Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość śmiały prawiczek

Co musi mieć facet byś się z nim umówiła?

Polecane posty

Nie irytuj się tak cream;) bo już widzę pierwszy siwy włos na Twojej głowie:P No jasne,że ciężko jest wszystko razem zebrać, bo każdy jest indywidualnością - są jednak cechy,które przez większość osób są postrzegane albo za prawidłowe albo nie. Ja na przykład właśnie takich jakie napisałam wcześniej oczekuje,a inna dziewczyna nie. Ty tak samo - albo wolisz dziunię,która jest ohhh i ahhh albo szarą myszke. Każdy ma swoje wymagania ,a przede wszystkim prawo do nich.

ja wole białe myszki to po pierwsze , masz racje kazdy ma jakies wymagania zresztą nie wiem jak mnie laski odbierają więc sie na ten temat nie wypowiem

I nie patrz na to co każdy musi robić czy jak wyglądać,ale skup sie na tym co daje Ci Twoją indywidualność, odrębność od reszty popaprańców ,którzy wzorują się na współczesnej gonitwie szczurów(oczywiście z zachowaniem pewnych zasad moralnych) - osoba wartościowa to zauważy i doceni,a ta która odrzuci najwyraźniej ma inne poglądy na życie,więc po co oboje macie sobie je utrudniac:)

Gość tanskaaans
""Musi umieć mnie rozśmieszyć i musi być bystry. " Gdyby takie same wymagania mieli faceci wzgledem kobiet to by nie bylo randek..." hhahahaahhaaah chyba najlepsza wypowiedź jaką na kafe słyszałem. Święte słowa.

Gość Nataliaaaaaaaaaaaaaaa
Dla mnei praktycznie wystarczy, że mnie bardzo rozsmiesza i ma podobne poczucie humoru

Gość dsdsdds
"""Musi umieć mnie rozśmieszyć i musi być bystry. " Gdyby takie same wymagania mieli faceci wzgledem kobiet to by nie bylo randek..." hhahahaahhaaah chyba najlepsza wypowiedź jaką na kafe słyszałem. Święte słowa" W tym wszystkim najgorsze jest to ze kobiety nie zdaja sobie z tego sprawy.

Gość a moim zdaniem.....
Nie to ładne co ładne ale co się komu podoba!!!;-)

Gość a moim zdaniem.....
Nie to ładne co ładne ale co się komu podoba!!!;-)

Gość 345345345
ja mam kompleks jak to zgrabnie nazwała Fawila "bystrego inaczej" nigdy w towarzystwie nie potrafiłem tworzyć tych gier słownych super ripost i aluzji ...ale i tak mam laskę ktora czasami śmieje się z tego mojego nieogarniętego stylu bycia no ,ale co poradzić :)

Jeżeli Twoje "zakręcenie" podoba się Twojej dziewczynie to znaczy, że składa się na to sławne "coś" ;)

Gość 345345345
za to jestem bezpośredni ..co nie zmienia faktu że wkurwia mnie moja "tępota" bo aluzje rozumiem i te wszystkie szmery bajery tylko sam nie potrafię ich tworzyć :(....ale chuj ..chodzi o to że w zasadzie każdy może mieć dziewczynę bo "to coś" jest kwestia indywidualną ..ważne żeby akceptować siebie jakim się jest i przeć do przodu ...pozdro

Gość mama offermy
kase

Gość mama offermy
Remigiusz ! do łóżka !