Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mam dość takiego kraju

KLUB POPARCIA Janusza Korwina Mikke

Polecane posty

Zastanawiam sie tylko jak bardzo jeszcze ludzie beda musieli obrazac tutaj pewnego forumowicza w trzech osobach, by w koncu odpuscil. Gdzie, a raczej jak nisko jest prog jego dumy i gosnosci??? Jak niewielki ma szacunek do wlasnej osoby, ze od kilku ladnych stron obelg pod jego adresem- nadal sie tutaj pojawia, i pozwala obrazac ? Mnie gdyby tak zmieszano z blotem- dawno unioslabym sie honorem, i zwiala. Masochizm jest dewiacja... Szanuj sie troche 🖐️ Nadto- strasznie dziwnym jest, ze osoba ta nadal toczy tutaj boje, mnozy bezsensowne wpisy tylko po to, by udowodnic (z marnym skutkiem), ze jest "lepszy" i "madrzejszy", "bardziej doswiadczony" od..... 22-letniej dziewczyny, czyli mnie, autorki tego topicu :D :D :D Sam, jak twierdzi, jest dobrze po 40-stce, ma dzieci, kilka fakultetow, firme, kupe kasy... bla bla bla... Smiechu warte :O Gdybys mial tak cudowne zycie, nie siedzialbys tu, na forum kobiecym i nie wdawal w dyskusje z mlodszymi o "-dziesiat"lat mlodymi dziewczetami, tylko prowadzil dyskusje z teoretycznie "rownymi sobie". A takie Twoj zachowanie pozwala przypuszczac, ze albo nikt nie bierze Cie na powaznie w Twoim otoczeniu, albo czujesz swoja sile, i bycie lepszym tylko w konfrontacji ze slabszym, albo po prostu.... z kobietą. Zajebiscie to przykre, wspolczuje Ci gleboko 🖐️

Co do emigracji jasne- rozwazam ja bardzo powaznie, ale jednak wolalabym zostac w kraju, pracowac dla Polski, aby moi rodzice mieli mnie przy sobie.... ale trzeba tez myslec o sobie, i swojej przyszlosci. Moim zdaniem lepiej przeprowadzic niezbedne reformy- i zostac tutaj, niz szukac szcescia po swiecie. Ale widac niektorzy uwazaja inaczej :O I jezeli to oni beda w wiekszosci- za 2,3 lata znikam stad 🖐️

Jak widze dalej prezentujesz braki w wychowaniu. I bardzo dobrze. W ten sposób uświadamiasz ludziom, kto wierzy w bzdurne idee Korwina:D Ale jak lubisz? To wolny kraj. M.in dzięki takim jak ja. Co do mojego honoru i obrażania mnie lub raczej prób obrażania. Obrazić mnie może jedynie ktoś równy mojej osobie, a nie te gnojki tutaj szczekające. Nie musze niczego udowadniac. Dla średnio inteligentnego człowieka jest jasne, kto jest dobrze wychowany, kto potrafi się zachowac, kto ma kulture i kto nie jest tobą. No i oczywiście kto ma wiedzę a nie jest ślepo zapatrzony w bzdurne korwinowskie bajania. Nigdzie nie twierdziłem że mam dzieci, firmę i kupę kasy. Dla mnie to co mam jest dużo warte bo sporo sie na to napracowałem. A twoje "śmiechu warte" wskazuje na twój stosunek do ludzi którzy coś osiągnęli.:O Mam cudowne życie co nie oznacza, że nie mogę tutaj bywac od czasu do czasu. Myślisz, że to forum tylko dla takich przegrańców jak ty? :D No to się znowu pomyliłaś. Dziekuję za współczucie ale z racji tego co sobą prezentujesz zda się ono najwyżej psu na buty.

Gość szzz
możecie mi przedstawić pozycje Mikke odnośnie marichuany ?

Gość szzz
o Mikke nie wiem zbyt wiele ale słyszałam własnie to o marichuanie. Możecie powiedziec mi czy mowa o całkowitej legalizacji czy np odejście od kar za posiadanie niewielkich ilości ? Chciałabym żeby zaczęto wykorzystywać konopie w przemyśle farmakologicznym i na wiele innych sposobów (moze to by zatkało dziure budżetową w polsce). Zależy mi też na uświadamianiu społeczeństwa że marichuana jest mniej szkodliwa niż alkohol. z palaczy nie powinno sie robić ćpunów ani też karać ich tak jak teraz

Gość szzz
wielkie dzięki. Prześledze dokładniej informacje o tym męzczyźnie i jego planach naprawczych polski, być może będe głosowac na niego przy najbliższej okazji

Gość on tak pieprzy wszędzie gdzie
gdzie się pojawi, wczoraj na temacie chyba PiSu kazali mu dosłownie spieprzać bo go czytać nie mogli a ten i tak swoje więc nie ma co nawet czytać jego postów bo to cały czas te same brednie.... mam nadzieję, że wyniki wyborów nie będą (znowu?) sfałszowane. Po wpisach na wszystkich portalach widać jak ludzie mają dość rządów PO ale oczywiście sondaże idą w zaparte

Gość Nowa Królowa
myślałam o stworzeniu własnej partii. KTo się dołączy? Mówię całkiem serio PKN. :) ludzie chodza na wybory i głosują na czołowe partie które sa czołowe tylko dlatego ze mają wpływy pieniądze, zapychają mass media i umysły ludzi a biedni ludzie myślą sobie "no tak zagłosuję na to PO bo to lepsze niz PIS, w sumie zaglosowałbym na PNK (Partię Nowej Królowej) ale nie bo I TAK NIE WYGRA. No? przyznwać się kto tak robi! myslę że gdyby powstało nowe ugrupowanie składające sie z młodych, pełnych pomysłów i energii ludzi ten kraj zmieniłby się. Tak zmieniłby się tylko wtedy Gdy powstałaby nowa partia, nowy prąd ideowy, świeże podejście do takich spraw jak służba zdrowia, szkolnictwo, rynek pracy, emerytury. zaczyna się od podstaw a nie cholera od brania sobie na głowę takich przedsięwzieć jak EURO nie mając pożądnych autostrad. ba - dróg. Kto się przyłącza to mojej partii.?

Gość uwaga wariat
🖐️

Gość też jestem chetny
mogę poprosić o program partii?

Gość kama 22
Czy Ty wiesz o kim mówisz, a co mówi Twój WÓDZ? daj mu tłumacza bo nie moę zrozumieć o czym on bełkocze.

Gość to tu nie wolno zakładać
parti? jakiś zakaz jest?

Nie, nie ma zakazow. Ale to troche tak, jakby pisac na forum "diety" o przepisach na wysokokaloryczne ciasta :O Mozna zalozyc swoj temat, ale tak, racja- zawsze mozna podpiac sie pod kogos, do bardziej poczytnego- jak Twoich pogladow nikt nie chce sluchac :D I jeszcze o narkotykach: http://www.youtube.com/watch?v=xHLmIrU5YnE&feature=related

Gość JKM podobno jest katolikiem
a w klipie wyborczym Życze sobie aby moje życie i decyzje zależały ode mnie a nie od sił zewnętrznych jakiegokolwiek rodzaju. Chce być narzędziem swojej a nie cudzej woli... Jak się do tego ma Dekalog?:D Nie będziesz miał cudzych bogów przede mną.???????

Mial zapewne na mysli cos bardziej prozaicznego- np to, ze moge schodzic z drabiny zarowno przodem jak i tylem- a nie, jak mowi jakis przepis PE- wylacznie TYŁEM. Tak, tak- wlasnie tym zajmuja sie miedzy innymi prawodawcy PE :O http://www.twojaeuropa.pl/1401/absurdalne-przepisy-w-unii-europejskiej A warunek jest tylko jeden- moge robic wszystjko to, co mi sie podoba w granicach prawa, i ewentualnie swojego swiatopogladu (ktorego oczywiscie nikt nie ma mi prawa nakazac poszerzac, lub ograniczac). Czy jest to dla Ciebie zbyt trudne do ogarniecia?

no to jeszcze raz. Życze sobie aby moje życie i decyzje zależały ode mnie a nie od sił zewnętrznych jakiegokolwiek rodzaju. czy widzisz słowo "jakiegokolwiek"? rozumiesz znaczenie tego słowa?

koncząc. tak własnie idee JKM pasują do rzeczywistości.

bo sam wybrał a głosi hasła zupełnie do tego co sam wybrał, nie przystające. ale rozumiem że nie rozumiesz tego bo to dla ciebie jest za trudne. takim stosunkiem do rzeczywistości cechują sie tzw oszołomy.