Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość filiranka

MIałam być dziś przesłuchiwana. Policja miała przyjechać do 14. Ile czekać?

Polecane posty

Gość filiranka

Ile mam na nich czekać? Muszę coś załatwić niedługo i jak tak dalej pójdzie to do 16 zapewne nie przyjadą. Co robić?

Gość jhbjhj
a to oni maja przyjechac? chyba cie pogrzalo, sama mialas tam byc

Gość policja przyjedzie
tylko wtedy gdy masz male dziecko i niemasz z kim zostawic ale musisz o tym powiedziec i w tym wypadku musz byc po cywilnemu,gdy jests chora przewlekle i niemozesz wstac

Gość filiranka
Nie. Właśnie byli w czwartek i powiedzieli, że przyjadą w sobotę o 14, więc żebym była w domu o tej porze to mnie przesłuchają.

Gość mam to głęęboko gdzieś
to chyba Ty powinnaś być o 14 na komisariacie Policja nie przyjeżdża przesłuchiwać do domu :O

Gość filiranka
Właśnie, że przyjeżdża. W czwartek przyjechali przesłuchać mojego brata, a dziś mieli mnie.

Gość fdenrgjhb
w takim wypadku no poczekaj jeszcze chwile. o ktorej masz cos do zalatwienia? o 16? no to wtedy wyjdziesz i to ich problem juz ze nie przyjechali o tek o ktorej mowili.

Gość filiranka
Tak, o 16 powinnam wyjść. Sama się zdziwiłam, że w ten sposób się z nami umówili, a raczej ze mną, bo brata przesłuchali przyjeżdżając bez zapowiedzenia się. Zastanawia mnie jeszcze czemu wtedy mnie nie chcieli przesłuchać, byłam w domu.

Gość ja dwa razy bylam
przesluchiwana w roli swiadka i za kazdym razem policjanci przyjezdzali do mnie do domu - niekoniecznie trzeba jechac na komisariat. Autorko zadzwon na policje i powiedz, ze nie mozesz dluzej czekac. Najwyzej sama sie do nich zglosisz. Jesli teraz wyjdziesz a oni sie zjawia, to pomimo tego ze mieli byc wczesniej to i tak moga ci robic jakies wyrzuty.

Gość filiranka
Też mam być przesłuchiwana jako świadek zdarzenia. Poczekam jeszcze trochę, mam nadzieję, że szybko się zjawią. W sumie mam mało do powiedzenia w tej sprawie, więc mogli wtedy to załatwić. Byłoby i dla nich lepiej, i dla mnie.