Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Podaj Dalej

A taka zabawa ;D

Polecane posty

Gość Kobieta wieczorowa pora
Oziebloszc z obu stron wyglada tak samo-mysle,ze nie zdaja sobie sprawy z tego ,ze za chwilke moga wszystko stracic takim postepowaniem,agnorancja potrzeb swojego partnera i ...budza sie gdy"mleko jest juz rozlane",albo tkwia w niewiedzy,ze to jedna z przyczyn rozpadu,powolnego wykruszanaia sie milosci i partnerstwa. Czy facet spedzajacy duzo(bardzo duzo tygodni)poza domem czesciej wg Was zdradza?

okiem faceta... jesli ma do czego wracac.. i wie, ze spragniona kotka rzuci sie na niego mysle że nie mysli o zdradzie a ostrzy swoje zmysły.. nie wiem jak facet po alku sie zachowuje bo nie spozywam i nie wiem... a czy kobieta gdy ma wiecej czasu.. w podobnej sytuacji poza domem.. znajdzie sobie rozrywkę.??

Mysle,ze jakis niewinny flirt-bez sexu pocalunkow itd-lubimy byc adorowane w kazdy mozliwy sposob;) A jesli mowa o bardziej rozrywkowych zajeciach -chyba podobnie do Twojej meskiej odpowiedzi;) Przylapujesz zone(meza)na spotkaniu w kawiarni z innym facetem(nieznanym)co robisz?;)

Gość fun bezmajtkowych dziewczyn
pewnie ze jak spędza czas poza domem to zawsze jakas pokusa się trafi choćby nie chciał:)

spotykam ich w kawiarni... a mam przy sobie pistolet :).. ?? to czywiscie żart.. no chyba musze na chłodno bo nie jestem ulicznym awanturnikiem, ale oczywiscie dopytuję o sens i powód spotkania.. godzenie w łózku jak najbardziej.. (dajcieee mi tylko taką kobietę).. noo dobra.. nie bede juz narzekał bo mnie wywalicie na zbity pysk... moje pytanie: wywalicie ?? :)

Nie uznaje godzenia w lozku-wchodze do niego zawsze juz pogodzona;) Trytrytry-nie:) Jak dlugo potraficie sie gniewac na siebie?;)

nie lubie sie gniewac.. mi zawsze szybko przechodzi.. jak tak sobie czytam to kurde naprawdę zazdroszczę niektórym facetom takich jakichs normalniejszych kobiet... powiedziałyscie ze nie wywalici to sobie jeszcze raz narzekam :D. ale juz koniec :).. ale na pewno macie takie chwile, że po kłótni nie macie ochoty na zaden dotyk.. łapki precz..jest tak ? słucham.. :)

złodziejko.. a jak facet nie czuje sie powodem Twojego gniewu.. to tez za Tobą lata i przeprasza. ??

Lapki precz - to chyba forma droczenia sie-cos na zasadzie"pocierp za moja krzywde:D'-Nie wiele moge powiedziec-jak juz lapki ida w gre to My juz dawno pogodzeni ;) Dostajecie erotyczne MMSy od swoich partnerow?;)

chyba sobie tez maila w stopce umieszczę.. :).. ale która klinika plastyczna robi ten zabieg ??

Zlodziejka moze faceci Ci podesla;)

umieszczania maila w stopce :). żeby mi jakies listy i mmsy przychodziły nieoczekiwanie :D)

Zdarza mi sie :Di dzialalo zawsze na korzysc dalszej lozkowej wspolpracy- polecam:) Milego dnia ...pora zabrac sie za codziennosc:)

spokojnej codziennosci Kobieta 🖐️ chyba powoli wszyscy oddają sie "codziennosci" ide sie i ja oddać.. chyba .. jakby co to jestem pod komórką :D.. i czekam na te mmsy :D.