Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kokobanana

Jaki kierunek studiów?

Polecane posty

Gość kokobanana

Witam:) Mam dylemat nad wyborem drugiego kierunku studiów, może ktoś mi doradzi:) Mam szeroki zakres zainteresowań: od sztuki, muzyki, teatru, historii, gastronomii, ochrony rodowiska, podróży po folklor, kultury świata, wierzenia i organizowanie różnorodnych imprez itd. To właśnie moja zguba, bo nie mogę znaleźć czegoś dla siebie. Chciałabym pracować w Greenpeace, WWF lub podobnej organizacji jednocześnie realizujęc inne zainteresowania czy właśnie organizację różnych wydarzeń nie tylko kulturalnych. Wiecie czy istanieje jakiś kierunek, na którym mogłabym to choć po części połączyć?

Gość koperek z pietruszką w sosie x
dziennikarstwo

Gość a mi........
tak pani koperkowo pietruszkowa ma racje! dziennikarstwo to swietny pomysl!

Gość kalafior...
Turystyka?

Gość Coś po czym masz choćby cień
szansy na pracę. Jeżeli przez myśl kiedykolwiek przyszło Ci kulturoznawstwo to odradzam,a wiem o czym mówię bo właśnie je kończę. :D

Gość icka
Dziennikarstwo to chyba nie jest najlepszy pomysł. Zależy jeszcze gdzie mieszkasz,chociaż ludzi po tym kierunku i tak jest już bardzo dużo :( wiem to, bo sama go ukończyłam :) niestety żałuję tego bardzo.....................

Gość kokobanana
Fakt, kulturoznawstwo przeszło mi przez głowę. Obecnie studiouję historię sztuki, idzie jak idzie (raz na wozie, a raz pod), ale chociaż jest nas mało to z pracą i tak pewnie będą problemy. Dlatego szukam alternatyw.