Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość śmiały prawiczek

Co musi mieć facet byś się z nim umówiła?

Polecane posty

Gość śmiały prawiczek

Jakie są wasze oczekiwania, wymagania wobec współczesnych mężczyzn?

Gość zamów pizze
Odpowiedz jest banalna: "to cos":D

Gość zamów pizze
Fawila - cos niskie te Twoje wymagania:)

Biorąc pod uwagę moje chore poczucie humoru i fakt jakiej wiedzy i inteligencji oczekuję od potencjalnego faceta...na wstępną selekcję tyle wystarczy :D

Gość dsdsdds
"Musi umieć mnie rozśmieszyć i musi być bystry. " Gdyby takie same wymagania mieli faceci wzgledem kobiet to by nie bylo randek...

Gość Mnich......
Fawila czyli Jaś Fasola by ci pasił :)

Gość zamów pizze
Czyli zmienilas "bystrosc" na inteligencje i wiedze... :D Moglbym sie nawet pokusic o stwierdzenie, ze kobiety nie dokonca wiedza czego chca, albo po prostu nie potrafia tego jasno wyrazac:)

Gość mądry, zaradny i pewny siebie
a nie jak 99% męskich zakompleksionych, płaczliwych pizdeczek

Powiedzmy, że dodałam, nie zamieniłam. Poza tym chyba nikt nie lubi kiedy w towarzystwie się żartuje, są gry słowne, odniesienia do pewnych faktów i siedzi taki jeden "bystry inaczej" i mocno główkuje bo to przerasta jego możliwości. A co do Jasia Fasoli, nie poznałam go, ale kto wie :P

Gość zamów pizze
Teraz jest jasniej;) Zadna nie odnosi sie do wygladu? Czy to jest dla was oczywiste? Ze musi sie wam podobac?

Gość gondolier znad wisly
Dobrze ze sie mieszcze w tym skromnym 1% pozostalosci populacji meskiej.

Zamów Pizze - oczywiście, że oczywiste :D W tym, że każdy ma gust inny i nawet wczoraj był temat o tym co zwraca uwagę, a co może nie mieć znaczenia. Więc tu raczej ciężko coś prognozować :P

facet nie błyszczy (nie powinien) wyglądem, od tego są kobiety

Kazdy ma swoje kolko zainteresowan i swoj gust.Nie kazdemu podoba sie to samo.

Gość kalipso55
Musi mieć własne zdanie, bo nienawidzę, jak mi przytakują. Wtedy to tylko takie cipki :D Nieważne nawet jakie ma zainteresowania, byle by jakieś miał. Poza tym nie musi być przystojny, ale żeby normalnie wyglądał. Jeśli spełnia ktoś moje wielkie wymagania i jest z Wrocławia, to chętnie się umówię ;D

Z tą pasją to jest śmieszna sprawa, ale są tacy którzy potrafią w interesujący sposób opowiadać o grach komputerowych i kolekcji kapsli z tymbarka.

Gość zamów pizze
Hehe;) Myslalem, ze sama napiszesz, co Cie przyciaga, jesli chodzi o wyglad? Wysoki* - standard, fajny usmiech? przenikliwe spojrzenie? meska barwa glosu?

Gość nieznajoma nie nie nie
przede wszystkim musi mnie oczarować swoim stylem. uroda schodzi na dalszy plan gdy ma się w sobie to coś i schludny, modny ubiór. Fizyczność zejdzie na dalszy plan gdy poznajemy się szybko w przypadkowej chwili, przypuśćmy ze upadam na ciebie w pociągu a ty miło to przyjmiesz i szarmancko rozpoczniesz rozmowe. z kolei nawet najpięknieszy mężczyzna na ziemi nie sprawdzi się gdy będzie po prostu, nie owijając... chujem.

może opowiadać i o budowie silnika samochodu, ale tak, żeby nie można było od niego oczu oderwać :) jak facet ma charyzmę, to każda na niego poleci, niezależnie od jego wyglądu

Poprostu kobiety lubia szarmanckich i kulturalnych mezczyzn.Nie lubia wulgranych chamow.Trzeba byc pewnym siebie,pachnacym,i miec w glowie olej.

Akurat budowa silnika jest ciekawa...zawsze pociągała mnie "czarna magia" :D Tak teraz się zastanawiam co mi się podoba w facetach jeżeli chodzi o cechy fizyczne. Na pewno włosy - facet musi mieć ładne, zdrowe włosy, przynajmniej pół-długie. Do tego z jakiegoś powodu podobają mi się głęboko osadzone oczy (ale w miarę duże) i duże nosy, najlepiej z garbem - taki typ urody na wschód od polski :P Inna cecha fizyczna na którą zwracam uwagę to śmiech i ton głosu, ale to trochę ciężej opisać.

Musi by wygadany, nie grać cwaniaka, nie może palić papierochów i chlać na umór, musi potrafić walczyć o swoje, ale nie być chamem.Musi być niesamowitym optymistą.Kochać życie i potrafić mnie zrozumieć i wspierać mnie, pomimo tego jaka jestem :-) Wystarczy?

Gość dsdsdds
"jak facet ma charyzmę, to każda na niego poleci, niezależnie od jego wyglądu" Hahah dobry zart. Dlatego wlasnie Kaczynski jest starym kawalerem(zaraz sie dowiem ze ex-premier nie ma charyzmy...) "Poprostu kobiety lubia szarmanckich i kulturalnych mezczyzn.Nie lubia wulgranych chamow." Haha, kolejnt dobry zart. Dlatego wlasnie gagnsterzy maja swietne kobiety a szaramncy kulturalni mezczyzni sa sami

"Poprostu kobiety lubia szarmanckich i kulturalnych mezczyzn.Nie lubia wulgranych chamow." Haha, kolejnt dobry zart. Dlatego wlasnie gagnsterzy maja swietne kobiety a szaramncy kulturalni mezczyzni sa sami Wiesz cos na temat kobiet gangsterow?Jak nie wiesz to sie zamknij.One moge od nich odejsc,ale tylko do piachu tumanie!

Akurat co do kryminalistów wszelkiej maści - to nie o ich "kulturę" chodzi. Zrobiono badania które udowodniły, że kobiety wiążące się z kryminalistami zazwyczaj są z zimnego chowu, bardzo brakuje im emocji, a są przyzwyczajone do bycia pomiatanymi. Często same są z kiepskich rodzin, a fakt, że "kocha" je taki zimny drań sprawia, że czują się jak księżniczki.

dsdsdds - dlatego jesteś prawiczkiem

No a tak wracając do tematu wychodzi na to, że każda szuka czegoś innego w facecie :D

Gość zamów pizze
fawila - kazda szuka czegos innego, ale opisy zazwyczaj sa bardzo podobne. Inteligentny, bystry, z poczuciem humoru, nie razacy wygladem, w miare ustatkowany, albo z predyspozycjami do zapewnienia bytu, z meskim, nieciapowatym glosem ociekajacym testosteronem i dobry w lozku:)