Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malutkaaAAsss

dziwny śluz

Polecane posty

Gość malutkaaAAsss

witajcie mam problem i chciałam sie poradzic .Otóż od wczoraj mam jakiś dziwny śluz bardzo gesty biały i czasem pojawiają sie grudki . ogólnie to piecze mnie trochę w srodku i bola jajniki .co to może być proszę pomóżcie.

Gość malutkaaAAsss
do ginekologa jestem zapisana dopiero na 13 lipca:(tego sie własnie obawiałam

To poszukaj ginekologa gdzieś indziej, gdzie nie trzeba czekać półtora miesiąca tylko się przychodzi, bierze numerek i tego samego dnia jest wizyta.

Gość Jest mi przykro.. :(
Hej, ja mialam podobnie, to jest grzybek :/, niestety. Ja najpierw robilam sobie nasiadowki w rumianku, ulga byla nie na dlugo, poszlam do apteki i Pani sprzedala mi globulki dopochwowe (antybiotyk), ale nazwy nie pamietam, po nich wydzielina sluzu jeszcze bardziej sie zwiekszyla, ale to tylko dlatego ze tam sie oczyszczalo wszystko i potem bylo juz ok, mi sie obylo bez lekarza, ale wiem ze jak raz sie zlapie to swinstwo, to pozniej trzeba uwazac i jest oto juz latwo :/.

Gość malutkaaAAsss
nie mam pojęcia czy sprzadadza bez recepty. mam w domu jedna globulkę gynalginu z kiedys mi zostało. w poniedziałek podzwonię po przychodniach i popytam czy jakiś lekarz mnie przyjmie

Gość I cant take it take it no more
ja mialam podobne objawy tylko bez tych grudek. bralam gynalgin ina niewiele mi sie to zdalo ;/ poszlam do gina ( bo to juz z rok mialam moze dluzej i nijak nie dalo sie tego wyleczyc) w koncu gin wypisala mi gyno pevaryl (drogie cholerstwo prawie 60 zl ale pomoglo i mam spokoj juz od paru miesiecy). niestety tylko na recepte

Gość malutkaaAAsss
jak sobie mam ulżyć do poniedziałku:(

Gość malutkaaAAsss
podnosze:(