Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KSID88FFddf

DO OSÓB W DŁUGICH ZWIĄZKACH!!CZY CAŁUJECIE SIE W USTA Z PARTNEREM??

Polecane posty

Gość KSID88FFddf

BO PODOBNO partnerzy zyjacy w dluzszych niz 3 lata zwiazkach przestaja sie calowac w usta .owszem seks jest i nawet oralny ale w usta sie juz nie caluje a co dopiero z języczkiem.. czy mozecie to potwierdzic ?piszcie tez jaki macie staż?:)

Gość potwierdzam :)hehehehe
nie wiem dlaczego, jakoś mnie to już nie kręci a wręcz nie lubię......hmmmmm

Gość zizitiop
ja tak mam 1,5 roku razem brak całowania już po 4 miesiącach

coś w tym jest... My jesteśmy w sześcioletnim związku i całujemy się dużo rzadziej niż kiedyś. Są buziaki, ale już nie tak namiętne, no chyba, że najdzie nas ochota, ale rzadko. Ech ta starość..

3letniego stazu jeszcze nie mam, ale mysle ze to bzdura przyklad moi rodzice ponad 20 lat ze soba i dalej sie caluja, moja ciocia ponad 30 lat z partnerem i tez sie caluja i to jak :P nie znam zadnej takiej pary ktora przestalaby sie calowac z partnerem po jakims tam czasie

Gość kogo chcesz oszukać?
co za bzdura? jestem z mężem kilkanaście lat po ślubie, całujemy się codziennie, i w czasie sexu i tak "bez okazji"

"BO PODOBNO partnerzy zyjacy w dluzszych niz 3 lata zwiazkach przestaja sie calowac w usta" a ja w tytule widze: zaprzestanie calowania :P wiec pisze ze to totalna bzdura

Gość kasmahdyftg
sto procent racja.ja jeste mz moim 5 lat juz i seks jest ale nie calujemy sie juz w usta jak kiedyś..wcale sie nie calujemy..od kilku lat sie nie calowalismy a co dopiero jezyczkiem ...a kochamy sie bardzo.

Gość na arbuza mam chęć
Jestem w związku osiemnaście lat i nadal całujemy się w usta, nadal z języczkiem. Może nie tak często jak kiedyś, ale ze trzy razy dziennie, i zawsze przed snem (niezależnie od tego czy seks jest, czy go nie ma) :D

Gość kasmahdyftg
zazdroszcze wam

Gość Długoletni związek ponad 20
lat, pocałunki ale tylko w policzek. Z języczkiem już daaaaaawno, daaaawno nie. Seks oralno-genitalny ale pocałunki głębokie nie. I to wynika nawet z postów tych którzy się całują- piszą że rzadziej. Więc jednak jakaś prawidłowość.

Gość dieta007
6 lat całowanie nawet w trakcie seksu takie od niechcenia i krótkie

Gość lusi292
prawie 5 lat razem i całowanie u nas to cmokanie się w usta. hi kiedyś było inaczej. Czasem się zdarzy z języczkiem ale rzadko. Nawet przytulanie jakoś przeminęło... Och takie to dziwne... Wszystko z wiekiem jakoś się zmieniło.

Gość po 3 latach
po 3 latach całujemy się, dajemy sobie buziaki w usta, ale nie calujemy sie tak namietnie z jezyczkiem jak kiedys, jak juz to bardzo rzadko, a podczas sexu nigdy nie lubialam sie calowac jakos nie moglam sie nigdy skupic, albo jedno, albo drugie. Zaprzestania calowania w usta - nie, ale z jezyczkiem raczej tak. jest tego coraz mniej... chyba, ze mamy jakis taki nastroj np. na wakacjach to czesciej nas nachodzi, ale widze, ze jest tego coraz mniej. I jakos mi nie brakuje jest dobrze. Nie wiem czemu tak sie odmienilo

Gość bzdura, my się całujemy
często z języczkiem po ponad 5 latach.

Przytulanie u nas nie minęło z tym, że kiedyś przytulał mnie delikatniej, a teraz jak mnie złapie to kości chce mi połamać :) A tak szczerze mówiąc to ja osobiście jednak wolę te czułe buziaki od francuskich pocałunków.

Gość na arbuza mam chęć
To ja Wam szczerze współczuję. U mnie to czasem jest tak, że to mąż się dopomina tego całusa przed snem. Ma być i już. Nawet jak byłam w szpitalu, przychodził wieczorem żeby ciumak był ;) No a seks zawsze zaczynamy od długaśnego pocałunku :)

"a podczas sexu nigdy nie lubialam sie calowac jakos nie moglam sie nigdy skupic, albo jedno, albo drugie" też tak mam :) jak już całowanie podczas seksu to w szyję.

Gość kasmahdyftg
A SEKS MASZ TEZ TAKI SUPER PO 18 LATACH ZWIAZKU ?

na arbuza, a le jednak rzadziej- więc coś w tym jest.

Gość lipcowkaaaa
racja ja tez juz sie z mezem nie caluje jak kiedys buziakow tysiac ale nie tak jak kiedys - po slubie 3 lata

Gość na arbuza mam chęć
Ja sobie inaczej nie wyobrażam ;) A jeśli chodzi o seks - jest na pewno rzadziej niż kiedyś (średnio trzy razy w tygodniu), ale jest nadal świetnie. Może dlatego że nadal się pociągamy fizycznie i mamy własne zainteresowania, ale też kilka wspólnych pasji.

na arbuza, mi nie chodziło o seks- chociaż im dłużej w związku, tym rzadziej- ale i tak ni najgorzej u mnie. Tylko o pocałunki z języczkiem. Tych nam od dawna nie potrzeba.

Gość dieta007
dobry seks 3 razy w tygodniu? szczęściarze u mnie raz na 2 tygodnie, po 1 jesteśmy oboje przepracowani, po 2 chyba już nie ma takiego pociągu fizycznego, emocji

Gość old&kiss
buhaha :D związek trwający dłużej niż większości z Was liczy lat, nadal całuśny :classic_cool: dbajcie o higienę :P i nie palcie :O a całus będzie przyjemnoscią ;)