Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nocny facet

dzisiaj pójde na komisaria policji i wyjawie sprawe z przed 30 lat

Polecane posty

Gość smutnaosssssssobasmutnaaaaa
Bo wiecie gdyby nie ich zasrane rodowody to dawno jestem w Anglii i tyle. I ich PASZPORT sie zesrać mają. teraz mi i tak go muszą dać wiecie bo powiem że Niemcom już nawet na kasie nie zależy i tyle. I koniec. A w Niemczech nie mam ŻADNEJ rodziny NIGDY i koniec. Nie jestem Niemką i koniec. Dla Boga ja jestem Polką i koniec. Ze wschodu. I tyle. A reszta? Tylko zdanie boga się liczy. Niedoszła ogrodniczka i archeolog - biblistka bo taka jestem i nikt tam ze mną nie miał szans. Ale rodzina mnie ZGWAŁCIŁA tak a nie inaczej. Nikt cię do niczego nie zmuszał sie dowiem - sama tam poszła. Nie zostałam zmuszona i tyle. Tak, że jak mi sie nie uda to się mogę powiesić. Tak było. Sodoma i Gomora była lepsza niż ludzie tu i koniec. I nigdy wiecej tu nie przyjadę. Przykro mi:( Tylko sobie zarobię na mieszkanie i bez nich poradzę sobie DOSKONALE. 6 lat życia przez jakieś DEKLE CHORE NA ŁEB :( TRAGEDIA i tyle. I nawet słowa współczucia. SŁOWA nigdzie - powieś się bo dzieci nie masz. Niech sie oni wieszają i tyle. Mnie starczy że matka mi sie powiesiła przez takich jak oni. RUSKÓW im powiem. Bo to są ruski wszystko i tyle mnie to obchodzi co ja ich. Nie mam racji? 100 % i tyle :(

Bo wiecie na Zachodzie mnie nie rozumieją - czemu stoję o Chiny i Rosję a nie o nich. Bo mnie wyzywali w Polsce od Rusek - a sami są Ruski. A nie powinno być tak. Powinno być tak jak za Marco Polo i tyle. To jest mój brat wiecie adoptowany. Marco Polo i tyle. I też napisał książkę bez filozofii. Bo sie nikomu nie da. Że książki z filozofii napisałam. A z podrózy - obserwacje. No takie rzeczy też i sobie przeczytam jego Opisanie świata. Bo tak i już. Wszystkiego też nie opisał. Miał jeszcze popłynąć do Japoni mi powie. To zawalił i tyle. No ale... i by było lepiej w Europie dzięki niemu, a przez głupi rodowód zawalił chrzest Chin bo czemu on ich nie ochrzcił - niedoszły ksiądz. Nie chciało mu sie - uwazał, że to nie ma sensu bo... żle stał o rodowód. I tyle wiecie z rodowodu jak sie o niego stoi źle i tyle. I koniec wiecej wam nie napisze bo to tragedie ludzkie i tyle :(

wiecie co? tak w ogole to jestem beznadziejna,moje zycie jest beznadziejne,jestem cala do dupy i wszystko jest do dupy:(

Bo wiecie powiedzą mi - brata nie szanujesz a morze masz od niego. Eee tam - tyle ile. Holandię mam od niego - morze mam od Hemingwaya, a Chiny od Marco Polo. Z komuny mam Chiny - tak mnie pomawiają. Nie - od Marco Polo i tyle :(

Gość hgfghff
no i co dalej ?

Gość owieczko boza.......,,,,
jestes w Holandii????

Jeszcze nie jestem w Holandii , ale niebawem obym była bo z czegoś trzeba żyć. Ameryki też już nie mam z matki bo musiałabym stac o francuski a po co? Nie chce mi się. Czy to warto? I tyle. Ludzie byli dla niej wstrętni. Tyle mogę wam powiedzieć/napisać - jak i dla mnie. Jaką ona miała szansę na stałą pracę od takich rodziców. Zerową chyba. I tyle. Stary wariat i tyle. Dlatego mogła pisać tę książkę bo normalnie by jej to KIJEM wybili z głowy i tyle. No ale ... i tyle. I co ona umiała w sumie mi powie od nich? Wiecie co? POMAWIAĆ. To jej szło dobrze. Pomawianie. Jej rodzicom tez i ZA TO MIELI RODOWODY od zwierząt - żeby nie było, że święci. Nie wiedzieli jakie ale rodowody mieli. Przez to 2 Angliki i tyle. No tyle ile. Ona? NIemka i tyle. Na mnie ma rodowód teraz. Pierwszy raz w życiu się wyrównało. Jak mam 35 lat mam od niej spokój a ona ode mnie. Przez głupich ludzi wiecie. - I złodziejstwo brytyjskie mi powie bo daliby ci pieniądze mi powie - i byś była normalna, stałabyś o tę pieprzoną irlandię a tak? Jaka ty jesteś - jeden pował mi powie. No ale teraz już sobie rób co chcesz i że... miała poczekać z tym dzieckiem. 35 to se mogła dziecko w Anglii zrobić bo ze póżno miała. ZA WCZEŚNIE - niecałe 30 i samotna matka. 35 miała mieć - mi powie, że samotną matką w Anglii moge być ja i będzie OK. Ona była za młoda - zostało jej oddanie mnie - ale gdzie? i małzeństwo. Żebym ją zrozumiała. I byłabym w USA gdyby rokowało na małżeństwo i wtedy przy swoich ślubnych by mnie wzięła i sie wyniosła, taka była. Ale cóz... i tyle. To już NIBY niczyja wina - KK miała w domu omówiony, że ksiądz dzieciaty nie wiedziała i tyle. Mieli jej omówić Miłosierdzie Boże i by se w średniej zaszła z kimś - kiedy się bała. Sama nie wiedziała czego, ale się bała. Tego ze adoptowana, inne nazwisko. Jakie ona miała szanse na normalne życie TAM ze swoim ojcem - bo w sumie robiła co mój brat młodszy, starszy , ja - zero szans miała - taki był. Ale co ona o tym wiedziała? Ona KSIĄŻKĘ pisała. Dlatego mi sie też nie da nigdy. Bo nie i już. Ja to rozumiem ale ... tez mi cięzko. Gdybym była z miasta jej powiem to bym jej ustąpiła. Kiedy jestem ze wsi. No ale ona skąd była mi powie? Z Londynu. Przez to jej ten Londyn pasował bo nie chcieli jej ale mogła być. Bo ze wsi i tyle. Takie tam małe coś - miasteczko na pewno zawsze jej powiem i tyle. I koniec :( No ale od niej nie musze mieć USA i dobrze. Bo tak to zawsze miałam od niej przez tę niedoszłą anglistkę z Polski - taka kurwa i anglistyka i stała o Anglię i mogła być i jeszcze moralna była na tych studiach z tym ślubem swoim ...anglikańskim. To miała stać o Afrykę bo tyle jest Anglia jej powie moja matka albo do klasztoru iść jak tak się wydać chciała - bo się wydać chciała mi powie. Wydać - ona poszła na biolę bo jak się nie dostała na anglistykę to zostawało jej się ...wydać powie. ROZMNOŻYĆ i dlatego wszystko przez embriologię i tyle. A po co jej ślub i mąż do rozmnażania z tej wiochy pod Wieluniem to nikt normalny nie wie. Mam jednak nadzieję, że na zdjęciach wyglądała lepiej niż ja. Bo jak ja na ślubnych zdjęciach będę wyglądać się martwią w Polsce. Ale ja nie planuję żadnego ślubu wiecie. Nigdy i z nikimO brata tylko w Holandii muszę stać, żeby go... MATKA nie pożarła i tyle. Własna matka by go pożarła - takie matki sa holenderskie i tyle. A o młodszego - żeby się nie puszczał przypadkiem i tyle. Ale i tak zacznie. Bo przecież wychodzi na to,że on... nic sobą nie prezentuje. jeszcze przy księdzu - ona nie bo nie filolog (ja) - a jak ja bym na zdjęciach ślubnych wyszła? Czemu nie pomyślał o tym. Niemcy to tylko zdjęciami myślą - jak kto na zdjęciu wygląda. Co to za Niemiec jest w ogóle. I niech się idzie puszczać - byle nie z facetami bo to już przesada by była, a w sumie co mu zostaje. Na kurwy może chodzić ale niech uważa i tyle. I dzieci robić na klopie też mu zostało jeszcze - po tobie powie. Po młodszym i 2 lesbach co mnie wyrzuciły z pracy bo nie znały mojego rodowu. Obydwie już mają od mojego młodszego i przez to go mają gdzieś a powinny mieć ode mnie bo paszport. Wolą jego bo chodził do Goethego. No ale gdzie jest ten Goethe wiecie? Choć 1 film o nim. Dajcie spokój - tacy są ludzie w Holandii. Lepsze rekiny niż oni. Ale o brata muszę stać bo jeszcze mnie nazwą LESBĄ następną jak się będę dobrze wyrażać o jego matce. Bo na pewno też była lesbą dla nich czy coś tam. Kto wie? co tam w ogóle można w tej Holandii, nie? Nasypać se siana do żłoba i tyle tam można :(

A o starszego - żeby sie nie puszczał - tak miało być. Bo wiecie dla kościoła katolickiego on jest cenny bo sie nie puszcza wiecie. Boże - jaka wartość. przynajmniej by miał dzieci wiecie. NIE PUSZCZA SIĘ - ale wartość. No cóz.. lepiej ich nie komentować. Ciekawe co mu powiedzą na pogrzebie. Że nieźle sie spisał bo 5 dzieci zrobił. Dosłownie można się ze śmiechu posrać. A wiecie tu gdzie mieszkam też bo se myślą te wieśniaki nie wiadomo co - a jedyne ich porównanie do miasta słuszne to SODOMA I GOMORA no to niech im będzie , że się wpieprzali w nie swoje życie wiecie - głupie zera chore umysłowo i tyle. Ale niech im będzie, że nie dorównują do pięt Sodomie i Gomorze - ja myślę że biją ich na łeb i szyję, ale niech będzie że są skromni i w ogóle. Jednak jakoś wolę najgorszego pirata NA MORZU nich ich. Ciekawe czemu? Nie wiem. I tak mam trzymać - i to wiem od Boga i koniec. I tyle se mogą. Wysadzić mnie w powietrzu wiecie jak ...nagrodę Nobla bo tyle mnie od zawsze obchodzą, ale myslą se... i tyle :( I tak to muszą być Polką na zawsze - przez okolicę ale w sumie ... nigdy nie nią nie będę bo gdyby Angliki nie byli złodziejami to bym już dostała honorowe obywatelstwo lub obywatelstwo jakiegoś kraju wschodniego jako Niemka z polski za swoje osiągnięcia tam i bym nie stała o Niemcy. Bo mi powiedzą że i tak bym im zajmowała mieszkanie na starość. Niekoniecznie. Gdybym dostała obywatelstwo na wschodzie - chociażby i honorowe za osiągnięcia dla promowania kraju itp (jako archeolog) to bym do Niemiec nie wyjechała bo bym tego kraju nie pohańbiła. Są takie rzeczy i tyle. No ale to bym musiała mieć normalne życie. No bo bym musiała się wydać na wschodzie - z obywatelstwem tak. Bo tam sie bez obywatelstwa nie wychodzi za mąż. Bład i tyle. Bo tak się Zachód zajeżdża i tyle. taka prawda. Więc zależy co bym osiągnęła takby było i tyle. No a inne rzeczy? No to bym musiała mieć w sredniej, na studiach publikacje - dalej książki - no właśnie - a kto ma isć kopać? Ale wiecie małzeństwo no to papier sie należy. JAKI? Obywatelstwo. Bo ja tylko tak wyjdę za mąż. NA OBYWATELSTWO i tyle. A jakie? No może i niemieckie - kto wie? Holenderskie? Nie wiem :(

Wiecie - z taką rodziną OHYDNĄ jak moja NIGDY W ŻYCIU nie odważę się wyjść za mąż. Do takich dekli chorych umysłowo sie przyznawać to wolę całą Afrykę i Arabów i tych wszystkich dzikusów TYLKO W MAJTKACh , żeby nie było, że lubiłam jako dziecko bez majtek chodzić - nie - to po prostu moja BYŁA rodzina w Polsce. jacyś tam obcy ludzie kiedyś których NIE ZNAM. I koniec. Bo ich nie znałam całe życie - tacy byli. Jak moja matka swoich rodziców. I tyle. Dlatego znowu ich zostawi i całą Anglię bo tak i już. A ja będę mieszkać na wschodzie jak zawsze marzyłam i bedę mieć obywatelstwo stosowne, żeby nigdy na Zachód nie przyjeżdżać. Bo jak ty chcesz sie zrzec zachodu mi powiedzą. OBYWATELSTWEM wschodnim im powiem. I że tak miała zrobic moja matka albo rozważyć ślub z Amerykaninem i wtedy by mnie wzięła z tego lasu mi powie ty leśniczko. Bo ja jestem dla niej leśnikiem. No tyle ile wiecie - bo ja stoję o las, ale taki prawdziwy, a nie takie ZAPAŁKI świerkowe im powiem. I tyle. I może rzeczywiście miałam być leśniczką - w sumie mogłabym przecież. Przynajmniej w teorii. Tyle tu lasu. Ale mi ten las na nerwy działał i tez mógł bo takie mam a nie inne korzenie i tyle. I mi działał na nerwy rodzinnie i tyle. BO TAK I JUŻ. I tyle. i mógł. I koniec :(

W sumie powiem wam że las DO DZIŚ mi na nerwy GENETYCZNIE działa i to jest nieusuwalnie. Sami widzicie - niedoszła Arabka a ile to jest lasu na pustyni. Taka jestem - pole, łąka to może być , drzewa też , ale NIE ZA DUŻO i tyle. Zwłaszcza dziś i tyle. Las - no to ale taki, że się boisz. Takich zapałek też się boję - rzucisz coś i wszystko płonie jak nie wiem smoła w kotle. Ale to inny strach niż w takim wielkim lesie pełnym dzikich zwierząt i tyle. Może jestem stuknięta - nie wiem. Taka jestem i tyle :(

Powiem wam dlaczego ludzie w Sodomie i gomorze byli lepssi niż ci tutaj gdzie mieszkam BO byli LUDŻMI. W mieście - do ludzi. Ci tu są od ludzi, a jest KPINA po prostu. No ale taki jest diabeł. i tyle. :( Kiedyś będa mieć bardzo wysokie rodowody od zwierząt bo diabeł jest straszny. Dlatego moja matka nie miała szans bo w sumie - powinna normalnie żyć po śmierci rodziców, (zniknięciu) , wprowadzić się do mieszkania ze mną, po prostu normalnie żyć - nawet w szkole uczyć tam mogła z Londynu. Kiedy nie umiała wrócić. Po prostu nie - bo widziała diabła i tyle. I tak ją oszukiwał i w końcu rodzina królewska ją wykończyła i tyle. Rodzina królewska a powinni mordercy - taka była. No ale... a mnie też mi powiedzą W PRZYSZŁOŚCi. Nie bo nie stoję o Anglię. Bo nie znoszę Henryka 8. Może być ale nie znoszę i koniec. Może kiedyś zmienię zdanie ale dziś nie i tyle. Bo miał widzieć złodziejstwo, a nie widział. A teraz przez niego to juz grosza nie dostanę. - Bo nie pasuje mi powiedzą. Bo rządzi Henryk 8 - który kradł od dziecka na pewno. I dlatego odważył się zostać królem tego złodziejstwa. A najsw. sakrament też kradł , ale nigdy nie jadł na pewno. Żeby chcieć zostać księdzem. I dlatego nie był opętany. Bo mówili że był. Nie byl. I tylko częstował tym, a sam NIGDY nie jadł. No przy komuni tylko. I koniec. A kto to jadł to tylko tak sobie patrzył co sie z nim dzieje. I wiedział, że to jest żle. ON NIGDY TEGO NIE DOTKNĄŁ nawet. NIGDY. Tylko wyciągał kielich i se to mogli brać. Ale nie dotknął , niczego. Nigdy Boga nie zbeszcześcił i to MÓWIł i dlatego też nie wiadomo czy on będzie rządził bo na Boleyn miało sie skończyć. Była córka i koniec. 4 nastepne żony? Po co? I wiecie - to było świństwo - ona sie sama zapaliła, raka miała w głowie, głowa jej gadała po śmierci - wszystko mu mieli powiedzieć - NIC MU NIE POWIEDZIELi. No to jeszcze zostaje im Diana i koniec. Bo wiecie - czy to można wybaczyć? No to 2 żony i nie miał racji w sumie. Ona się paliła ta Boleyn, gasili ją, ta głowa coś tam jeszcze mówiła po śmierci - nic nie wiedział o tym. Takie cuda. No i by się skończyło bo tam z Bogiem sie liczył. A ona nie mu kiedyś powie i koniec. On jest mężem swojej pierwszej żony i koniec o ile go zechce ale w sumie MUSI bo tak i już. I będą mieszkać w Anglii ale czy będą rządzić? Wątpię. Ktoś inny. Morus na pewno będzie wysoko, ze miał rację - wyżej od niego już. No teraz nie - te same rodowody mają w tym momencie no ale... jeszcze z tą Boleyn by wyglądał, a tak 4 baby więcej nie wiadomo po co i tyle. I koniec :( Hmmm... no tak to wyglądało. I że nie doceniał złodziestwa Anglików to nie mam kasy wiecie. I tyle z całej Anglii. Bo miał stać o prawników, banki wprowadzic to okradł Kościół bo taką ma opinię. Złodzieja Anglii. No ale to są złodzieje - całą historię kradną. O mordach nie wspominając. No i tyle :(

Bo wiecie tyle grzechów mieli i nie stali o rozgrzeszenie - oni wierzyli w ten Najsw. Sakrament ale nie wiedzieli jak tym rządzić. Tylko mówili - kiedyś to rządziło, a teraz? To juz nic nie znaczy. I porozlatywali sie wiecie TYLKO O WŁADZĘ. A przecież TACY MĄDRZY WIECIE - przeczytaliby te Ewangelie - kiedy to byl ten Najsw. Sakrament i o co poszło Żydom wiecie - o Najw. Sakrament? Też niby ale tego w ogóle nie czaili. O te że grzechy odpuszczał Bóg. - Jak ty możesz się nazywać Synem Boga i grzechy odpuszczać? Jakim prawem? To było to. A Najsw. Sakrament - to tylko manna z nieba a to - co to tam takiego. No i tak przemieszano wszystko w Europie. Bo mieli stać o grzechy, a ci Najsw. Sakrament i dziś wiary nie ma. Bo z tego sie władza brała. Nie z tego wcale. Z rozgrzeszenia była władza, a to było na ZYCIE WIECZNE. Na popęd sie dowiem. To tez pisze - musicie jeść żeby mieć ŻYCIE WIECZNE. i tyle. Bo uschniecie powiedział i sie was odetnie. No i tak jest. A wszystko przemieszali i wyszło co wyszło - przykro mi :(

Bo wiecie - cze,mu portestanci nie wierzą, że Najsw. Sakrament to Ciało i Krew Boga bo to ... nie rządzi. A spowiedzi nie mają wcale. I TYLKO O TO POSZŁO. Kto to rządzi? jak to rządzi?Skoro to Bóg to powinien rządzić. No ale wiecie - to by byli mądrzejsi niż księża a w sumie najmądrzejszy jest ten kto ma władzę NAD GRZECHEM. I tak sie wszystko rozleciało. Bo księża byli głupi, ale czemu? Bo nie stali o rozgrzeszenie - jak dziś. O władze z rozgrzeszenia. Są nawet książa ATEIŚCI bo tak DOSKONALE ŹLE stoją o władzę z wiary, że są kapłanami i ateistami. I co z takimi? Wszystko zalezy. A także o stałą pracę. Bo to jest to samo - stała praca księdza jest tylko jak stoi o władzę z rozgrzeszenia - reszta - odejść i tyle. Albo sie nauczyć rozumu. Ja się musiałam nauczyć rozumu bo wiecie - skompromitować bym się już całkowicie musiała teraz przejściem do innej wiary. Bo chrzest taki miałam. No ale jest rozgrzeszenie i z tego JA se robię co chcę jak księża to takie WAŁY głupie i się od katoli nie wyniosę. Bo mi powiedzą - weź się wypisz z tego zerstwa. Kiedy bym durniejsza była. Ludzi bym miała, ale bym starciła wiele poglądów w życiu przez to i przez to mi sie nie chce, a także z powodu tego, że i tak zawsze z tej Polski będę . Od tego tez nie ucieknę bo mnie pomawiali, że z Rosji bo miałam rumiane policzki i tyle. Tak jakby w Anglii ludzie nie mieli rumianych policzków czasem. A szkole w Polsce nigdy nie przebaczę i koniec. I tyle :( całe moje życie :(

Wiecie żeby być z takiej wsi jak moja to skandal. I tyle. Z miasta - Sodomy i Gomory. Ze wsi. A oni mi powiedzą, że w książkach to samo - NIEPRAWDA!!! Lepiej by było - gorszego zerstwa niż dyskoteki i tańce wszystkie nie ma. No śpiewają mi powiedzą. A idźcie wszyscy do diabła im powiem i tyle. I sie powieście w tym waszym lesie bo tez uważam, że trochę by trzeba wyciąć i coś tam posadzić. Nie wiem co i tyle. CoŚ. Musiałabym znać te lasy, ale trochę bym wycięła i zrobiła stolarstwo tu na przykład, a jakby się skończyło drewno to np. STAL bym dała na to miejsce i na przykład PLASTIK i bym sprzedawała STĄD polskie meble. I tyle - jakieś tam - niekoniecznie do domu - może i KOJE na statki i tyle. Byle co - albo gdzieś tam. I już pomysł mam na okolice. Tylko zbyt by trzeba mieć. Na przykład na Litwę i tak dalej. I to by stąd szło bo wiem. Do Czechów mi powiedza . Nie nad wodę coś i tyle. - z tej okolicy tylko nad wodę i tyle. Nic więcej. Ode mnie. Daleko, ale to swój transport i koniec. I tak można postawić tu wszystko na nogi, a tak nic tu nie ma i nigdy nie będzie. dojazd bez sensu. Stacja PKP na koncu siata - tyle tu jest i swoje auto i jeszcze żle bo mam to swoje auto - to najlepiej mnie zabić za to. Idżcie mi :(

Jeszcze żebym miała jakieś nowe BMV - taki wrak. Jedynie że jeździ, ale nigdzie daleko i tyle :( Na Litwę pasowałoby cos wozić i tyle. Daleko - po tych drogach no to nic nie róbcie , bądźcie Niemcami w niemczech. A ja jestem... Litwinką i tyle. Lepsze to niż Jugolka. Po Mickiewiczu niech mnie zrobią Litwinką. Nie pasuje - pasuje Jugolka. Ale to wolę być Ruską już. Jugol - najgorsze co może być. Lepiej już być Z ETIPII niż z Jugoli. A Albania - najgorsze dziadostowo na świecie. Taki MEKSYK w Am. Poł. TO SAMO. Nie byłoby tam tak źle, ale MEKSYK - to zero i tyle :( Wielki Meksykanin. Jeszcze w USa mają NEW MEXICO. Najchętniej by się tam wycięli z tym NEW MEXICO bo tylko tak sie zajeżdżają. I wiecie gdzie oni mnie tam chcą dać? Bo bym wolała Nowy Jork ...do NEW MEXICO i ciekawe czy sie skapnę czemu. A tylko tam mi kasa od matki pasuje. No ale to wiecie - za pół roku jej nie mam i co dalej? Kuchnia i warzenie mi powiedzą. W tym New Mexico sie ich zapytam? Bo mormony widzą nie. To nie. A juz mnie do mormonów chcieli dać - po matce. Kiedy nie pasuje. Pasuje NEW NEXICO. A wiecie co im? AFRICA. I tyle Ale SOUTH - NORTH nie. i tyle :( Takie zera wszędzie ci ludzie. Od domu się zaczyna :(

Bo wiecie xle zrobili że Polacy są Chicago - co oni zrobili? Mieli być POD MEKSYKIEM. No to mnie tam dadzą w razie co - New Mexico - tam jest pustynia. No to zostaje wiercić mi ropę. No ale to sie ogrywa Afryką, że USA pasuje Afryka Południowa i można mieć USA w dupie. I co dalej? :(

Wiecie czemu oni mnie chcą do USA? Żeby mnie tam SWOI zabili bo tak sie to skończy. SWOI? To nie są MOI. I tyle mnie obchodzą głupie Amerykańce. Swoi - w Polsce :( Ale głupki. I tyle. I nie muszę tam być. Niedźwiedż nie żyje na pustyni. A gdzie? W LESIE im powiem. I tyle. I tyle mnie obchodzą WSZYSCY już bo tak i już :( ps. mam nadzieję, że im się spodobam kiedyś na tych chorych umysłowo zdjęciach bo jak sie będa tak długo, długo waptrywac to może coś tam zobaczą , nie? Tak jest , że jak np. coś długo oglądasz albo czytasz to SIŁA SUGESTII i cię wciągnie i tyle. Bo tak i już.

I widzicie taki koniec przez JEBANĄ W ŁEB NIEWYDANĄ Agnieszkę Śmieszkę zamiast o matkę musze stać o starszego brata bo go zabiją w końcu tego deba. taki jest mądry. I tyle. Młodszego już raczej nie, ale starszego? I tyle. A zawsze trzymałam z matką. A po co mi powiedzą? I przez to nie miałaś rodowodu. A co by było gdybym nie trzymała z matką? Ale rodowód w Polsce mam już od niej i tyle. Tylko tak z nią trzymam - rodowodem od niej i tyle. Od ojca rodowodu nie chcę. W USA mi sie przyda. Tu nie i tyle. No chyba żeby, ale no... tez w sumie i tyle :(

No to niech będzie, że ważniejszy jest rodowód od ojca, ale wiecie i tak wolę matkę i tyle bo tak i już. Bo miała pić i by była normalna i koniec. Po prostu nie zapiła opłatka i tyle. Za dużo pomawiała przez rodziców i tyle.Nic więcej jej sie zarzucić nie da. No chrzest - trochę szalony pomysł, ale ojciec były marynarz. A ja jestem Litwinką. Bo Mickiewicz pisał LITWO, OJCZYZNO MOJA. No i tak sie pozbywam Albanów bo wiecie ta cała Jugosławia PRZEZ NICh sie rozpadła i ŻLE. A wiecie jacy oni są - ile tam jest morderstw i w ogóle. Coś strasznego. Wy tego nawet nie pojmujecie :( Do diabła z Albanią i tyle :(

Gość smutnaowwwssssobasmutnaaaaa
Czemu nic tu nie napisaliście? Co robita? Ja oglądnęłam trochę filmu przyrodniczego o populacji langust wrzuconych w podwodne lasy brunatnic gdzieś na oceanie i jeszcze byle co innego zrobiłam. Jesteście po stronie Anny Bolyen albo Henrego 8 słuchajcie. Napiszcie koniecznie. Jak ja się źle odżywiam ostatnio. Muszę zacząć stać o zdrowe jedzenie bo wpieprzam już wszystko ostatnio - jak rekin żarłacz i tyle mnie wszystko obchodzi. Naprawdę :( Ja jestem po stronie Anne Boeyn - gdzie to z taką pokojówką się zadawać bez rodziny. Dama dworu to już SZCZYT był wszystkiego. I jeszcze źle się o Anglii wyrażała. Bo wiecie generalnie byłam po stronie Elżbiety Pierwszej kiedy też przesadziła - córka króla i królowej - chyba 2 szmat. No i ona nie chce Anglii na oczy widzieć bo DEKLE im powie. Nie bedzie w Anglii - jak wyrzucą Szekspira im powie. A tego Szekspira wyrzucić nie mogą bo... i teraz dlaczego wiecie. No a jej powiedzą - co by to pani zrobiła bez tego Szekpira i jak oni go skrzywdzili. Córka króla i królowej. No jako Hiszpanka miała by tam rację a tak? I wiecie - ten angielski w USA - wielka zagadka - chyba hiszpański najbardziej i tyle. Ale jest angielski. Z Hiszpanami by do takiego imperium doszli - musiałaby być Unia Europejska. Bo wiecie w sumie pasuje mi to New Mexico. Czemu nie? Ale kuchnia? Szmaty jakieś tanie. Szmaty z NEW MEXICO. Moim zdaniem tam MODA powinna byc amerykańska bo w USA teraz Europa to DYKTATORKA MODY jest - no co jeszcze powiedzą i że więcej nic soba nie prezentują w sumie. No a nie maja racji? W SUMIE całkiem sporo racji mają a może nie? cd tego wątku NIEbAWEM. No to za Meksykanina bym się musiała wydać w tym USA. No ale i tak tylko na dzieci i tyle. O ILE oczywiście. Bo inaczej po mnie - kropnęliby mnie Polaczki zawistne, a tak? I tyle. Ale pasuje mi New Mexico pod każdym względem. Począwszy od kaktusów, które tam rosną. New York to by przesadzili z mojej wiochy, a z Holandii mi pasuje nie? New Mexico jak najbardziej też moim zdaniem. Jeszcze GEORGIA mi pasuje bo jeden mój sąsiad nazywał się grzesio i jest w Niemczech, jeden gość co miałam u niego mieszkać ale mnie nie chciał :( Polak - znaczy ... hmmm nie wiem jaką on ma narodowość i tyle. Ale ma mieszkanie z 2 pokojami w Niemczech i jeszcze mój jeden adorator czy nawet dwóch, a z jednym miałam jechać do USA ale do Chicago ale był tam - no a ja nie bo mi matka nie dała na bilet i tyle :((( New Mexico to moja przyszłość wiecie albo co innego. Cdn.

Gość sssmutnomibardzo
Napiszcie coś w tym wątku. Ja jestem ZACHWYCONA sobą jako Litwinką wiecie. LITWO - ojczyzno moja... Litwinka w NOWYM MEKSYKU to ja. Naprawdę. Niesamowite. Na razie mam trudności z wejściem do własnego ZImmera ale niebawem będę w tym Nowym Meksyku nie wiem co robić - hodować kaktusy. Bo tak mi pasuje. Ale wszyscy myślą, że po CHORYM UMYSŁOWO deklu z ...Poznania? Znad morza by pasowało. Nie po mojej koleżance, która popełniła samobójstwo. Z górek była i sie nie da wiecie. Bo miała te kaktusy w puszkach po piwie hodować do końca życia chociaż... czy by wydoliła? Wątpiliwe. Bo tak i już i tyle. Dlatego ma rodowód. Rzymski mówią bo nie umieją jej dać rady. Niekoniecznie. Ale bardzo wysoko od razu i tyle. I wiecie - od mojego patrona szkoły też jest bo miałaby innego patrona wiecie i jakoś też z tym liceum wygląda no bo jeśli nie prawo, medycyna i filologia jakaś to jeden bezsens, nie? I tyle. No i to tak te kaktuski jej zostają, jakieś wycieczki. No niezbyt błyszczy jako ta nauczycielka. Skąd miała konkursy? Na pewno nie ode mnie. Tak jej się wydawało powie, że tak powinno być. Powiedzą jej wcale nie. No a jak? Przecież dostała umowę i koniec powiedzą. No w każdej chwili mógł być koniec uważała i tyle wiecie. Dostała umowę ale przecież muszą być wyniki. Nie - oni jej zaczną udowadniać, że nie. I wiecie - skąd ona była nie napiszę, żeby coś tam coś tam, ale teraz sobie pojedzie - oceny na studiach - kto za co. No ona za wygląd same kapy, a powinny być piąteczki czy czwóreczki - no to chociaż SOCJAL i też by zrozumiała, że dalszy ciąg socjalu ta szkoła. No jeszcze by coś skapowała z całości - ja chodziłam i się z wszystkiego śmiałam zamiast się zrobić tą piranią. I tego żałuję wiecie. Nie umiałam się tą piranią zrobić bo tak i już. Bo o pościel na studiach żeby stać to SKANDAL. Też można ale w takim razie same kapy a na pewno COŚ TAKIEGO, że nie dam się nigdy i koniec, niech nikt na mnie nie liczy - o pościel sobie stały, ale pościel to każdy dostawał, a inne rzeczy? Ale to fakt - o pościel tam można było stać i koniec :( I sie nie dam , a ta koleżanka też bo miały stać o żarcie i tyle - albo w burdel i koniec, a po technikum to do pracy i też jest kasa i wydanie się i DZIECKO - bo może niektóre przeze mnie dzieci nie mają. Przeze mnie - bo ja nie mam dzieci i nie zamierzam za mąż wyjść. Nie ma za kogo. A wiecie - kurwiły się gorzej niż nie wiem najgorsze szmaty to dzieci nie mają i tyle. Kogo to obchodzi, nie? I tyle :(

Gość sssmutnomibardzo
Powiem wam jeszcze, że pewnego dnia SOdoMA i Gomora będą miały wiecie już LEPSZĄ sławę, a ta moja okolica same zwierzęta to będą i tyle. I wiecie bo chodzi o gości - nikt tu nie przyjedzie i niech sobie zjedzą te rodowody. Bo oni myślą, że będą przyjeżdżać im po rodowody. Nikt nie przyjedzie i tyle. Kilka osób może. Nie wiem z czego oni tu żyć będą. Z książek powiedzą. ich sprawa. Mnie sie śniło, że tu było tornado i wszystko zniszczyło. I chyba tak sie to skończy. Wielki Śląsk wiecie. To nie, tamto nie - tylko Niemcy, a tam oszuści ostatni, dekle, o matko :( Ja to miałam wiedzieć wiecie. No i tyle. Sodomę i Gomorę odwiedzę sobie - z lekkim takim strachem, ale każdy tam przyjdzie, a to tu. Kto się tym przejmnie? Nie wiem. Jacy ci ludzie są tu wiecie. Coś strasznego. - Nie wszyscy mi powiedzą. - No niektórzy nie, ale 1 człowiek dosłownie. Tu więzienie powinno być i tyle. Bo się z nimi zżyć nie chcę. No juz 6 lat ich opuszczam wiecie. I kiepsko mi idzie. To kara więzienia jest moja i tyle. Za co? Za wygląd. Za adres zamieszkania. Za 4 poronienia. I tyle :(

Gość sssmutnomibardzo
Najlpeszą opinię mam w pomidorach wiecie, że matki czowrga o żadne dziecko nie zapytałam. Nie zapytałam bo składki na nie nie płacę. Mam swoje 2 dziecka i tyle. Do utrzymania wiecie - niecałkiem moje, no ale... jest jeszcze 3 dziecko no ale - z tym to nie wiadomo co będzie - to NAJTRUDNIEJSZY PRZYPADEK jest wiecie. Taki film powinien być NAJTRUDNIEJSZY przypadek o tym dziecku i tyle :( No i co poza tym? Pół roku bez pracy, wcześniej rok. Ja w ogóle się czuję jakbym nigdy nie mieszkała w tej miejscowości gdzie jestem. A przecież mam tu stały adres. Tak ważny ślub był mojego brata i jego żony. I zdjęcia ze ślubu. istnieję tu tylko na zdjęciach. Tak ważny jest fotograf. i słusznie. Raz w życiu wiele małzeństw zachowywało się dla siebie i ogólnie NORMALNIE wiecie to muszą co trochę zdjęcia aż oglądać. A wyglądało też wiecie - biała sukienka, frak. Pięknie się też wyrażali, używali 1 raz w zyciu słów, których póżniej już wymówić nie umieli takich jak " i ślubuję ci miłość, wierność i uczciwość małzeńską" no i to tak te klajdy i ci goście - na tych weselach wiecie... no takie życie w Sodomie i Gomorze polskiej. Bo tak się będzie mówiło na tę okolicę. Gdzie to jest ta polska Sodoma i Gomora. No to ja mieszkam w Sodomie - a gdzie jest Gomora? Gomora to chyba tam gdzie ostatni raz w średniej uczyłam CHOĆ NIE WIEM i tyle. Nie jestem pewna. Bo jest jeszcze 1 kandydat tu na Gomorę. Malutki ale słuszny - tak jak moja wieś. I zawsze będą się zastanawiać gdzie jest ta Polska Sodoma i Gomora i tyle :( Tak uważam :( Bo naprawde powinni być sławni. Zasłużyli na to - moim zdaniem. W pełni. Na taką właśnie sławę.

Gość sssmutnomibardzo
:( :( :( Bo wiecie teraz chodzi im o to, że w swoim czasie mnie nie zgwałcili. No i nawet tego nie umieli. W Sodomie i Gomorze tam wszystko umieli jak należy a ci? Widać że nie z miasta i tyle :( jednak, jednak. Bo tak wiecie bym miała siostry i 2 normalne koleżanki na studiach, a tak? Zachowywałałam sie jak dekiel DO KOŃCA bo nikt mnie zbiorowo w Polsce nie zgwałcił. Bo tu tak sie robi. Skąd to jest? Z lasu mi powiedzą. Z lasu? Wątpię i tyle. No ale... tyle od Żydów się dowiedzieli wiecie. Że Apostołowie zbiorowo gwałcili i to takie wszystko - tyle warte hahaha :( I tyle. No a ja mogę stać o nowy meksyk spokojnie. I tyle. I wiecie - jedna tam WŁOSZKA mnie wkurza w tych książkach, ale żeby nie było, że PRZEZE MNIE(???) ludzi wyrzucają z pracy choć miałam ją zrobić NIEMoRALNĄ bo jest niemoralna i koniec. Bo 2.3 dzieci jest zrobione na kiblu i tyle warte (na przykład ona) i dlatego gejom powinno sie dawać dzieci do adopocji i koniec. jak dla mnie. A że ona stoi o gejów, a dzieci im odmawia sama ich nie mając to jest niemoralna i koniec. - Po co sie wtrącałam? - to nie ja. Facet Ilony na mnie polował. Jest ograny. Innym też dałam tu na tym forum wiele wskazówek - ja go nie umiałam ograć bo by stała sobie dawno o pracę w niemieckim hotelu. Służbie zdrowia mi powiedzą. Bo mi pasuje. Po papieżu. W hotelu by stykło coś. A z hotelu do służby zdrowia bo to wyżej i tyle. Po książkach - co ja bym dostała? Bez sensu. Od Niemców tylko by się liczyło dla mnie wiecie. Ale widzicie - tak jest jak jest. Ja nie wiedziałam co o nim myśleć. A dziś wole nie myśleć i żeby mi nikt nie mówił, ze nie było w moich listach kolekcji NOŻY, NOŻYCZEK i HARPUNÓW nawet czy haczyków i tyle. Zwłaszcza mój młodszy brat jak skończy bez glowy bo prawo mają łeb mu uciąc bo nie pali za moją roślinę. No... on ma swoją wodną. Morską. To musi palić - nie musi palić. To jest zachód. A szklarnie? A to go nie obchodzi. 2 tygodnie jakbym tam była to by musiał palić przeze mnie teraz, ale tydzień? Bez przesady. W polskiej firmie pisze w umowie , że 2 tygodnie jest okres próbny i TEGO się mieli trzymać. No nie - musiałby nie , ale MÓGŁBY palić, PASOWAŁOBY mu palić. Jemu nawet nie pasuje palić teraz bo on ma polskie rodowody.. Nie wszystkie ale dużo. Na lesby też mu daję rodowód. Żebym ja to wszystko wiedziała to jestem już dawno w niemieckim ogrodnictwie. - Po co mi to New Mexico. Bo mi potrzebne jest i koniec. Oni tego nie rozumieją i tyle. I to jest wszystko OK bo tak i już. Pustynia mówią - no bo siostry były z pustyni, oni tego nie rozumieją. Tak młodszy zawsze będzie stał o siostry nawet jak nie chce - pustynią. Bo pustynia mu pasuje. On ma za dobre serce, jego sprawa. Pustynią będzie stał o siostry, tak może bo ja go znam. Starszy nie musi o nie stać , on ma rodzinę biologiczną. I wiecie - one go tam ogrywają, bez sensu. On ma ojczulka takiego, ze dla niego - jak dla synka - tylko mamusia istnieje. Po co mu ten ojciec? Ta matka zmarła za wcześnie. Ale normalnie maminsyneczek jak ojciec. Ale czemu? Nie wiem - jakieś takie. Ojciec tez Niemiec, ale... z tych kwiatków. Bo ojciec ogrodnik czyli... zły zawód na Niemcy. Kiedy on sie trzyma ojca mi powiedzą ale ta matka umarła, starsznie - wszystko źle, nie? Ja nie wiem. No i tyle, a ona też miała rodzinę i tak dalej? Ja wiem? Wszystko bez sensu i tyle :( No i koniec opowieści i zawsze będę wolała siostry i tyle. Bo z tym Goethem miał coś zrobić ten mój brat. Miał być Goethe ten młodszy. Szekspir. Daleko mu. Się zrobił Szekspir. To by musiał grać. A Goethe to jest on - kaj ło mo rodzina? Pić może. Goethe nie miał nawet średniej mi powiedzą - wstyd i hańba. No to Instytut , tak? I tyle. Wiecie gdzie on sprzedawał? DO ANGLII - tak go kupowali. A swoi go mieli gdzieś - żeby nie było że są gorsi od Anglików. TO jEST ANGLIK i tyle. I widzicie - bo ja nie trzymam z jego matką ale wiecie - nie ryzykuję już POGORSZENIA opini. A ta matka ma rodowód na niego też i tyle. No to są siebie warci i tyle. No i musi sobie przemyśleć swój związek z matką - to normalnie i z 2 narodowości STRASZNY maminsynek przez to jest godzien bycia Holendrem. Ale nim jest dla siebie. Ja mu się bym tam w nic nie wtrącała, ale zaś byłoby że lecę na niego czy coś - no i tyle i koniec. Prawdy w tym tyle co kot napłakał, ale jak to w Polsce odezwiesz się dziś, a jutro już ślub kościelny i tyle :( Albo...zatańczysz bo tu tak jest i tyle :( I koniec :( No i tyle na razie cdn nastąpi tu lub gdzie indziej... :(

Gość sssmutnomibardzo
nie jest godzin bycia Holendrem - bo Holendrzy to ...MORDERCY matek. I tyle. To jest 2 Japonia. MATKA nie istnieje. Skąd te gejsze wielkie? TO SAMO. I tyle :( Przez to go tam nie trawią. Na policję już szans nie ma - przeze mnie powiedzą bo JUŻ za wysoko. No to trudno miał na mnie harpuna se zrobić. Za póżno już nawet jakby i tyle. I co poza tym? Wyjazd mu zostaje. Wycieczka - Roterdam i dalej. Mnie tez mi powiedzą. No już zaczynam - z Holandii Nowy Jork i Nowy Meksyk. Co jeszcze nowego? Nie wiem. Na pewno coś dalej będzie, ale co i kiedy? Nie wiem. Idę dalej pomiawać szkołe bo nic więcej sie nie opłaca w Polsce. Tylko obgadywać szkołe bo tak i już.

Gość sssmutnomibardzo
I zobaczcie - byłby ten Goethe i CHODZIŁBY do tej szkoły, a tak? On NIE JEST z tego Goethego przez tego Szekspira. Bo na babę z angilkia miał sie zrobić GOETHE i stać o ... filologię niemiecką i wtedy jakiś szwedzki i by mógł być. Kiedy tej babie się jakby poddał i zrobił sie Szekspir na matkę bo mi mówi , że maminsynek i tyle... hmmm... no to skomplikowane. Ale ta matka ma rodowód na niego i nie dam jej rady bo ma NIEMIECKI rodowód i wiecie - to jest skomplikowane bo rady on też jej on nie da już i tyle. Już wszystko za póżno wiecie , ale takie życie tak musi być :( Może mieli sobie pogadać o tym Goethem? Może nie podobało jej się być tą germanistką - kit tam wie jak było. Jej matka chyba wiecie też musiała być germanistką, ona też - wyżej - po matce i teraz co? ON TEŻ? Ale właśnie pasowało nawet - ona nie, to on. A on zaś nie. Ale adoptowany wiecie i poszedł w stronę stronę swojej matki, która już była kropnięta i ciągnęła go chyba, że się kasy domyślił. A on się nie domyślił i tyle. I ma pełno kasy na koncie w państwie xyz i co dalej robić. No to jak jemu dadzą, a mnie nie to już harpun na nich to mało - trutka na szczury i tyle. Bo by mu nawet dali BO SAMOTNY? Taki wał, studiów nie ma i to dadzą a do Polski nie. I on dostanie całą tę kasę i z tej roboty wyleci jeszcze bo matkę mu zabili, a moja samobójczyni to nie. A reszta to samo. I widzicie bądźcie se tu dzieckiem samobójczyni i tyle. I wiecie no to zaś to samo co zawsze - zaś mam matkę, młodszego nie, żeby nie było, że na niego. Tu się rozstajemy, ale w necie go znajdę JAKOŚ TAm bo tak i już. A swoi by mnie za niego kropnęli jakbym do domu jeździła - musiałabym siedzieć w Holandi - nienawidzę tych kanalii i tyle. I co jeszcze? No starszy też se poradzi, bylebym pracę JAKĄŚ znalazła, jakaś kasa, póżniej i tak wyjadę. W Europie życ to w Niemczech? Jak? Wszystko bez sensu, a najbardziej to ogrodnictwo. Przez durne książki, a co z tych ksiązek? Wiecie - ja se opinię tam chciałam poprawić, ale nocki to gdzieś to mieć i żeby był 15 styczeń to wszyscy mają rację , a tak nikt , ja i tyle. I też tyle ile ale mam a reszta nie - pół roku do kitu przez jakieś DEKLE bo nie miałam kolekcji noży i tyle :( Auf widersehen :(

Gość sssmutnomibardzo
W sumie ta matka trzymała się tego Goethego i bez sensu to było - tak uważali, że NIEMIEC sie miała trzymać i dostać rodowod... hmmmm... nie wiem. Jeszcze to przemyślę. A póżniej chyba stwierdziła że języki i pływać po ojcu. Tam jeszcze pasuje rozwód w rodzinie przez kogo? Przez ojca? Matkę? Coś tam takiego i tyle. Może myśleli po co jej ten Goethe? Nie wiem. No i szkołą ją ogrywali bo by chodził do tego Goethego już, a nie chodził wcale, jak on może mieć rodowód z mojej szkoły? Bez sensu. No ale ja wiem o co tam poszło, ale to już moja sprawa i tyle. I wiecie - jeszcze wam napiszę, że ten mój starszy brat miał kogoś w życiu ZABIĆ i zaraz by go ktoś zrozumiał, a tak stoi o swój własny pogrzeb i nie da się go pojąć. Bo czemu wolę młodszego nadal. No bo ma lepszy rodowód - dosłownie. Poza tym nie ma rodziny, on ma. Ja też mam tyle ile - 3 samobojców, ale rodzina wiecie. Tak pogadać i tyle. No i trochę morza od niego też mam. On był tym Szekspirem z tego morza, a miał się zrobić Goethe i by ją wylali za niego i tyle. Już by nie pracowała. A tak? Nawet nikt się nie upomniał o najlepszego ucznia w szkole... takie życie :(

Gość sssmutnomibardzo
Wiecie - MOIM ZDANIEm za rok jest koniec świata. Na policję już jest za stary ten młodszy, a niech se jest gdzie jest i tyle. Póżniej zostaje mu Roterdam i coś w Roterdamie - Erazm z Roterdamu. Jak ja go tam ograłam mi powie. ERAZMEM - stałam sobie o przemyślenia Erazma z Roterdamu. A jakie one były nie wiem. Ale to jest miasto Erazma i tyle. I tak tam ma myśleć i dobrze mu będzie. jeszcze rok -dwa i i tak go wyrzucą. Najpierw do Roterdamu, a póżniej na morze i czynny marynarz to będzie. - Byle nie kuchta mi powie. Ale o jedzenie musi stać i tyle. Ale to za rok - dwa. A ja chcę wyjechać z Europy, ale nie powiem gdzie bo SAMOBÓJSTWO bym musiała popełnić. A chcę wyjechać po cichutku i tyle. Na razie zbieram na bilet, a póżniej pojadę na ...Litwę. Mi mówią. Kto wie? Może i na Litwę. Akurat nie chcę na Litwę ale może i na Litwę. Bo wiecie Litwinką mogę być - same Polaki i 1 Litwinka. Ale Jugolka - bez przesady. To sie obrażę. W końcu zawsze Adama Mickiewicza. Wiecie jak on sie miał nazywać? MIROSŁAW i poszedłby do piekła za Legion Żydowski, a Adam i nie po nim. I to jest Niemiec i ma rodowód i tyle mu zrobicie. Jeszcze go źle pochowaliście wy dekle bo byście mieli kariery w Paryżu do dziś po nim. Tak w Polsce umieją kariery robić im powiem. W OGÓLE. Wszystkich co mogą źle grzebają i NIC SIĘ NIE DA Z TYM ZROBIĆ. Nic i tyle :( Takie dekle. I w sumie całego Mickiewicza i Paryż zmarnowali POGRZEBEM. A powiem ile tu żywych pogrzebów musi być, ze tu jest 1 pogrzeb - nawet na afe pisało - szli z babcią, auto coś tam potrąciło, trumna sie otwarła, babcia wyskoczyła. Nikt śmierci nie umie ocenić prawidłowo na pewno i stąd jest JEDEN CMENTARZ tu, ale dziś doszłam do wniosku nie tylko. Z tego JĘŻYKA polskiego jest ten cmentarz i ta śmierć. Ale to se zabiorę do grobu - bo to na tego starszego brata jest niezłe i tyle. Na Śmieszkę też bo w ogóle racji nie ma. A kto ma rację? Nie wiem. Erazm z Roterdamu powiem zawsze. I zawsze będę głosiła jego poglądy, żeby nie było że nie stoję o Holandię bo mi powiedzą - harpun na Holandię? Coś ty... nie utrzymasz się. Nie - myśl Erazma z ROterdamu niech mnie tam prowadzi i tyle. Na Goethego i tyle. Co sądzą o Gothem mogę sie zapytać i że nie mają żadnych poetów. Bo nie piją mi powiedzą. No to niech zaczną - co im zostaje i tyle :(

Gość sssmutnomibardzo
Bo wiecie - jak ktoś dostanie pieniądze za SAMOBÓJSTWo - to mój brat za swojego ojca bo COŚ ZNACZYŁ a moja matka nic mi powiedzą. No wiecie to już jest chamstwo - była po studiach, zaczynała doktorat - z botaniki wiecie. I tyle wam napiszę. Takze mamusi nie dam i tyle. I mnie urodziła i wiem jaka była. A co oni wiedzą o swoich matkach ci moi bracia. Ja wiem dużo o mojej. Co będzie robić dalej. Zawsze od Boga dostanie pieniądze od Anglików nie chce juz niczego. Ci rodzice jej po prostu po tej opini jej ze szkoły w wieku lat 10 mieli się opamiętać i do USA wyjechać. - Tyle mieli racji im powiedzą. Dużo, dużo właśnie - a na koniec - córkę zrobili deklem. Przez nich powiedzą mi. No bali sie i tyle. I mieli się spakować i wyjechać, ale... szkoda im było KRAJOBRAZU. Oni pod kopułą mieli nierówno. Już wszystkiego mieli dosyć, a za szkołę mieli się obrazić, ale wiecie - sami się za dużo nie uczyli, musieliby mieć swoje dzieci , więcej dzieci - 1 dziecko. = wyjechać mogli, ale.. to tylko szkoła. To tylko szkołą? Aż szkoła? Zostawało im sie modlić CO DALEJ i RELĄ wyjechać. No a na to nie wpadli i taki koniec. Co będą robić nie powiem - coś polskiego, z Polską będą trzymać ale tak... tyle ile. Bo to zajęcie bylo NIBY polskie, ale ca ta Polska źle stoi o wszystko i to takie polskie nie polskie - niech będzie, że polskie ale polskie to są KSIĄZKI powiedzą, a to jest też niby ale ze złego stania o wszystko w Polsce. i to tam tyle ile i koniec, że to polski zawód jest. I tyle w sumie. USA z tego też jest i koniec. A polska miała stać o rolnictwo i tyle. I by było tu dobrze, a jak o las się tu stoi to jest źle. Nie stoi sie w Polsce o las. Tak nie powinno być. To jest już ograne, ale wytniesz tu las - nic sie nie stanie i tyle. No ... właściwie - nic sie nie stanie? Nie jest to pewne. NIE POWINNO SIĘ NIC STAĆ, a jednak strach. Czyli wszystko źle i tyle. A nie powinno i tyle :(

Gość sssmutnomibardzo
No bo co sie stanie jeśli w polsce wytną las wiecie. TERAZ JUŻ NIC. Boże - jak ten Pan Bóg tej POlsce pomagał. Od zawsze. Cała ta moja archeologia wiecie to jedna pomoc dla Polski bo TAK NIE MIELI STAĆ O LAS. WCALE. I tyle. Tylko o rolnictwo. Nic o las. A to? Celty 2011 są. Tak źle jest. I stąd miałam być archeologiem. Teraz to już bez znaczenia bo już wiem o co chodzi. No nic nie miało być w tym lesie i koniec :( No ale... :(