Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jutka_99

dlugi w uk

Polecane posty

Gość Aga Krk
Ja też miałam mnóstwo długów. Wcześniej było okej, po prostu straciłam pracę. I wpadłam w spiralę. Trwało to kilka miesięcy. I wiązało się, z nieprzyjemnymi telefonami z windykacji oraz straszniem komornikiem i licytacjami. Tak czy inaczej odradzam na własnym już przykładzie zaciągania jakichkolwiek szybkich pożyczek. Można tylko wpaść w gorsze długi. Mnie (nie wprost) pomogła ta strona: jakwyjechacdoanglii.com jest tam po prostu post o oddłużaniu. I dobry prawnik. To był tylko oczywiście zaczątek systematycznej pracy. Ale zaczęło po kolei się układać. Teraz już ponad trzy miesiące wszystko jest w normie. Polecam można się zainspirować.

Gość gość
Przypuszczam, że UK, to nie Polska i tam skutecznie egzekwują długi (w Polsce, to przeważnie komornik zabiera majątek). Oglądałem taki film, jak w USA odholowywali samochody na parking za długi. Tu raczej mało kto zna przepisy w UK, więc szukaj pomocy na tamtejszych forach. Być może nie wypuszczą cię z UK, bo będą się bali że nie wrócisz, nie wiem. Jak jesteś Polką, to możesz mieć problemy. Wyobraź sobie, że przyjeżdża np. Afrykańczyk do UK, bierze pożyczki, przesyła kasę do swojego kraju i wyjeżdża, znika. Jak oni mieliby zmusić go do spłaty potem? Najprościej byłoby zatrzymać go na granicy i skierować do prac społecznych, żeby to odrobił. Polska, to nie Afryka, więc może cię puszczą, ale będziesz musiała im podać adres w Polsce, gdzie przebywasz, telefon do rodziny itp., więc oni potem skierują korespondencję na polski adres, telefon i być może polskiemu komornikowi. Wg. mnie najlepiej uregulować sprawę przed wyjazdem.

Gość ttytt
Polecałbym się skontaktować z kancelarią prawną ECPU (www.ecpu.pl). Oni zajmują się upadłościami w UK, dla firm, osób prywatnych czy spółek. Ja dzięki nim pozbyłem się wielu wierzytelności na czele z kredytami.

Gość gość
Jakie tu siedza zawistne poloczki ja nie mam dlugow ale jezeli ktos nie splaca jego problem po co jeszcze plujecie jadem pajace. Jeden z drugim barany nie maja pojecia a specjalisci od wszystkiego.

Gość jego mosciu
szczera prawda, banda jelop.o. nie macie najmniejszego pojecia jak wyglada sytuacja prawna w takich sytuacjach a straszycie dziewczyne. sa rozne rodzaje dlugow. pozyczki, mortgage, niezaplacone raty za council czy abonament telefoniczny.za niektore dlugi beda cie scigac wszedzie, za inne nie. jesli chodzi o abonament to nie ma sie czym przejmowac, a ten kto pisze o miedzynarodowych listach gonczych za niezaplacony abonament, przestepstwie i areszcie to nie mam slow na typa. a swoja droga JESLI MOZECIE TO OKRADAJCIE SYSTEM! JESLI ZNACIE SIE NA PRAWIE I UMIECIE SYSTEM OSZUKAC TO BRAWO DLA WAS ! ! ! oni caly czas okradaja nas, rowniez wielkie sieci telefoniczne. to nie to samo co okrasc zwyklego czlowieka

Gość gość
WEJDŹ TERAZ NA http://www.igortreneronline.pl I WYGRAJ 10 TYSIĘCY ZŁOTYCH! CENA PAKIETU DZIK W PROMOCJI TO TYLKO 99 ZŁ !!! zamiast 400 ZŁ !!! opłata jest jednorazowa! PŁACISZ TYLKO RAZ! płacisz za plany na całą przemianę! Z PLANÓW KTÓRE DOSTAJESZ MOŻESZ RÓWNIEŻ KORZYSTAĆ PÓŹNIEJ I CAŁY CZAS UZYSKIWAĆ CORAZ WSPANIALSZE REZULTATY! po zakupie gotowy pakiet jest wysłany na twój e-mail w ciągu maksymalnie 2 dni UWAGA!!! jeden dzień do końca promocji !!! zamów już teraz!