Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość thshtydjxnhghcjbvjhv

Pierwszy raz.

Polecane posty

Mamy po 18 lat, jesteśmy ze sobą miesiąc, znamy się 4 miesiące. Czy to nie za szybko? Jakie jest najlepsze zabezpieczenie? Oraz gdzie mamy to zrobić? Dodam, że to też jego pierwszy raz.

kazde pytanie zrozumie tylko nie gdzie to macie zrobic. wiec za marne prowo tylko 2/10 :D

Gość koperek z pietruszką w sosie x
jeżeli się kochacie to czemu nie idź do ginekologa on ci przepisze tabletki albo co innego zaproponuje

kazde pytanie zrozumie tylko nie gdzie to macie zrobic. wiec za marne prowo tylko 2/10 phi. to może sprecyzuję ignorancie- u mnie, u niego w domu, w łóżku, na podłodze, na parapecie, kredensie w wannie, na stole, na biurku, na krześle, w powietrzu... musisz zrozumieć, to mój pierwszy raz, a ja tak naprawdę nie mam o tym tak naprawdę z kim porozmawiać.

Gość ona ona ona ona ona ona
ja też po miesiącu zdobyłam się na odwagę, ale znaliśmy się dużo dłużej i mieliśmy po 16 lat czy za szybko? nie wiem jak dla Was, my do tej pory jesteśmy razem :) najlepsze na początek chyba będzie łóżko :) co do zabezpieczenia - jeśli potrzeba "na już" - prezerwatywa, chyba, że poczekacie jeszcze trochę i odwiedzisz lekarza...