Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jaceeek

Moja dziewczyna ma biust 100E

Polecane posty

Gość heeeehhhhe
ale ja mówię o porównaniu w DOBRYm staniku tej pani 75F (to na pewno nie jest puszap) http://maheda.eu/images/stories/mojefotki/U3W/U3W_szara_przed_po.JPG i tej 85F: http://maheda.eu/images/stories/mojefotki/U3W/U3W_fioletowy_przed_po.JPG w obu przypadkach obchoodzą nas tylko zdjęcia po prawej, po a ni eprzed widać, ze więcej tłuszczu w obwodzie sprawia, że większa w teorii miska daje w rzeczywistości mniejszy w proporcji do ciała biust :P

Gabrielll ani zabolało, ani uraziło, byłoby mi przykro, gdyby to mój mężczyzna mi tak powiedział ;) ale teraz będę się droczyć w Tobą w tym temacie :P

Gość Ale ma trochę racji, bo
Ale też zdjęcie wrzuciłaś w jakimś wielkim czymś. Dla mnie to jest nieobiektywne, bo poszukałaś najgorsze jakie było.

Nie wydaje mi się Kass że tak będzie bo ja wziąłem pewne rzeczy na serio a Ty żartowałaś sobie.:P

Simplusy Maksimusy jutro mają kajakowe szaleństwo, Ruudzielce leniuchują na słońcu, a ja nie mam żadnych planów, a Ty?

Z czym Cię podpuszczałam? Pomarańcze szalały, które nagle się zjawiają jak jest jakiś problem w temacie ... ale chyba taka ich rola ...

Czyli dziękować pomarańczom.:PNa przyszłość życze miłych rozmów z nimi mieli tyle do powiedzenia w końcu taka ich rola.:P

Tak myślisz że pomarańczy pewnej?:DJa pisałem wcześniej że to nie przez nią ale to nie był temat na upublicznianie.:P

Dziwny był zbieg okoliczności, trudno powiedzieć czego wina, czy ilości nabitych postów czy tego nieszczęsnego zdjęcia, chociaż z drugiej strony, potem usunęli kilka innych tematów z dużą ilością postów ...

Są z większa ilościa ale ja widze gdzie indziej powód być może był wspólny.:)

Przecież nie znikłem jeszcze Kass.:PMożesz się mną nasycić jeszcze do woli.A tak na prawde to wątpie w to.Nie lubie pisać o takich rzeczach Śnieżko pod publike.:)

Uciekam spać ;) Słodkich snów i niech Ci się przyśni ta intrygująca kobieta :P i pamiętaj, że to są tylko żarty i takie małe droczenie :P Dobranoc 🖐️

Gość Ale ma trochę racji, bo
Spadam stąd. Podkreślę tylko, że proporcjonalnie do ciała to wypada tak samo, tyle, że miseczka jest większa i pierś też. Wielkość miseczki jest taka sama dla np. 65E, 70C, 75B Można po tym zobaczyć, że czym większy obwód tym miseczka większa dla danej literki. B może być większe objętościowo od E. Zależy wiele od obwodu. Oczywiście na tle sylwetki lepiej wypada 65E niż 75B mimo, że micha ta sama, bo tu rzeczywiście bardziej sterczy mniejszy obwód. Ale już 65E i 75E wyglądają tak samo. Ale 75E jest większe. Koniec.

Gość ten gabriel
mokro bylo ? :O

Gość klusek
ona jest hipopotamem?