Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość opuchlizna

OPUCHNIĘTE STOPY - POMOCY!!

Polecane posty

Gość opuchlizna

Od tego upału strasznie spuchły mi stopy... Nie mogę założyć absolutnie żadnych butów... Jutro mam imprezę i nie mogę iść w kapciach albo piankowych klapkach - muszę założyć jakieś szpilki, a w żadne nie wchodzą mi stopy... Czuję, jakby wszystkie moje buty były o 2 rozmiary za ciasne... Macie jakiś sposób, aby coś z tym zrobić?? Naprawdę jestem załamana - nigdy tak nie miałam...

Gość bbjkb
nogi uloz do goru wsadz do chlodnej wody

Gość opuchlizna
Cholera, soli praktycznie w ogóle nie używam ostatnio... W wodzie moczyłam wczoraj cały wieczór i nic nie dało...

Gość opuchlizna
Nic więcej?? Może jakiś "magiczny" krem, który jutro rano będę mogła kupić i ekspresowo zadziała??

No załamka jakaś... Już mogę odpuścić tańczenie, ale żeby chociaż dotrzeć na miejsce w butach i móc siedzieć... W ogóle to normalne jest?? Wiadomo, że jak gorąco, siedząca praca, pełne buty itp to troszkę nogi spuchną. Ale ja mam do tego stopnia, że - zupełnie poważnie - ŻADNYCH butów nie mogę wsunąć... Nie wspominając o przejściu kilku kroków... I cały czas czuję jakby pulsowanie...

Gość Gorska Natura
dziwna jestes..nogi nie puchna bez powodu mimo ze sa upaly.... nogi moga puchnac od wszystkiego...mnie tez puchly i okazalo sie ze mam tarczyce...a Tobie jak jeszcze pulsują...to grubsza sprawa

z tego co wiem to wymoczenie stóp w olejkach aromatycznych np.w malwie pomaga na opuchnięcia. ale musisz pamiętać,że sytuacja się powtórzy więc nawadniaj organizm i i i powodzenia w "alce z nogami " :)

==> Gorska Natura Dlaczego dziwna?? Jakbym miała tak od dłuższego czasu, czy by się powtarzało, to poszłabym z tym do lekarza. Ale zdarzyło mi się coś takiego pierwszy raz. I potrzebuję szybkiej rady po prostu. A skoro mogą puchnąć od wszystkiego, to od upału, pełnych butów i siedzącej pracy również ;)

Gość smutnomistrasznie
mi w ubiegle lato strasznie spuchly. dopiero we wrzesniu odpuscily. na razie jest ok choc duzo siedze i tez czasami ciut opuchna ale to nic w porownaniu z zeszlym latem

A miałaś na to jakiś patent?? Czy mam do cholery w kapciach zapinać po mieście??

Gość smutnomistrasznie
chodzilam w klapkach i sandalach. innych butow nie wcisnelam niestety. mozesz pic skrzyp polny lisc brzozy dzialaja moczopednie. mi za bardzo nie pomoglo ale czytalam ze niektorym pomaga. ja dopiero we wrzesniu jak przyszly chlodniejsze dni to biegalam czesto do toalety i zeszla chyba wtedy ze mnie ta woda