Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kirowniczka

mam wspanialego faceta ale nie potrafie zaakceptowac...

Polecane posty

Gość kirowniczka

tego ze on podnieca sie golymi babami w necie...przylapalam go juz kilkanascie razy...wie ze to mnie rani,a jednak nadal to robi... starcilam do niego zaufanie,mam do niego obrzydzenie..dlaczego on to robi?? ostatnio przylapalam go jak to robil i jeszcze jechal na recznym,wiem ze wiekszosc z was napisze ze to ja jestem nienormalna i powinnam sie leczyc ale nie potrafie tego zaakceptowac i juz to jest dla mnie rownoznaczne ze zdrada :( jak tak dalej zyc?

Gość no jak zyc no
Jak ci to przeszkadza to go zostaw - proste .

Gość kirowniczka
kiedys gdzies przeczytalam fajne stwierdzenie.. ..ze chocbysmy chodzily nago przez 24 h na dobe to on i tak bedzie wlazil na gole baby zeby niewiem co ...

Gość kirowniczka
proste to takie nie jest...a dzieci? wspolne lata? nie da sie ot tak poprostu odejsc...

Może Ci się nie podobać, ale jeśli jest równoznaczne ze zdradą, to ewidentnie Ty masz problem ze sobą, a nie z facetem 🖐️

Gość kirowniczka
wiec wytlumacz mi to prosze .ze kiedy ja wchodze na czaterie i flirtuje z facetami poprzez pisanie to on wpada w furie i wylancza mi kompa ....nie akceptuje tego..wiec o co tu chodzi ..ja moge robic w huja ale mnie nikt nie bedzie?

Gość no jak zyc no
no ale po co marudzisz an forum , zdrada ? jaka zdrada dziewczyno -to naturalna sprawa u facetow , sa podgladaczami , wzrokowcami i tyle. chocby mial seks 10 razy dziennie , chocbys mu rozkraczona lezala przez pol dnia, to i tak sobie w koncu zalaczy i pooglada inne . albo sie z tym pogodz , nie mysl o tym i zyj szczesliwie , albo wywiez go do buszu bez internetu , bez dostepu do tv i innych dziewczyn chodzacych po ulicach

Gość sdsdsdsdsd
ale sama mu dajesz duzpy bez slubu wiec w czym niby jestes lepsza?

Gość kirowniczka
ok..wiec to ja jestem nienormalna :( trudno

Gość do autorki!!!!
Bo on nie flirtuje rany ja pieprze baba zdradza faceta i to ewidentnie zdradza a sie wkurza ze on filmiki oglada? Ty laska nigdy nie bedziesz szczesliwa bo masz nasrane w glowie nie wiesz co jest dobre co nie rad i tak nie posluchasz dziwna jestes

Gość rada dobra
złap go mocno za jajka jak bedzie ogladał nastepnym razem

Gość nie wiemm
moze słabo robisz loda ? Dlatego on wybiera strony xxx ?

Gość kirowniczka
heheheh wiec flirtowanie to juz zdrada? heheheh dobre a ogladanie golych dup to normalna rzecz..chyba jestem z innego swiata dodam tylko ze piszac na czacie chcialam wzbudzic w nim to co ja czuje gdy on to robi....bo na codzien wcale tego nie potrzebuje ;)

Gość nie wiemm
pewnie robisz cos zle w łóżku

Gość dietetykh8nhn87h67fg5df453d43v
przecież to Ty go zdradzasz.

Gość nie wiemm
prawdopodobnie jestes za mało aktywna w sferze łózkowej .

Gość kirowniczka
bylo mi przykro kiedy wrocil z pracy i slowem sie nie odezwal bo podobno taki byl zmeczony..probowalam nawiazac rozmowe ale usypial przy stole,pozniej poszedl sie wykapc i kiedy po godzinie weszlam do pokoju on szybko wylanczal strony z dupami (siedzial bez majtek) dla mnie to chore...nie potrafie tego zaakceptowac....macie racje chyba jestem nienormalna

Gość dietetykh8nhn87h67fg5df453d43v
jednak to prowo

Gość kirowniczka
podobno w lozku jest ok...fakt ze ja nie potrzebuje sexsu tak czesto jak on..ale czemu mi nie powie ze ma na to ochote tylko idzie na sexs kamerki?

Gość kokoszanelllll
zgadzan sie z autorką trzeba być popierdoloną żeby pozwalać i akceptować to ze twój facet oglada gołe szmaty w takim razie równie dobrze pewnie zaakceptowałyście fakt gdyby sprowadził jakąś wywłoke do domu a ona by sie rozbierała przy nim wypinała masturbowała tak?bo to normalne? i co myslicie że by sobie tak siedział i patrzył?jebał by ją na wszystkie sposoby nie macie szacunku same dla siebie a on nie ma dla was skoro oglada szmaty a wam to pasi ma babe to ma na niąsie patrzyc wymówki że to facet sa smieszne

Gość nie wiemm
ale lepiej chyba ze oglada strony z dupami niz gdyby miał chodzić do agenji towarzyskiej ???

Gość kirowniczka
kokoszanell- jednak nie jest ze mną jeszcze tak zle.... mam do niego o to straszny zal...dlaczego on to robi? przezciez jestem atrakcyjna kobietą to bardzo mnie boli,ale jak widac wiekszosc twierdzi ze to ja jestem problemem :(

Gość kirowniczka
lepiej lepiej ..tylko ze jesli on oglada gole dupy to dla mnie rownie dobrze moze i takie wyruchac kiedy tylko nadarzy sie okazja.... nigdy sie nie podniecalam widokiem innego faceta...owszem jesli jest jakis przystojny ..przyciaga moja uwage ale na tym koniec nie mam fantazji erotycznych bo mam od tego mojego faceta!!!! nie szukam nic po necie

Gość bynajmniej nie fajans
nie masz fantazji erotycznych, jak Ci się ktoś podoba?? jakaś dziwna jesteś :classic_cool:

Gość hilgard
Prawda jest taka ,ze jezeli bylby zadowolony ze wspolzycia i bylabys dla niego mocno atrakcyjna szkoda by mu bylo zaspokoic sie inaczej niz przez stosunek z toba.

zazdroszczę, Kokoszanel - chciałbym umieć, tak jak Ty :classic_cool: a do maczo mi daleko :D nawet nie wiesz, jak bardzo :classic_cool:

Gość kokoszanelllll
a wy faceci cieszylibyście sie gdyby wasze partnerki trzepały sie przy filmach i zdjeciach wielkich murzynskich pyt?

Gość kokoszanelllll
pyty sa ogromne i podniecające wasze 7-15cm jest do dupy po co mam sie ze swoim bzykac skoro nie ma wielkiej murzyńskiej pyty?wole sie onanizować i marzyć o murzynach to by było wporządku akceptowalibyście takie coś? ja nie i powiadam że jeśli komus to nie pasi to droga wolna

no no no, nie zmieniaj tematu :classic_cool::P