wsadzić w cenę

Gość tak wygląda vatowa prawda
kupujesz coś za 10 zł plus vat 23 grosze. sprzedajesz za 20 zł plus vat 46 groszy. panstwo z tego otrzymuje róznice pomiędzy 46 a 23 czyli 23 grosze.

Gość bekon w musztardzie
vatów!!!!!!!!!!!!!!!!!! nie znasz się na tym zupełnie. ale sprzedawca musi odbić sobie vat na cenie

Gość idę na politologię
nie wiem jeszcze kogo poprę, bo to zależy kto z kim do jakiej koalicji pójdzie. natomiast wiem, że JKM jest tym o kim w przyszłości dzieci będą się uczyć z podręczników historii. natomiast Tusk, Komorowski czy Senyszyn będą na śmietniku tej historii.

Gość a wiesz co Lukrecja
nie mam córki , jak będę potrzebować ochrony to sobie prywatnie zatrudnię. To jak, mogę nie płacić żadnych, ale to żadnych podatków w państwie Korwina? W końcu państwo nie musi mnie jak bydło chronić, czy tego chcę czy nie chcę. Nawiasem mówiąc prywatne sądy też już w Polsce są. I jeszcze jedno pytanie - nurtuje mnie strasznie: czy prywatyzacja szpitali w zamyśle Korwina ma objąć także szpitale MSWiA?

Gość czyli ty zarabiasz 10 złotych
a państwo zarabia 23 grosze. pojełas już?

Gość nie jedz tego
ludzie i tak zagłosuja na partię która według sondaży wygra , do tego obiecaja im nowe cuda by żyło sie lepiej i barany będa głosować a potem bęczeć

[zgłoś do usunięcia] Lukrecjaxxx - to jedz do krajów arabskich tam jeszcze tak jest w wielu. Kadafii jest mądry, jakbyś nie wiedziała.

czy prywatyzacja szpitali w zamyśle Korwina ma objąć także szpitale MSWiA? nie mam zielonego pojęcia, poszukaj w necie. A przed wojną też się sam obronisz?