Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cgjhgkhglkh

CZY MOZNA MIEC ZWOLNIENIE Z WF-U NA STUDIACH??

Polecane posty

Gość cgjhgkhglkh

chodzi o studia ekonomiczne, mam chory bark, chodze na masaze i rehabilitację.

Gość można mieć
ja miałam ale w zamian za wf musisz chodzić na inne zajęcia- najczęściej siłownie tyle samo godz ile masz wf przynajmniej u mnie na uczelni tak było i u koleżanki na innej uczelni też

Gość jak z każdym wf
a jak sobie wyobraźasz siłowni np dla osoby po jakimś porażeniu mózgowym, czy czymś takim, co chodzi na kulach i ma problemy z koorodynacją? Więc medyczny powód zawsze skasuje wf

Gość można ale pod warunkiem
Przynajmniej u mnie tak jest; 1. przyniesiesz zwolnienie od lekarza SPECJALISTY - wówczas trzeba zaliczyć wf, napisać np. pracę na jakiś temat 2. wykupić karnet do jakiejś sekcji sportowej 3. uczestniczyć w obozie sportowym w ciągu roku (u mnie to był np. wyjazd na narty) Wydaje mi się że w twoim wypadku w grę wchodzi pierwsze rozwiązanie

Gość no to super!
u nas babka powiedziala ze NIE MA ZWOLNIENIA CALKOWITEGO Z WF-u tylko jak przynosisz zaswiadczenie ze nie mozesz wykonywac cwiczen bo idziesz na inne zajecia w ramach wfu (basen,silownia,narty, jazda konna) wszyscy ci co nie mogli na wf chodzili na basen, po prostu sobie plywalles przez 45 min raz w tygodniu i to byl ten wf ;)

U mnie na uczelni normalnie, jak w liceum zwalniaja z w-fu. Dajesz zwolnienie i nie przychodzisz. No ale u mnie wf nie byl na ocene, a na zal, wiec moze od tego to zalezy. :)

u mnie tez na zaliczenie - ale punkty za niego były - tzn. 1

Gość a co jak nie możesz
chodzić ani na wf ani na basen? Składać skargę do ministra? :P

Jeszcze ci powiem, że ja też mam chory bark, ale ćwiczyłam - po prostu wykonywałam takie ćwiczenia, które są dobre dla mnie (tez miałam rehabilitację). Oczywiście tam mi nikt nic nie poradził - na szczęście sama wiedziałam, jakie ćwiczenia mam robić.

Gość Coleeen132
W moim przypadku zwolnienie od specjalisty wystarczylo.w rubryce mialam wpis'zwolnioniona

Gość 24 lata, koncze studia i
u mnie tez straszyli ze nie ma calkowitego zwolnienia z wf i zamiast tego trza chodzic na basen lub gimnastyke ale ja np bez problemow dostalam zwolnienie na calosc, choc nie mam zadnej choroby- symulowalam i bylo UJ

poza tym : u mnie wf nie byl na ocene, a na zaliczenie i to bylo juz 4 lata temu :P

poza tym nie pisalam zadnej praacy ani nic mialam papiery od kardiologa ze mam zwiotczenie zastawki-niegrozna i mala wada,ma to co 3 polak, a powiedzialam babce od wf ze nie moge cw, ze lekarz zabronil :P zwolnienie z wf mialam od zaprzyjaznionego lekarza rodzinnego + ksero dokumentacji od kardiologa

Gość durantea
BARDZO PILNIE POTRZEBUJE OSOBY KTÓRA WYSTAWI MI ZWOLNIENIE Z WF Pilnie potrzebuje osoby ktora wystawi mi zwolnienie z zajęć WF w semestrze ziomwym 2012/2013 Kochani, jak najszybciej muszę dostarczyć zwolnienie od chirurga, neurologa, kardiologa, ortopedy traumatologa, lekarz medycyny sportowej lub psychiatry. Proszę o pilny kontakt! Cena usługi do uzgodnienia. Durantea@wp.pl

Gość gość
Wogóle to jest jakiś chory kraj, studiuje i mam 25 lat i nie moge decydowac czy chce lazic na WF czy nie chce to jest jakies chore akurat mam problem i mi zawracaja czas i zycie d**erelami mam chodzic teraz tydzien po lekarzach i prosic sie o zwolnienie.... raz dostalem juz ale teraz cos cuduja ze nie ma calkowitego zwolnienia bez jej akurat osobiscie mam pewien problem zdrowotny srednio przeszkadza w zyciu codziennym ale z wf dyskwalifikuje przynajmniej nie chce mi sie cudowac.... ZAZNACZAM NIE STUDIUJE NA AWF !!!! nie rozumiem mam z powodu dysfunkcji zdrowotnych zamiast biegac bezsensownie isc na jazde konną to są jakies smiechu warte rzeczy jak sie wkurze to chyba oleje te wszystkie studia choc mi tylko praca zostala