Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdolowanaa

wlasnie uslyszalam, ze mam duza dupe:(

Polecane posty

Levvi może jesteś zbyt niedostępny a żeby zostać poderwany. Do przedmówcy: Każdy sobie wyhodowal taką dupkę :) jak ktoś lubi jeść dużo, a w dupie ma figurę to co zrobisz..mnie to się najbardziej podoba w kobietach z uk to że leją na opinię innych. Nosi taka Lady rozmiar 48, a i krótką spódniczke założy, bluzkę wyciętą i czuje się mega seksownie. To jest dopiero znakomite poczucie własnej wartości.

Gość małgosia . . 88
i ty się levviatan dziwisz że nie masz dziewczyny? wygląd nie jest problemem, tylko twój zjebany mózg

Gość :- . . I R JA U
takie kobiety w uk służą jako worek na spermę i dlatego nikt je nie krytykuje. facet powie że jest piękna a ta od razu ściąga majty

Gość aj tam aj tam olaboga
jak masz mniejsza niz Kim Kardashian to jest OK :D

Małgosia a co Cię interesuje czy on ma czy nie ma. Jego sprawa. A jak chcesz obrażać ludzi to pospaceruj po innym topicu.

Lepiej żeby się tak ubrała niż założyła na siebie worek i zamknęła się w domu, do tego zgrywała grubą, biedną i nieszczęśliwą

To jest typowy obraz zakompleksionych Polek, bez obrazy. Bo jak mam za dużo tu i tam, to lepiej wszystko nosić za duże o 2 rozmiary, efekt worka na ziemniaki murowany. A później czytasz na kafe, jaka to ona nieszczęśliwa, nikt jej nie kocha i w ogóle be..natomiast brytyjka się odwali na bóstwo i pójdzie się pobawić.

mała_ironia -> może i lepiej tylko że też trzeba mieć choć trochę poczucia estetyki. a nie jak np. się wciskają w spodnie o 2-3 rozmiary za małe i potem się z nich wylewa...

Gość giennia
Pamietam, jak schudlam 10 kg i bylam bardzo zadowolona ze swojej figury. Szlam sobie ulica i uslyszlam rozmowe dwoch chlopakow. Jednen powiedzial " ooo fajna" a drugi na to " eee, gruba" i wtedy caly moj misterny plan poszedl w pizdu. A mialam wtedy naprawde ladna figurke.

mała_ironia -> ja wole aby kobieta miała za dużo (ale w pewnych granicach oczywiście) tu i tam niż za mało

giennia bo nie warto przejmować się opinią innych. I gratulacje zrzucenia 10kg :) ja swojego czasu przytyłam 30! ale całe szczęście już po, wróciłam do swojej wagi Levvi no nie mówię, że ma to wyglądać obleśnie, choć uważam że nawet taka z xxl może być seksowna, wystarczy odpowiednie ubranie.

mała_ironia -> aj też tak sądzę o ile tej xxl-ce nie poszło wszystko w brzuch a całkiem ładnie się rozłożyło ;)

Jasne że zdarzają się wyjątkowo zaniedbane,ale to na własne życzenie tylko. Z resztą zbędne kilogramy można zrzucić, trzeba tylko chcieć. Levvi a jak to jest z tymi rudymi, resztę dyskwalifikujesz z miejsca? :)

mała_ironia -> nie dyskwalifikuje. to jest tak że najbardziej lubię rude ale znając życie pewnie będę nie rudą i wtedy zmienię preferencje co do koloru :P choć w sumie ostatnio to chyba bardziej moja uwagę zwracają długie włosy niż rude ;)

Komentarz do zdjęcia: no za mały kostium to ona ma napewno. To jest właśnie, ten wcześniej wspomniany brak estetyki. Bo po co założyć wysokie majtki z mocnym wcięciem żeby wydłużyć nogi, może też stanik w swoim rozmiarku?z twarzy dziewczyna ładna, choć specem od damskiej urody nie jestem, ma dość zgrabne nogi..ale ten kostium mnie powalił..to już lepiej nago niż z tym kostiumem

Levvi no długie włosy to atut kobiety, bez dwóch zdań. Jeszcze jak są naturalnego koloru, lub chociaż zadbane to już duży sukces. A co do zdjęcia za duża według Ciebie ta dziewczyna czy taka jeszcze ok?

kostium to ma o wiele za mały. i takie wrzynanie się w ciało ubrań dodaje kilogramów

Ale te chłopy wymagające :P coś mało chętnych do tego tematu, a ja bym chętnie przeczytała opinie Panów.. Levvi zaraz pójdzie i temat upadnie

Nie musisz przecież odpowiadać. Zwykła ciekawość mną kieruje..na kafe jestem już jakiś czas ale do niedawna bawiło mnie tylko czytanie poszczególnych postów..i nie raz dojrzałam Cię w jakimś wątku..a teraz jak mam okazję pogadać to co mi szkodzi..lubię być bezpośrednia..dodatkowo zabijam nudę w pracy a to już nadrzędny cel :P

a potem bna mnie ze pracujesz nieefektywnie bo myslisz o kafe i facetach lubiacych kragle kobiety ;p