Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość śmiały prawiczek

Co musi mieć facet byś się z nim umówiła?

Polecane posty

Gość dsdsdds
@mądry, zaradny i pewny siebie Jedyne na co Cie stac to na argument ad personam. Madry to Ty na pewno nie jestes, ale tego nie oczekiwalem po Tobie, szczegolnie czytajac twoje blyskotliwe wypowiedzi.

Każda w mężczyźnie szuka czegoś innego, bo jeśli się kogoś poznaje to się, rozmawia spędzą czas i się wie czy odpowiada danej osobie czy nie.Się widzi i się wie :-) proste jak drut :-P i nie mam tutaj na myśli, że facet to zaraz musi być super mięśniakiem z kaloryferem na brzuchu i opalenizna z solarium :-P

Zamów Pizze - ale dla każdego te określenia to coś innego. Niby facet nie powinien być chamski, ale ja na przykład uwielbiam złośliwe, czasem wręcz chamskie poczucie humoru. Pierwszy facet w jakim się zakochałam ujął mnie tym, że nie szczędził mi złośliwości i to takich, przez jakie niektóre kobiety z tego forum wpadły by w czarną rozpacz. :D

Gość dsdsdds
"Niby facet nie powinien być chamski, ale ja na przykład uwielbiam złośliwe, czasem wręcz chamskie poczucie humoru." O prosze, to bardzo rzadkie spotykane u kobiet. Wlasnie dokladnie takie poczucie humoru mam, wiekszosc kobiet nie potrafi zrozumiec go i sie obraza zamiast odpowiedziec cieta riposta

Ja po prostu sama jestem dość złośliwa, ale różnica między chamskim poczuciem humoru, a zwykłym chamem jest taka, że cham nie wie kiedy może sobie na złośliwość pozwolić.

Gość dsdsdds
Fawila, ile masz lat? Chetnie bym sprawdzil twoja zlosliwosc na gg.

Gość gondolier znad wisly
Nie sprawdzisz,bo ona jest zajeta:)

Gość hahaha ale baran
dsdsdss ty już się lepiej nie wypowiadaj, bo się ośmieszasz :D

Gość twims
Musi być ambitny, ciekawy świata, kochający przyrodę i podróże :) Co do urody, nie mam określonego typu, ale baaardzo lubię półdługie włosy

Gość dsdsdds
A jak zajeta to przepraszam, nie wiedzialem.

nie ma sprawy. Twims - w końcu jakieś konkrety co do zainteresowań :D

Gość twims
No :) dla mnie domatorzy, maniacy gier komputerowych czy portali społecznościowych odpadają od razu.

Heh...i pomyśleć, że jedna z romantyczniejszych rzeczy jakie w życiu usłyszałam to "tak słodko wyglądasz jak grasz wpierdalasz tym ludkom" (chodziło o Mortal Kombat....). Chyba serio zbyt wiele nie wymagam...albo miałam być facetem :(

twims to co Ty tu robisz?:)Maniaczko portalu spolecznosciowego:P

Gondolier - toż to forum zwykłe jest (a przynajmniej tak sobie wmawiam :P)

Gość twims
Ja piszę, jakich facetów lubię a nie jaką kobietą jestem :) no i to jest forum, a nie fejsbuk czy inny nk.

fb,nk,twitery czy ms to gowniane gowno dobre dla dzieci.

fawila wmawiaj sobie ze to normalne forum,i ze tu normalni ludzie pisza;P

akurat facebook przydaje się zawsze, prędzej złapiesz kogoś tam niż się dodzwonisz.

dla mnie to jedno wielkie gowno i nie korzstam t6ak jak fotka czytemu podobne.

Mężczyzna powinien mieć w sobie coś z anioła i coś z diabła;) to mnie wtedy pociąga najbardziej:), czyli precyzując : uśmiechnięty, optymistycznie nastawiony do otoczenia,dżentelmen z klasą a zarazem tajemniczy i lekko prowokujący....;) Bardzo ważne jest pierwsze wrażenie,więc sposób chodzenia i gestykulacji podczas pierwszej rozzmowy powinien być swobodny i pewny siebie (ale bez nadmiernego cwaniactwa "co to nie on", "patrz jaki ze mnie kozak, jak sie bujam") oraz dla mnie bardzo ważne jest aby mężczyzna nie siał prostych, pospolitych tekstów bo tego wręcz nienawidzę!!!

musi: - spodobac z wyglądu - musi nie byc nudziarzem - musi sie spodobac - musi miec w miare gadane i umiec lasie rozbawic

Gość wewewwdasdsds
"Bardzo ważne jest pierwsze wrażenie,więc sposób chodzenia i gestykulacji " Mozesz sprecyzowac? Jedna z dziewczyn przyznala sie, ze jak mnie zobaczyla pierwszy raz to wygladalem na idiote i chciala uciekac... wlasnie ze wzgledu na sposb chodzenia, gestyklulacje, nieskoordynowane ruchy

Gość twims
Mnie przyciągają faceci, przy których czuję się swobodnie, którzy wzbudzają moje zaufanie. Od czego to zależy, nie mam pojęcia :D Jak poznałam mojego-dosłownie przypadkiem wpadliśmy na siebie w pubie-i od razu zaczęliśmy rozmawiać jakbyśmy się znali 10 lat. Po prostu dwoje właściwych ludzi na siebie trafiło :)

Bo każdy inaczej odbiera takie sygnały i inaczej precyzuje charyzmę, chód i gestykulację.

Fawila ma racje - każdy odbiera to na własny sposób. Jeśli chodzi o moje zdanie - to jego ruchy nie mogą być chaotyczne jak przy jakieś nadpobudliwości,ale też nie mogą być zbyt skrępowane bo będą świadczyć o niepewności. Wyprostowane plecy to podstawa - ale też nie maksymalnie jakbyś kija połknął i poruszał się jak robot - to wszystko ma być swobodne i z klasą:)

Gość wewewwdasdsds
Czyli skreslasz faceta ktory jest nadpobudliwy i wg niektorych ma ADHD - oczywiscie nie moze tego zmienic.

Nie napisałam,że na wstępie od razu takiego skreślam:) liczy się całość. Jeśli pomimo tego,iż ma bardzo dużą "aktywność ruchową";) a jest dżentelmenem, zabawny, otwarty i potrafi mnie zaskoczyć miłą nie pospolitą rozmową to ma szanse:)

wiecie ze takie topiki nie wróżą nic dobrego bo przez czytanie tego mozna oszalec i zatraci sie naturalnosc pozatym laski pez mozna tak samo ocenic jak wy facetów